Andreas A:
En av sveriges största camping platser med näsra till allt. Uppvärmd pool med vatten rutchkanor, Hopptorn finns även ut i havet och dom har även gått om andra aktiviteter för hela familjen. Man kan utan problem cykla eller promenera till Västervik Centrum för att avnjuta god mat och underhållning på någon av stadens restauranger pubar och barer.
Många servicehus som alltid är mycket välstädade för allas trevnad. Gott om personal som oftast är mycket trevliga och serviceinriktade.
Andreas A:
Mycket trevlig campingplats med bra personal.
Dom har en flytande pool och andra aktiviteter så som minigolf cykeluthyrning mm.
Bra alternativ om ni skall till Ölands djurpark. ca 2 km till färjestandens köpcentrum.
Null:
Nja, jag gillade verkligen inte att man får betala för att bada i den minimala poolen. Hela 40 kr skulle de ha om man campade på området, mer om man var tillfällig gäst. En tia max hade jag kunnat ge. Väldigt stort, kul med små butiker även om de är väldigt dyra så jag kunde ändå inte handla något. Finns underhållning också men under tiden jag var där körde de enbart schlager, vilket inte är så kul. Omväxling förnöjer. Blandat mellan herrar och damer på toa och i duschar kändes inte så skoj. Fanns knappt några ställen att ställa grejer på vid toaletterna, t.ex. när man borstar tänderna och så. Näe, jag skulle inte gå tillbaka till denna camping, tyvärr.
Emelie E:
Fräsch och fin familjecamping nära centrum! Bästa campingen om man vill ha det lite lugnare. Finns en pool också och du har inte mer än 2 min till centrala Borgholm! Är det festcamping du vill ha ska du bo i Köpingsvik som ligger ungefär 8 km från Borgholm.
Anders T:
Hyfsad standard, men otrevligt bemötande - särskilt från någon som verkade vara chef. Han gjorde det tydligt att han inte litade på sin personal och utgick från att vi gäster var idioter.
Fem kronor för tre minuter varmvatten känns inte som bra service. Maten på plats var dyr och dålig.
Kommer inte att åka tillbaka dit.
Anne-Marie H:
Bokade en tältplats för en natt. Bokningssidan hängde sig så det råkade bli två likadana bokningar (och således dubbla priset). Företaget vägrade återbetalning av den ena platsen (som jag självklart inte behövde) utan menade att jag gjort en sk basbokning och att den inte gick att återbetala. Eftersom jag bokat på detta vis fick jag skylla mig själv. Obefintlig service!
JEANETTE H:
Det här är det sämsta stället jag varit på!!! Åk inte hit. Vi hade bokat stuga här i somras. Kom ner och hela campingen var ett skämt. Nedgånget, trasiga nedstängda paelbanor, vattenruschkanan, ingen service, restaurangen stängd i omgångar för de kunde ingenting om laga mat eller servera. Men värst var de äckliga stugorna som vi fick. Vi hade bokat en 4 bäddsstuga men det var en stuga för två personer som de klämt in en bäddsoffa i. Vi var t o m tvungna att lyfta ut matbordet utomhus för att kunna rulla ut bäddsoffan. Och man var tvungen att klättra över bäddsoffan för att komma in till sängen. Överslafen hade inget skydd. De var fullt med flugor, ingen luft i stugorna. I mina föräldrars stuga var sängen trasig så mamma fick sova på golvet. Vi pratade med personalen flertalet gången men de orkade inte bry sig och hänvisade bara att vi skulle reklamera till huvudkontoret. Ingen sov och nästa morgon valde vi att åka hem för att vi var så besvikna. Vi reklamerade till huvudkontoret men fick nu svar att vi inte kan få pengarna tillbaka för att vi inte pratade med personal på plats. Alltså vilket skämt! Ingen tar ansvar, ingen service. Jag har aldrig varit med om maken och aldrig åkt från ett ställe. Så nu anmäler vi ARN.så egentligen är de inte ens värda 1 stjärna. Borde finnas 0 stjärnor.