Alla kategorier Inredningsbutik Stockholms län Stockholm Kungsholmen Granit Sankt Erik

Granit Sankt Erik

Sankt Eriksgatan 45, 112 34 Stockholm — Visa karta

3.5 i betyg av 6 rekommendationer
Välkommen till Granit.com! Här vill vi inspirera dig till ett besök i någon av våra butiker. Så tanken är att du här på sidan kan titta på många av våra varor, få inspiration, information och tips från oss. Låt oss gärna veta vad du tycker
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 25 rekommendationer
Leverantörsvägen 2, 18766, TÄBY
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Granit Sankt Erik

 • E T
  E T skrev om Granit Sankt Erik
  TRÅKIGT: Var är inspirationen ?
  Vitt grått svart- vitt grått svart- etc.
  gillar detta
 • Karin H
  Karin H skrev om Granit Sankt Erik
  Ibland är personalen ganska ointresserad vilket drar ner betyget
  Annars är produkterna bra och genomtänkta. Bra skyltning med tips på olika sätt man kan använda dem. Trevligt med kundkvällar - med rabatt!
  gillar detta
 • Emma K
  Emma K skrev om Granit Sankt Erik
  Älskar deras produkter. Funktion i centrum, ALLT i butiken matchar vilket gör att min mamma ändligen kan köpa hushållssaker till mig i present som jag inte kräks över, till allas lycka ;)
  Har dessutom fått väldigt bra hjälp vid flera tillfällen då det jag velat ha inte funnits i lager. Var inga problem att lämna tillbaka en sittpuff som hade gått sönder heller.
  Köpte ett par byxor idag, supersköna till söndagspromenaden i ekologisk bommul. Enda stället jag hittat där man kan köpa ekologiska kläder, sen kankse de inte är till för kundmötena i veckan, men det har de nog inte tänkt heller.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Granit Sankt Erik
  Man köper egentligen inte förvaringsboxar på Granit, utan man köper upplevelsen av ordning och reda. Så måste man nog tänka, för annars får man ångest när man kommer ut ifrån affären med halvtaskiga kartong- och plastlådor som man betalt alldeles för mycket för. Porslinet är riktigt bra, vinglasen likaså (särskilt om du ska ha hemmafest och behöver panikköpa billiga glas), köksredskapen är lite sisådär vad gäller kvalitet, och kläderna är hemska (vem handlar kläder på Granit?).
  gillar detta
 • Elina E
  Elina E skrev om Granit Sankt Erik
  Hit går jag på lunchrasten för att bara titta på alla fina saker som man kan köpa här. Har väldigt fint porslin (ofta vitt vilket är ursnyggt. Här kan man även köpa så att man kan trycka sina egna tryck på olika plagg. Jag tycker bara mer och mer om Granits varor.
  gillar detta
 • Emma J
  Emma J skrev om Granit Sankt Erik
  Det är svårt att gå förbi deras skyltfönster utan en titt i butiken, och dessutom hittar jag nästan alltid något jag vill ha där inne. Det är kul att allt håller sig i samma färger och stil, snyggt både i hemmet och i butiken! Priset och den trevliga personalen (iallafall i sthlmsbutikerna jag varit i) gör betyget ytterligare lite högre.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sankt Eriksgatan 45, 112 34 Stockholm
Kategorier