Hemlarm i Skåne

Eslöv  (1 st)
Helsingborg  (1 st)

Topp 4 företag inom hemlarm i Skåne

• Evelina L
    Evelina L: Kundservice i världsklass! Jätte fint bemötande, ordnar och fixar alltid så kunden är nöjd.
  • Urban G
    Urban G: Smidig och serviceminded personal. Tillmötesgående att svara på frågor även före beställning. Noggrann dokumentation med avisering inför besök, kontrakt och ångerblankett, inget att anmärka på. Man bör tänka på att larmerbjudandet för 1.980:- nog bara passar för en lägenhet och då inte i bottenplan. För en normalstor villa behövs det kompletteras med fler enheter. Priserna skickas ut före installation på extra komponenter. Men det kan vara svårt att avgöra hur mycket extra som tillkommer. För en villa, räkna med en installationskostnad på det dubbla priset mot larmerbjudandets 1.980:-. Litet minus för månadskostnaden för 245:- inkl fria utryckningar. Serviceavtal på 33:-/mån bör tecknas utöver det. Garanti på komponenterna finns men rese- och arbetskostnader tillkommer utan serviceavtal. Hur larmet fungerar skarpt hoppas jag att vi slipper uppleva. Men bekanta med samma larm är nöjda. Liten lustig detalj, man kan på sin egen inloggningssida hos dem se vilken temperatur det är där givarna sitter. En innetermometer med andra ord också.
  • Ronny Dong-tjou K
    Ronny Dong-tjou K: VARNING:snabb försäljning och montering av KCR box.men när det var problem då ville de inte ens komma ut och kolla jag fick själv plocka ut den,och komma in med den, inte igen hos de.
  • Jonas A
    Jonas A: En mycket oseriöst företag deras anställda ägnar sitt tid åt shopping istället för att arbete de åker aldrig ut på larm de är även mycket otrevliga i sitt bemötande. Rena skämtföretag