Fotoutrustning i Skåne

Lund  (3 st)

Topp 5 företag inom fotoutrustning i Skåne

• 1 omdöme
    Lena Elisabeth L
    Lena Elisabeth L: Mycket bra bemötande och hjälp från trevlig personal. Hur går jag igen.
  • 4 omdömen
    DIANA V
    DIANA V: Det sämsta företaget någonsin. 5.745,40 kr försvann från mitt bankkort och för annullerad beställning. De påstår att pengarna är reserverade och borde komma inom 14 dagar från beställningsdagen men det har gått mer än 17 dagar nu och vår bank säger att pengarna inte är reserverade och jag skickade bevis med bilder till CEWE att de tog ut pengarna 2 gånger för summan av 5.745, 40 kr två gånger, vilket är 11.490,8 kr. Dessutom, kvaliteten på de 6 fotoböckerna som jag beställde som skulle vara av högsta kvalitet, bilderna var helt ur storlek med gaps mellan bilderna och kanten på boken. Deras personal säger att det inte är ett produktionsfel utan sättet jag skapade bilder på men när jag tittar i programmet stämmer det inte alls och bildstorleken är exakt densamma som den ska vara när jag tittar på varje storlek i mm. Böckerna är bröllopsfoton för att vara julklapparna till våra familjer som bor i olika delar av världen och det finns inget sätt att skriva ut dem nu eftersom det är för sent. Jag spenderade två veckor på att skapa dessa böcker i ett program och specialbeställde dem tidigare så det fanns tid att skicka dem strax före Jul som en överraskning. Besvikelse! Ordernummer: 754470-877537
  • Qpaqex
    Qpaqex: Kunnig personal. Den gamla skolans fotoaffär. Har det mesta hemma och har bra priser. Har bara en gång varit missnöjd och då kontaktade de mig. Det kallar jag service! Det finns bara en nackdel. De finns i Lund. De borde öppna i Malmö med! Gå hit om ni skall köpa er kamera!
  • Agnetha L
    Agnetha L: Stort och ljust, både dyrt och billigt men dom verkar inte ha något i lager.
  • 6 omdömen
    Nadia H
    Nadia H: Företag som medverkar i pågående folkmord av palestinier, säljer sina produkter till Israel i syfte att mörda civila i Palestina. Deras sikte används av israeliska prickskyttar och illegala bosättare i avrättning av barn, kvinnor och män i Palestina.