Svenska Alarm Gruppen AB

www.svenskaalarm.se
  • BadgeThreeYears
1 061
4.9

Framtidens trygghetslösningar Svenska Alarm revolutionerar branschen genom att erbjuda larm du faktiskt äger. Vi är alternativet för dig som vill lämna gamla hyrlösningar och få kontroll över både trygghet och ekonomi. - Smart teknik: Styr allt via en modern app med bild och film. - Automatisk respons: Vid inbrott, brand eller...

1061 omdömen om Svenska Alarm Gruppen AB

Sedan starten hos Reco 2024

Marcus A
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

God service och goda råd kring installationen, rekommenderas!

Jenny Gunilla A
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Duktig och trevlig installatör, bra app och bra service 👍🏼

Bernt Anders Gustav J
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Nicklas var noggrann och lugn samt återkopplade under tiden när han installerade, jag är väldigt nöjd med installationen och fick även chansen att repetera flera gånger! De märkts att han gillar sitt jobb.

Kerstin Elisabet T
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Kevin var noggrann och lugn samt återkopplade under tiden när han installerade, jag är väldigt nöjd med installationen och fick även chansen att repetera flera gånger! De märkts att han gillar sitt jobb.

Rolf S

Allmänt bra av installatören Emil

Solvig Carina E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Otroligt gott och tydligt bemötande, väldigt bra och heltäckande grundidé med sitt system. Vi är mer än nöjda med Svenska larm och kan varmt rekommendera dem! Emil som installerade och Alex som är säljare är två klippor som också gav oss många goda tips och råd.

Erna W
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Installatören, Vagish, från Svenska Larm arbetade mycket professionellt och pedagogiskt då han satte upp vårt nya larm. Gick igenom och förklarade allt. Dessutom en trevlig bekantskap

Ulrik W
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Vagish gör ett utmärkt jobb han är effektiv systematisk kontrollerar att allt stämmer har ett tevligt bemötande. Ulrik wallström

Carl Michael Fredrik C
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Kanon trevlig och duktig installatör. 5 av 5.

Simon Sinan S
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var och servade larmet till full belåtelse, allt fungerar som det ska och trevligt bemötande.

Margareta Maria B
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Tekniker Kevin var jättebra, trevlig grabb, allt fungerar bra!

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med Kevins insats och att allt fungerar som det ska. Vi hälsar Kevin att han gjorde ett toppenjobb! ⭐

Alice Katarina K
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var här och var kommunikativ och bra

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Stort tack för din feedback! 😊 Kul att höra att Emil var tydlig, kommunikativ och gjorde ett bra jobb. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension!

Per Gunnar Torbjörn K
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var lätt att få kontakt med och diskutera med

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för din feedback! 😊 Vad bra att höra att Emil var lätt att få kontakt med och att kommunikationen fungerade bra. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension!

Erik Oskar F
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Väldigt smidig installation och bra genomgång av tekniker som var på plats.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för din recension! Kul att höra att installationen gick smidigt och att du fick en bra genomgång av teknikern på plats. Vi uppskattar din feedback!

Bo Å
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Allt var mycket bra och bra förklarat av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt gick bra och att Emil kunde förklara allt på ett tydligt och bra sätt. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 😊

Lena Kristin J
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Bra alltihopa och fick lära mig lite, Emil var här med mycket trevligt bemötande

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick lära dig lite nytt och att Emil gav ett trevligt bemötande. 😊

Johan Anders Ludvig Ö

Bra installerat av montören Melvin C

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för recensionen! Kul att höra att installationen blev bra. 😊

Lena Ann-Margret L
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var här och installerad och förklarade bra

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Kul att höra att Emil gjorde ett bra jobb och förklarade tydligt. 😊

Nils Carsten L
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Enkelt med bra information av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Kul att höra att Emil gav bra information och gjorde det enkelt. 😊

Helena Birgitta B
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Noggrann genomgång av larmet och dess funktion av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Kul att höra att Emil gick igenom larmet och dess funktioner så noggrant. 😊

Johanna Elisabet S
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Bra genomgång och väl utfört av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Skönt att höra att genomgången och arbetet blev bra. 😊

Lars Dennis Michael J
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var och installerade larmet mycket bra

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för recensionen! Kul att höra att du är nöjd med installationen. 😊

Jelk Karl-Erik Donald S
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Nicklas var här igår och bytte batterier på 9 ställen i huset. Det gick fort och problemfritt och han var lätt att kommunicera med.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Skönt att höra att Nicklas löste batteribytet snabbt och smidigt. 😊

Tommy P
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Nöjd med sevicen och bemötandet.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för omdömet! Kul att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. 😊

Tobias Ingemar S
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Teknikern jobbade på bra, Emil var här

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för recensionen! Kul att höra att ni är nöjda med arbetet och att Emil jobbade på bra 😊 Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna ett omdöme!

