Gym i Skåne

Perstorp  (1 st)
Kävlinge  (1 st)
Vellinge  (1 st)

Topp 18 företag inom gym i Skåne

• OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Ingrid B
    Ingrid B: Bemötandet är så bra det kan bli! Jag har genom OsteoStrong fått ett litet hopp om att slippa fler kotkompresdioner. Om detta hopp blir till verklighet dröjer ju , tyvärr, väldigt länge innan jag vet. Jag tränar på de 4 maskinerna och har nått upp till triggerpunkterna.
  • 85 omdömen
    Annelie Margareta J
    Annelie Margareta J: Mycket trevlig bemötande , hjälpsam och professionell personal . Fint och gym i lugn miljö. Massör Jonathan och fysioterapeut Claes kan jag varmt rekommendera!
    Jakob
    Jakob: Kan inte säga mer än exemplarisk
    Tom S
    Tom S: Äntligen ett gym där man kan få tillgång till riktig duktig personliga tränare. Detta är gymmet som kan träning.
  • Linda B
    Linda B: Jätte nöjd med mitt träningskort! Super bra!
    Alex B
    Alex B: KANONBRA NÄSTAN EN 10:A
  • Anya L
    Anya L: Detta gymmet tränar jag på just nu och trivs mycket bra. Lokalerna är fräsha och nybyggda vilket ökar trivselnivån en hel del. Att man kan träna dygnet runt är verkligen jättebra då man inte alltid kan följa andra gyms öppettider vilket gör detta gym överlägset de andra i Malmö. Dessutom är det riktigt billigt! 199:-/månad om man har det i 12 månader. Detta gym har även en tjejavdelning vilket är en stor fördel då man som tjej inte alltid vill träna med killar. Även om tjejavdelningen är liten rymmer den de flesta viktiga maskiner. Om det är fullt, vilket det ibland är om kvällarna är det bara att gå ut till "allgymmet". Man kan dessutom titta på tv samtidigt som man tränar och oftast erbjuds 2-3 olika kanaler. Omklädningsrummen är fina och fräsha, som många andra gymoklädningsrum inte är.
  • Marie J
    Marie J: SATS är ett gym av mycket hög kvalitet där man kan få den träning man vill ha och behöver. På SATS i Helsingborg kan man få hjälp av duktiga personliga tränare för att nå sina mål. Gymmet är inte så jättestort men desto mer personligt och man känner sig lika välkommen varje gång man kommer dit. Är helt klart värt att lägga pengarna på.
  • Malin J
    Malin J: Proffsig massör och personlig tränare som jobbar både med individen och företaget.
  • 3 omdömen
    Null
    Null: Bra ställe, fräscht och mycket maskiner. Tycker dock det är konstigt de inte har så många pass om helgerna. Ett tag hade de inga pass alls under söndagar. Det är ju om helgen man är ledig och kan träna ordentligt!
    Marcus T
    Marcus T: Ett gym med oerhört stort utbud med alltid ifrån gruppträningar till simning, personalen är också trevlig och tillmötesgående. Det som talar emot gymmet är att det är nergånget och skulle behövas renoveras lite.
    P
    P: jätte trevligt gym med bra maskiner tyvärr tycker jag personalen kunde varit lite bättre och det kunde finnas mer pass.
    Johanna N
    Johanna N: Riktig dårlig med pass, Personalen kan inget om träning alls....skit att man måste dela omklädning med badet....
  • Martina F
    Martina F: Detta är ett litet men trevligt gym. Eftersom det inte är så stort så är det lugnt och skönt att träna här och det är aldrig för mycket folk. Det är inte ofta man behöver vänta på några maskiner och att de ska bli lediga. Fitness har rena och fräscha lokaler och det är ju dessutom kanon med öppettider dygnets alla timmar, så att jag kan komma när som, då kan jag ju dessutom inte skylla på att de inte har öppet på gymmet, när jag är lite lat...
  • Christian B
    Christian B: Det gymmet är överskattad. Många maskiner men inte mycket annat.
  • Peter H
    Peter H: Att ha ett gym som är öppet dygnet om är riktigt fint, tyvärr tror jag dom har flyttat nu men jag antar att idén är kvar. Att kunna gymma senare på kvällen när det är lite folk där och alla maskiner är lediga var något som jag verkligen gillade
    Samad G
    Samad G: Dåligt bemötande, slarvighet att uppdatera bemanningstider på dator, dålig ventilation på vinter och sommar, men jag är tvungen att träna där eftersom det ligger på mitt område.
    Armin B
    Armin B: Vil absolut ikke anbefale Fitness 24 Seven. Virkelig dårlig fitnesskæde. Amatør personale , slidte lokaler osv.