Heminredning i Stockholm

• Solariserat Solskydd AB

Verifierat företag
    139 omdömen
    Sofia L
    Sofia L: Företaget har en hög kompetens och lyssnar verkligen in kundens behov. De är professionella, snabba på att återkoppla och väldigt trevliga. Finns bara gott att säga om Solariserat Solskydd och jag rekommenderar dom varmt.
  • Driver du heminredning i Stockholm?

• HE Måleri & Inredning

Verifierat företag
    133 omdömen
    Välkommen till HE Måleri & Inredning - Flexibel målerifirma med snabb service god prisbild!
    Kjell K
    Kjell K: Mycket bra och kompetenta målare. Passar tider och mycket trevligt bemötande. Utförande i toppklass. Kan verkligen rekommendera detta företag
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • 77 omdömen
    Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • 193 omdömen
    Filip K
    Filip K: Det har bra. Skön säng, bra försäljare och bra leverans. Inga större klagomål. Eftersom texten måste vara 30 ord fortsätter jag skriva lite till. Kul att ni skänker pengar till barncancerfonden, det behövs alltid. Som man säger: need is endless
  • Claes-göran G
    Claes-göran G: Bra bemötande hela tiden. Vi har köpt 2 st reglerbara sängar med hemkörning och montering. MB Lyckås 90 med trådlös handkontroll IPSe Okin. När vi började att använda sängarna kunde vi konstatera ett par problem som inte borde finnas. 1. Madrassen åker ner vid höjning av ryggstödet. Dålig konstruktion. 2. Andra dagen efter leverans ramlade RF-receivern och sladdar ner i golvet på båda sängarna. Dålig uppfästning vid leverans.
  • 27 omdömen
    ILIASS T
    ILIASS T: Köket har bra kvalitet och fin design. Men deras kundbemötande, problemlösning, leverans och kommunikation är under all kritik. Ren katastrof. Aldrig igen Noblessa Bromma. Fick slut på tecken och det går inte att lämna en fullständig recension men i vilket fall, vi beställde kök från dessa "proffs" för 125 k. Blev lovade guld och gröna skogar och att leveransen till och med skulle kunna komma två veckor tidigare. Schysst tänkte vi och tänkte att vi kör nog på det. Skulle aldrig ha gjort det, skulle bara kört med Ikea trots längre leveranstiden, i alla fall var Ikea ärliga. Bokade upp tider med hantverkare och hela köret, sen blir köket 3 veckor sent. Från vecka 46 till vecka 49. Vi får reda på det här Vecka 46 och alla hantverkare avbokas i sista sekund. Otroligt. Vi fick en ersättning på 10 k för att täcka "delar av montagekostnaden", som täckte knappt hälften och då räknar vi inte med pengarna vi la för utemat (3 veckor+ då vi ej kan laga). Ett oerhört nonchalant beteende från deras butikschef. Var tvungen och hota med tvist för att få fram ersättning. Ingen känsla för problemlösning utan försöker bara svara för stunden och inga resultat ges. Jag åkte själv ut till deras lager för att hämta blandare och diskho, då de inte kunde skicka ut i tid (detta var nu för ett par dagar sen, vecka 51 i skrivande stund). Sjukt att kunden ska behöva gå så långt?! För ert eget bästa, både för er tid, ekonomi och hälsa, så håll er borta från dessa och köp på något annat ställe, där de värderar kunder.
  • Veronica H
