Catering en Hammarbyhöjden

1 revisado cateringfirmor en Hammarbyhöjden, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från cateringfirmor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du cateringfirma i Hammarbyhöjden?

• 519 valoraciones
    Vi gör din fest möjlig! Berätta för oss om dina idéer, vi skräddarsyr vårt upplägg efter dina önskemål.
    Anneli Z
    Anneli Z: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pielens Catering – absolut toppklass! Pielens Catering hjälpte oss med catering till vår trettondagsbal på Kristinehovs Malmgård. Från första kontakt till genomförande var allt otroligt proffsigt och tryggt. Christian, som var ansvarig, var på plats under evenemanget och stämde av allt med mig på ett fantastiskt sätt; dukning, planering och detaljer. All mat bokades via honom och han hade verkligen stenkoll på helheten. Dessutom kom han med värdefulla tips som gjorde att upplägget blev ännu bättre än vi först tänkt. Det märks att han har stor erfarenhet och ett genuint engagemang. Han hade med sig sin kollega Theo (stavning oklar), som också gjorde ett strålande jobb, samt ytterligare två kollegor som tog över senare på kvällen. Alla var lika trevliga, professionella och serviceinriktade. Maten, servicen och samarbetet höll genomgående mycket hög kvalitet och bidrog starkt till att kvällen blev så lyckad som den blev. Pielens Catering överträffade våra förväntningar, och jag skulle utan tvekan anlita dem igen. Tusen tack till hela teamet – ni var fantastiska!
Ver página: