Mycket bra och gott julbord. Men vi fick för lite tid att umgås med varandra. Thomas
Pielen Catering & Event
Hos oss är varje festidé möjlig, och det enda du behöver stå för är gästlistan! Våra menyförslag är endast ett urval av de rätter vi har i sortimentet, och dina idéer är alltid välkomna. Vi ordnar självklart med andra alternativ till allergiker och du kan själv välja hur mycket du vill engagera dig under själva evenemanget....
413 omdömen om Pielen Catering & Event
Sedan starten hos Reco 2017
Fantastisk fin upplevelse och god mat. Var med min funktionshindrade dotter och hennes assistenter. Super bra bemötande och ett härligt minne. Vi ser fram emot nästa år igen.
Vi var på julbordet med Bellman tema. Jag var ute i absolut sista stund och lyckades få tag i ett bord. Fick ett bord precis vid dörren till disken men då jag var ute i så dålig tid var jag tacksam för ett bord överhuvudtaget så det fick jag stå ut med. Maten var bra och det var ett ganska litet och mysigt ställe där alla hade tidsenliga dräkter. Tyvärr sprang de ganska ofta till disken och lämnade dörren öppen och det var iskallt i disken så det drog ordentligt på de 2 som satt närmast. En i personalen stängde efter sig,...
Vi blev trevligt bemötta och väl välkomna. Vi hade aldrig besökt Kristinehovs malmgård tidigare och julbordet smakade väldigt bra. Många goda rätter serverades, en trevlig och historisk miljö med varm och ombonad atmosfär. Även en musikalisk upplevelse i form av en en trubadur förställande Bellman som sjöng många fina visor. Vi återkommer gärna. .
Levde inte riktigt upp till de höga förväntningar som vi hade. Annars OK
Mycket bra mat kombinerat med 1700-tals stämning.
Vi var där på andra sittningen och alldeles för många rätter var slut helt enkelt. Väldigt trist eftersom vi hade gäster från Kanada, Holland och Tyskland med till julbordet. Innan vi kom dit så skröt vi över allt gott som våra gäster skulle få äta och så var det många tomma fat som inte fylldes på. Det var alltså både dyrt, trist och vi fick skämmas. För övrigt var det jättebra, dvs lokalen, personalen, entrédrinken och musikunderhållningen.
Bra bemött. Något trångt och varmt. Fint utbud och trevligt med Bellmanstuket. Vi fick något lite utöver det förväntade.
Bra mat och trevlig miljö till rimligt pris.
Trevlig personal. Men alldeles för trångt. Maten tog slut och alldeles för lång väntan på ny. Julbord.
Trevlig och proffsig catering!
Vi blev väldigt trevligt bemötta.. Eftersom det var första gången så hade vi inte jätte stora förväntningar men blev mycket positivt överrasskade.Vi köpte snapsar och julöl och julbordet var riktigt bra., Enda smolket i bägaren var att det var väldigt trångt vid julbordet. Annars var allt toppen
Bra. Vi visste att det var eftersom vi har på ställe förut. Upplevelsen var bra.
Bra mat. Dock rörigt runt julbordet Glad att vi satt på övervåningen
Alla var nöjda och glada. En upplevelse värd att minnas
Allt fungerade mycket bra! Fint välkomnande, bra servering, god fräsch mat med fin presentation. Professionell musikunderhållning i väl avvägd dos med trubadur som Bellman. Extra plus för tidsförskjutna sittningar vilket gjorde att det inte blev köer vid julborden.
Mycket vänligt bemötande av personalen och inramningen i Bellmanmiljö mysigt. Besvärlig logistik vid serveringen (trångt).
Fin lokal, trevlig personal, fint utseende på julbordet, lustig underhållning, kul tema. Ganska dyrt och lite konstiga rätter? Det kanske hörde till temat dock. Jag saknade julskinka!
Det var lite "Jaha". "Jaså!" Alldeles på TOK för trångt så det gick inte att komma fram till maten. Dåligt skyltat. För oss med behov av bra belysning för att se var det katastrof. liten text och i princip oläsligt. Inge fel på maten, men trängseln och ovissheten om man fick tillgång till den mat som faktiskt stod tillbuds gav ett stort minus
Mycket trevlig miljö. Väldig röra i kapprummet , hittade min jacka i andra änden av rummet. Desserten lämnar mycket att önska
Trevligt bemötande, mycket god mat, trevlig Bellman-underhållning och underbar lokal
Tack för en rolig kväll i härlig miljö förgylld av Bellman, god mat och ädla drycker!
Uppskattar de enkla villkoren för eventuell sen avbokning. Trevligt bemött under all korrespondens inför julbordet och även under julbordet. Miljön fantastisk och maten god. Toppen! Däremot hade det varit bra om den som berättade hade haft mikrofon
Fin stämning med 1700-talsmiljö och personalens tidsenliga kläder. Trubaduren spelade och sjöng Bellmansvisor, vilket bidrog ytterligare till den fina stämningen. Trängseln var mindre bra kring serveringsborden men kanske oundvikligt med 200 gäster på en gång. Servicen var av högsta klass. Uppmärksam personal som löste alla problem. Kallbordet med sill och röror var av hög kvalitet. Varmbordet med varm mat var mindre bra. Det var heller inte komplett. Jag saknade grönkål, brysselkål och ugnstekt lax. Efterrättsbordet var...
