Anna Karin I:
Undvik Stenfirma Törner! Jag fick först hjälp av Fredrik, som verkade väldigt vettig, men sedan tog Lennart Törner över ärendet och därefter blev allt väldigt besvärligt. Det är svårt att ge en kort sammanfattning av alla turer som varit. Lennart är mycket otrevlig och lynnig, och jag har sällan känt mig så utsatt som kund. Jag beställde en kalkstensskiva till mitt nya kök och hade redan fått en produktionstid, varför ändå valde att gå vidare med beställningen. Förutom det extremt konstiga bemötandet är några konkreta synpunkter 1) försenad produktion (petitess i sammanhanget 2) offert på mätkostnaden stämde inte med det jag sedan fick betala till mätfirman (korrigerat efter ett antal påpekanden), 3) leverans INNAN slutbesiktning trots att vi hade en överenskommen dag för besiktning på plats (enl företagets rutiner) 4) små nagg i framkanten på skivan påpekade jag då skivan var på plats, detta lämnades utan kommentar 5) slutfakturan var c:a 8000 kr högre än överenskommet och det krävdes många mail för att Lennart slutligen skulle förstå vad han gjort fel. Den sista hundralappen vägrade han hårdnackat att korrigera och den efterskänkte jag för att vi äntligen skulle kunna avsluta ärendet.