Byggföretag i Växjö

4 rekommenderade byggföretag i Växjö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jan-Åke S
    Jan-Åke S: Har fått rekommenderat att Biwi är väldigt seriöst och duktiga. Det stämmer, hr jobbat som entreprenör hela livet och sökt killar som kan jobba i en viss miljö, butik, hotell m.m. Det jag vill säga är att har aldrig träffat så fina och duktiga personer är nog unikt! Kanske att dom behöver lite mer stöd ibland! Det kan ju ske något som , skulle ge dom mer trygghet! Men jag är väldigt positiv till Biwi! Det viktiga är om det blir något litet fel, ska man ta det på allvar direkt! Det tycker jag dom gör! Viktigast är att man håller god ton. Det tycker jag dom gör. Ett mycket fint, föatag! Har rekommenderat dom till mina vänner. Lycka till framöver nu menar jag Lakers och Tingsryd hockey 😊👍
  • Driver du byggföretag i Växjö?

• Fredrik S
    Fredrik S: Alla goda ting är tre, så är det även med en hantverkare.* Hålla vad de lovar (offert i tid samt komma på utsatta tider, hålla tidsplaner)* Marknadsmässiga priser* Hög kvalité i utförda jobbBlomfeldts Bygg, med en unik förmåga att skapa nöjda kunder, ett företag man helt enkelt vill göra affärer med länge.
  • Linus J
    Linus J: Hyrde deras 50 tons kran och personen som körde var väldigt hjälpsam och bra. och bra pris.
  • Driver du byggföretag i Växjö?