Mycket trevlig bemötande vid bokning och på plats. Ett litet minus för att det var ett för litet utbud av rätter som var glutenfria och vegetariska. Annars fantastisk miljö!
Julbord dec 2022 - Kristinehovs Malmgård Mycket trevligt bemötande och en bra inramning med utklädnad och historiskt tema och tidsenliga lokaler. Däremot blev vi mycket besvikna på själva utbudet på julbordet då vi alla ansåg att det var mycket lite att välja på. Detsamma gällde efterrättsbordet.
Gott och trevligt, kan rekommenderas.
En upplevelse mer än bara god mat
Trångt, Grisigt på borden, Maten slut
Det fanns lite av varje att äta även för dom som tex: inte äter fisk, fläsk. Trevlig miljö både inne och ute. Det var trevligt när Bellman kom på besök och berättade lite om sitt.
Var en mycket positiv upplevelse. Pga sjukdomar så blev det flera ändringar i min beställning som ändrades utan problem och med stor förståelse för min situation. På övervåningen var det relativt lugnt och vanlig samtalston kunde användas. Det som var lite mindre bra var utrymmet runt serveringsbordet och att vissa rätter inte fylldes på innan de tog helt slut. Rekommenderas och ifall tidpunkten för julbordet i år ligger tidsmässigt rätt så återkommer jag säkert.
Det var ett av de bästa julbord jag varit på. Mycket trevlig personal. Vällagad och god mat. Kommer att besöka detta julbord igen
Snabbt och adekvat, utan strul. Sände förfrågan om julbord och inom någon timme fick jag svar som passade precis utifrån mina krav. Bokningen genomfördes och julbord för 45 pers gick av stapeln, med underhållning och allt. Sittplatserna var trånga men stämning och miljö topp.
Jag kan inte minnas att jag någonsin varit i kontakt med detta företag. Vi caterade i alla fall inte julbord därifrån.
Underbart bemötande med serveringspersonal klädda i 1700-talsstil och med trubadur vid bordet! God och vällagad mat i pampiga och tjusig Kristinehovs Malmgård. Vi kommer tillbaka!
Maten var variationsrik och vi var alla mycket nöjda, mätta och belåtna när vi gick hem. Personalen var trevlig och alert.
Större utbud på dessertbordet, och någon mer barnvänlig varmrätt, i övrigt mycket bra mat. Mkt bra och vänlig personal samt klockren Bellman med fingertoppskänsla, precis lagom mycket underhållning utan att vara påträngande.
Mkt trevlig personal. Vänligt bemötande. Överträffande förväntningarna. julbord med underhållning med annorlunda och historiska smaker.
Jag saknade några s k nödvändiga rätter bl a vanlig julskinka!
Underbar miljö, trevligt bemötande och en del annorlunda rätter på ett julbord med anor 17-talet. Rekommenderas varmt!
Det var över två månader sedan vi tog del av julbordet, Minns att det kallskurna var mkt bra medan det småvarma inte höll samma mått.
Julbordet på Kristinehovs malmgård uppfyllde alla förväntningar. Det var trevlig miljö och atmosfär Trevligt bemötande. Maten fräsch och god Vi kommer sannolikt boka igen. Mvh Ann-Marie
Mycket trevligt bemötande, lugn stämning och god mat.
Trevligt bemötande och kul med ett besök av Bellman. Helt ok mat.
Maten var helt ok. Inget stack ut som extra gott och inget smakade illa. Tyvärr inte bättre än vårt eget lilla julbord, därav betyget.
Utsökt mat Jättetrevlig m Bellman underhållning Mycket bra personal Hade enskild rum ( julbord Kristinehovs Gård ) Mycket mycket dålig akustik, man kunde nästan INTE prata m den mittemot
Hej, toppenfint julbord, men det negativa var att vi hade bokat för 24 men blev 19 pga. sjukdom som vi fick veta precis när vi hade kommit att 5 var sjuka, då fick vi betala i alla fall för 24 personer, det förstörde mycket av julbords festligheten. Så dit kommer vi inte fler gånger tyvärr
Jag är mycket nöjd med maten, bemötandet och servicen vid min middagsbjudning för 63 personer i samband med min 70-årsdag på Kristinehovs malmgård. Maten var väldigt god och lite annorlunda och Pielen ställde sig positiva och flexibla till mitt något ovanliga koncept att låta olika gäster servera. Det blev väldigt bra!
Mycket trevligt bemötande. Snabb återkoppling och flexibel anpassning till våra önskemål. Pielen höll vad de lovade och levererade allt enligt plan. Maten var väldigt god! Vi beställde en grillbuffé med hyra av porslin, glas, bord och stolar.
Mycket bra bemötande! Levde helt upp till mina förväntningar!