Palle M:
Ryds bilglas i Nacksta, Sundsvall
Simpelthen den bästa service igen.
Andra gången jag pker dit på vinst och förlust.
Fast han inte har tid tar han bilen direkt för att fixa ett stenskott, jag han deicka en kopp kaffe och så var den klar.
Kommer alltid framöver att använda den Ruds och såklart rekommendera den till alla.
Förlåt om ni får mycket mer att göra fast tiden inte finns, men detta det är bara service när service är bäst ⭐️⭐️⭐️⭐️💥
Esko H:
De lagade min gamla Amazon 1966 som blivit påkörd baktill. De lyckades vecka ut bulorna hyfsat. bakluckan har inte samma form som tidigare och är lite svår att stänga nu. De lackade de nya stänklapparna bak i blått. hade sönder kromet på de nya kofångarna som de beställde och kofångarhornet. monterade bara delvis fast kofångaren så jag var nära tt få en 2:a i besiktnigen. (Fixade den på plats själv). De lagade efter min klagan den skadade elkontakten till dragkroken. Och lyckades då klippa av en kabel till höger blinkers. (Fixat det själv efteråt). När jag påpekade att de skadat kromet på kofångaren fick jag svaret -Du har ju fått nya kofångardelar! Jag lämnar aldrig in en bil på Widells igen.