Carin cecilia cathrine I:
Efter vatteninsläpp efter regnet i höstas så beslutade vi att ta kontakt med dräneringsföretag. Vi föll för Villabodal för sin proffsighet och kundbemötande.
Jag hann knappt skicka in till Villabodal innan kontakten togs ifrån dom.
Andreas vilken person. Proffsig ända ut i fingerspetsarna, svarade på frågor som man hade med lugnets tålamod. Vi beslutade att få ett hembesök av dom.
Filip lika proffsig han med. Tog sig tiden att gå runt hela huset med fuktmätare ( det enda företag som tog fukten i huset). Svarade på frågor och förklarade i lugn och ro hur det skulle gå till.
Oavsett vilken fråga som tog han sig tid och förklarade en gång till när man inte hängde med.
Grävkillarna Calle och Daniel vilket team. Snabbare killar med öga för punktlighet, noggrannhet finns nog inte. Sen svara på nyfikna frågor från oss kunder för vi ville ju lära oss. Vi kände oss så trygga att de kunde sina saker. Om problem stöttes på så tog de hand om det. De gav oss även lite tips inför finjusteringen som vi gör själva.
Kontakten med ekonomi har varit lika bra det med.
Att få en fast kostnad runt allt gjorde mycket. Vi fick höra mycket annat från andra företag så tills slut hörde vi bara plus, plus men inte med Villabodal. Där visste vi vad det skulle kosta.
Under hela processen så har vi känt oss så trygga från första kontakten till sista spadtaget och det känns tryggt att veta att de kommer tillbaks om ett år för att kolla hur det blev. Trots att vi själva inte kunde låta bli vår egen fuktmätare i efter hand.
Vi rekommenderar starkt Villabodal inför dräneringar och annat. Vi skulle inte tveka att anlita dom igen. Oavsett skala så får de 10 plus av 5 möjliga.