Drycker i Stockholms län

Ekerö  (1 st)
Lidingö  (1 st)

Topp 19 dryckesleverantör i Stockholms län

Lars Niklas D
    Lars Niklas D: Alltid trevlig och kunnig personal. Jag har noll koll på vin och mousserat etc men har fått otroligt bra hjälp av personalen. Sånt uppskattas verkligen! Sen har de öl. 5 av 5.
    Tobias C
    Tobias C: Bästa stället i stan för att köpa kaffebönor och kaffegrejer.
    Hippie C
    Hippie C: Utmärkt! Bra sortiment! Korta köer! Bra personal, speciellt Sebastian var supertrevlig och väldigt hjälpsam.
  • 3 omdömen
    Micke K
    Micke K:
  • 4 omdömen
    Bo J
    Bo J: Tungvint att få beställa från specialsortimentet. Kanske bara jag som haft otur och mötte ohjälpsam personal.
  • 6 omdömen
    Michael N
    Michael N: Detta är det bästa Systembolag jag varit på. Där kan man hitta ovanliga sorter som inte finns på andra ställen och så... Men det är ju fortfarande ett systembolag, så priserna är ju inte det bästa. Men helt klart det bästa utbudet jag hittat i Sverige.
    Stina J
    Stina J: Ett mycket bra Systembolag med det mesta på hyllan. Har också hjälpsam personal när man söker efter något speciellt. Ett minus är dock att ofta kan köerna bli lite långa.
    Elina E
    Elina E: Systembolaget i Vällingby har efter Vällingbys renovering blivit en stor fin butik med bra utbud av olika sorters vin och öl. Många kassor gör att köerna inte blir så långa ens på fredagarna efter arbetstid.
    Elina E
    Elina E: Jag gilla Systembolaget i Mörby. Bra utbud, trevlig personal och de har otroligt bra kunskap. Jag gillar att jag alltid kan få råd av personalen där gällande olika sorter beroende på vad jag gillar eller söker efter. Riktigt bra!
    Magnus B
    Magnus B: Självplocksbolag. Kundtillvänd personal som utan knussel kollar datorn när man kommer där och mumlar att: jag hade beställt nåt rötjut från nya världen, och ni skickade sms att flarrorna fanns å hämta. Då knappelliknappar de fram mig i datamaskinen och sen vips står jag där med den där flaskan som jag hittade på nån internetsajt för ett par dagar sen.
  • 3 omdömen
    Sergio F
    Sergio F: Urusel service, bara en person son kan svara på frågor och begränsad på kvalitetsvaror. Långsamt kassapersonal Många och långa köer.
    Emil T
    Emil T: 20 år är idag fyllda. Med keps på, där även bakofram gör jag allt för att få bli legitimerad, Nej då.. Inte ska du behöva vara glad över att fylla år. Välkommen åter.
  • 8 omdömen
    Emilia F
    Emilia F: Ett stort företag som är bra tills man stöter på problem. Inget intresse av att göra kund nöjd. Jag har bemötts av allt annat än bra kundservice vid mitt senaste ärende - blir inte att köpa mer kaffe här.
    Joachim B
    Joachim B: Inte kul med en ombyggnation
    Anna M
    Anna M: litet systembolag med lucka för o köpa vin men öl kan man plocka själv i butiken. begränsat sortimen
    Elina E
    Elina E: Mysigt litet systembolag som ligger nere i Hötorgshallen. Detta systembolag har sitt utbud bakom disk och de säljer bara dryck på flaskor, så inga boxar här inte. Brukar tyvärr vara ganska långa köer dit. Men annars väldigt bra.
    Nikke L
    Nikke L: Det här måste vara en av de mest felplanerade systembolagsbutikerna i Sverige. ingången ligger så till att nya kunder måste tränga sig igenom två eller tre kassaköer för att över huvud taget komma in i butiken (och jag vet att detta bara är ett problem vissa dagar, men det är ju främst dessa dagar de flesta besöker butiken). Det är nästan omöjligt att komma fram till vissa varugrupper, som de billigare vita vinerna eftersom två köer går genom den gången, som dessutom är blockerad av pelare. Däremot har de ett bra utbud av såväl öl som vin och är mycket kunniga och vänliga men även detta märks ju främst de dagar som köerna inte blockerar det mesta av sortimentet. Men det väger upp betyget, som annars kulle ha blivit en etta.
    Maya B
    Maya B: Värsta jag har varit med om. Kom in på morgonen efter träning då jag behövde handla för ikväll och när jag ändå hade vägarna förbi.(Var klädd i träningskläder) skulle köpa apelsin likör för spicy margarita. Blev behandlad som om vi skulle sno eller var drogpåverkade. Mina glasögon blir mörka i solen och tänkte inte på det när jag kom in i butiken. Hon i kassan bad mig att ta av mig glasögonen. Like what!! Bitch bye. Kommer inte komma till den här butiken igen.
    Nicholas S
    Nicholas S: Uselt sortiment och något otrevlig personal...