Byggvaruhus i Västerbotten

Norsjö  (1 st)
Vindeln  (1 st)

Topp 9 byggvaruhus i Västerbotten

• Jean Oskar Helge L
    Jean Oskar Helge L: Det är bra utbud och finns inte varorna på plats går det oftast att beställa. Mycket trevlig personal😁
    Ralph L
    Ralph L: Bra priser, bra service och bra kunskap
    adam a
    adam a: Superbra företag med personlig support och mycket uppskattade lösningar.
    Nils Erik H
    Nils Erik H: Bra utbud och god service. Smidigt att stora delar av lagret är inomhus med stora ytor att lasta på.
    Roger G
    Roger G: Vi köpte våran första husbil, en Bürstner Delfin 686 av ML Husbilar våren-08. Vi är väldigt nöjda både med bilen och med ML. Vi har nu insett att vi vill ha en större bil med lite annan inredning och tvekar inte en sekund på att åter köpa av ML-husbilar.
  • 2 omdömen
    Jerker A
    Jerker A: Beställde min trappa via byggentreprenören i början på augusti och blev lovad 5-6v leveranstid. I slutet på november kom den så slutligen efter alla möjliga problem. Men inte hela trappan. Delar till räcket fattades och några delar var fel. Så här i slutet på januari har de fortfarande inte lyckats leverera. Och övervåningen i huset väntar fortfarande på slutbesked.
  • 2 omdömen
    Harry V
    Harry V: Svarar inte på telefon/mail. Ringer inte upp. Det finns fler än jag som inte får svar. Men man är väl inte intresserad av att sälja... Riktigt dåligt
  • Aron N
    Aron N: Köpte dubbelfalsat plåttak till entrétak, fakturan var dubbelt så dyr som godkänd offert. Takavvattningen visade sig rinna åt fel håll, så regnvattnet rann ner över husfasad istället för stupröret - Norrplåt stod på sig att det var kundens fel och efter mycket tjafs så fick jag(kund) betala för ombyggnation av Norrplåts felaktiga montage. Utöver det så anser jag även att plåten är böjd åt "fel" håll, utseendet på taket hade blivit fint om plåten böjdes åt andra hållet. Inte nöjd kund i Skellefteå
    Khaled S
    Khaled S: Väldigt oseriöst företag. Jag har köpt en produkt från den och betalade den 04/11/2024 betalde frakt och fortfarande produkten blev aldrig skickad. Vara försiktiga! Ni behöver eran tid och pengar