    Veronica H: Dålig upplevelse av företaget. De kom hem till mig och tittade på jobbet som skulle utföras och gav mig en offert gällande rådande jobb. Arbetet upplevde jag sköttes väl och elektrikern var oerhört trevlig mot mig fram till dess att arbetet var utfört och klart. Vidare tillhandahåller jag fakturan från företaget som råder 3 gånger mer än det offererade priset för arbetet. Att tillägga gjorde elektrikern ingenting extra utöver det vi kommit överens om. Detta gjorde mig givetvis upprörd och jag återkopplade till företaget och frågade hur de kunder känna att det var rimligt att debitera mig 3 gånger så mycket mot det vi talade om. Svaret lydde att det tog lite längre tid än vad han trodde, men efter en diskussion togs 1000kr bort från fakturan. Jag kan inte tycka att det är acceptabelt att slutpriset hamnar på så pass mycket mer än offererad debitering. Även om jag är insatt i att en offert är ett ungefärligt pris är detta hutlöst. Jag känner mig grundlurad, ledsen och upprörd över att företag utnyttjar okunniga människor till att ta oskäliga priser. Kan inte rekommendera detta företag till de som inte vill bli lurade på priset, som jag tyvärr blev. Nästa gång vänder jag mig till någon annan, likaså mina vänner.
  • Peter Arne S
    Peter Arne S: Vi har fått bra hjälp och snyggt förslag som vi önskad. Mycket nöjda!
  • 7 omdömen
    Johanna H
    Johanna H: Väldigt sjysst ställe om man vill ha nice saker
  • Nils-Erik Johan Z
    Nils-Erik Johan Z: en kunnig vänlig personal,med bra lösningar,nog bäst på band,allt från möbel till gardiner
  • Margareta K
    Margareta K: Fina blommor, duktig florist och toppenservice!
  • morris b
    morris b: underbara skyltar, ett unikt genuint hantverk. härligt familjeföretag med världens mysigaste lilla butik!
  • 5 omdömen
    Sandra Jill B
    Sandra Jill B: Rekommenderas varmt! Mycket snabb leverans. Trevligt bemötande dessutom.
  • 6 omdömen
    E
    E: TRÅKIGT: Var är inspirationen ? Vitt grått svart- vitt grått svart- etc.
  • d
    d: Liten trevlig affär med många intressanta produkter, köpte några ihopfällbara muggar som är perfekt till sommarens picknick.
  • 1 omdöme
    Edit T
    Edit T: En urmysig affär!! Här finns tusen och åter tusen blommönstrade saker om man gillar det. Från små köksprylar till kläder och möbler. Ligger lite off men värt ett besök!
  • Niklas L
    Niklas L: Ganska fräsch asiatisk lunchbuffé till ett överkomligt pris!
  • 6 omdömen
    Sabrina L
    Sabrina L: Samma historia här - ingen service alls och det tog hur länge som helst! riktigt dåligt
  • 3 omdömen
    Elina E
    Elina E: Otroligt mysig butik med massa roligt småplock till hemmet. Vare sig du söker förvaringsburkar till köket eller fina anteckningsblock och fotoalbum kan du hitta det här. Granit har även en avdelning där du kan trycka egen text på tröjor. Ta dig en titt in nästa gång du går förbi dem :)
  • 1 omdöme
    Gerd B
    Gerd B: Trevlig personal och funktionella och fiffiga produkter. Massor av bra-att-ha-prylar!
  • Elina E
    Elina E: Trevlig butik med mycket olika sorters porslin och glas. Här kan du även finna lite lampor. Affären ligger mitt i Spånga centrum och har en väldigt trevlig lokal, med stora fönster ut mot Spånga torg. Lokalen är mysigt inredd med de olika glas och porslin som du kan köpa. Priserna är rätt normalt för porslin, men buriken kan ibland ha någon vara på extrapris.
  • 5 omdömen
    FREDRIK G
    FREDRIK G: Oseriöst företag, försöker lura folk genom att lägga på påminnelse avgift på första påminnelsen vilket man enligt lag ej får. Man måste ringa och vänta i 30min i deras telefonkö för att få ta bort den.
  • Driver du heminredning i Stockholm?

• Karl Markus B
    Karl Markus B: Mina barn 15 och 12 år blev stoppade i dörren. Går inte att se på hemsidan när man köper biljetter att det är 18 års gräns. Och pengarna får man inte tillbaks.
Områden i Stockholm
Norrmalm  (6 st)