Bemanningsföretag i Malmö

5 rekommenderade bemanningsföretag i Malmö kommun

• MATTIAS A
    MATTIAS A: Väldigt trevligt!👍,,var först mindre nöjd då jag inte hört av dem,men sen har jag haft ett bra samtal med dem.
  • Driver du bemanningsföretag i Malmö?

• Karol-Antoni Z
    Karol-Antoni Z: Från och med föra år jobba jag med en av duktigaste och trävltigt snickare Andreas Noren.I jobbet lyssnar vi mest Rock Classica dar förr behöver vi inte att prata om jobb och uppdrag vi förstör sig varandra när vi titta på sig. Till mig Andy ska vina den tävling!!! Kan ni spela lite mer RAMMSTAIN ???
  • 2 omdömen
    Asadullah H
    Asadullah H: Hej jag vet ingenting om Adecco att vad den sysslar med, och det är bra att man får något sorts hjälp om Adecco kan hjälpa med att hitta jobba åt folket som är vid stor behov av ett arbete. Med vänliga hälsningar Asadullah
  • 1 omdöme
    Null
    Null: Inte särskilt bra. Både jag och andra har råkat ut för en viss rekryterare som lovar saker hon inte håller. Denna rekryterare hör aldrig av sig heller och sjukskriver sig hela tiden när man försöker nå henne. Otroligt oseriöst och som sagt, jag är inte den enda som råkat ut för denna rekryterare. Men man kan hoppas övriga anställda hos Poolia är bättre.
  • Driver du bemanningsföretag i Malmö?

• Kma f
    Kma f: Har ett gäng inkompetenta pajasrekryterare i sin arsenal. Blev kallad till en fösta intervju hos dem. På annandag jul 2007 bokade rekryteraren från Academic work in mig på en intervju hos kunden, lät konstigt att han lyckades boka in en intervju annandag jul. Sagt så gick jag till företaget och vadhänder då? ju, personen jag ska träffa är på semester, företaget skyllde det på academic work som skyllde på företaget. Men det var enkelt att räkna ut att Academic work var den som gjorde bort sig. Spika en intervju annandag jul? Har varit med om andra incidenter och känner andra som har negativa erfarenheter av dem! Som sagt, gott om skojare som borde mogna lite på det företaget! Synd om studenterna som blir bemötta på ett så oproffsigt sätt!