Maria Katarina B
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Teknikern visste vad han gjorde och jobbade i lugn och ro

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för ert omdöme! Skönt att höra att ni fick ett lugnt och professionellt bemötande 😊

Jonna A
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Tekniker Emil var trevlig och kompetent

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack så mycket för din fina recension! ⭐️ Vad roligt att höra att du uppskattade Emil och tyckte att han var både trevlig och kompetent. Vi ska självklart hälsa honom det! Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. 😊

Anders Roger H
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Vi är kanon nöjda med allt . Från installation till visande av nytt larm

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Stort tack för den fina recensionen! ⭐️ Vad roligt att höra att ni är så nöjda med hela upplevelsen, från installationen till genomgången av ert nya larm.

Jittimol T
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Perfekt med förklara och rätt att förstå.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Vad roligt att höra att ni tyckte att allt var tydligt, enkelt att förstå och bra förklarat. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension! 😊

Pär Edvin O
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Hjälpsamt och vänligt bemötande av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att du uppskattade det hjälpsamma och vänliga bemötandet. Vi hälsar Emil att du är nöjd med hans hjälp! Vi är glada att ha dig som kund.

Mathias Loke Lars T
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Fantastisk men Murtarda var helt okej, använde för mycket ord bara

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊 Kul att höra att du är nöjd med vår tekniker. Vi tar till oss av din feedback!

Jörgen Erik Roger P
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Mycket bra, trevlig tekniker!!

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack så mycket för din recension! 😊 Kul att höra att du är nöjd med vår tekniker!

Bo Axel Anders N
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

punktlig service till full tillfredställelse

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Bo Axel! Tack så mycket för den fina recensionen! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vår service och att allt fungerade till er fulla tillfredsställelse. Tack för att ni valde Svenska Alarm! Vänligen, Kundsupport

Kathan S
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Vagish väldigt trevlig installatör.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Kathan! Tack så mycket för den fina recensionen! Vad roligt att höra att ni uppskattade Vagish och hans bemötande. Vänligen, Kundsupport

Aathira Khusi B
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var här och fixade med larmet

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej! Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med installationen och att MC gjorde ett bra jobb. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vänligen, Kundsupport

Gun Carina L
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Snabb och smidig inkoppling av mitt nya larmsystem. Bra information om olika tillval och utbildning av larmet. Mycket trevlig installatör.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både installationen, informationen och genomgången av larmet. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vår installatör! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐

Dan Ola Roger K
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Snabb och trevlig service. Bra information om vad som gäller med vårt larm.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Härligt att höra att ni fick snabb och trevlig hjälp och att ni känner er trygga med hur larmet fungerar. Det är precis så vi vill att det ska kännas! 😊 Tack för att ni tog er tid att dela med er!

Mikael Markus O
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

gott bemötande och service inriktad. jätte nöjd med besöket

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Vad roligt att höra att du är så nöjd med besöket och att du uppskattade bemötandet och servicen. Det betyder mycket för oss! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 😊

Anna Britt Elisabet C

Profesionellt bemötande av Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Kul att höra att Emil gav ett professionellt och trevligt bemötande. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension!

Björn Hilding C
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Teknikern skötte sig bra, proffesionellt bemötande och tillmötesgående

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Det är härligt att höra att du är nöjd med teknikerns bemötande och att allt kändes professionellt och smidigt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig!

Thomas E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Tekniker Emil har varit snabb och effektiv. Trevligt bemötande och punktlig

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Vad roligt att höra att Emil tog hand om besöket på ett så bra sätt! Tack för att du lyfter fram både hans punktlighet, effektivitet och trevliga bemötande. Det uppskattar vi! 😊

Lukas E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var trevlig och bra bemötande

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Härligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande av Emil! 😊 Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saowalaksanaporn P
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Trevlig och förklara tydligt, Emil var här

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej! Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med besöket och att Emil var trevlig och tydlig i sina förklaringar. Vänligen, Kundsupport

Hans Victor E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Nöjd med larmet och trevliga tekniker

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Hans, Vad bra att du är nöjd med installationen som du har fått, det gläder oss! Min förhoppning är att allt känns tryggt och bra med larmet. Tack för din feedback! Trevlig helg! Vänligen, Rasmus kundsupport

Anneli Mari-christin N
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Duktig, kunnig och serviceminded påg Emil

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hejsan Anneli, Kul att du skriver till oss här och ger återkoppling! Roligt att du är nöjd med vår teknikerns service. Det gläder oss verkligen. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Rasmus kundsupport

Adriana Leticia Z

Mycket trevligt och bra bemötande, kunnig tekniker Emil. Förklarade bra

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Adriana, Tack för din återkoppling! Bra att du har fått ett trevligt bemötande från oss och en kunnig tekniker. Det är viktigt att alltid få tydlig och effektiv hjälp. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Rasmus support

Liam Erik Robert R
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Snabb och smidig installation av Nicklas. Lärde mig systemen och appen snabbt tack vare klara förklaringar. Rekomenderar starkt, och väldigt trevligt bemötande. Bravo Nicklas!

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Liam! Tack för att du tar dig tid att lämna en så fin återkoppling till oss! Vad fantastiskt roligt att höra att du blev så nöjd med teknikerns arbete och att installationen gick både snabbt och smidigt! Det gläder oss verkligen att han gav dig klara förklaringar så att du snabbt lärde dig systemet och appen, samt att du uppskattade det trevliga bemötandet. Önskar dig en trevlig vecka! Vänligen, Rasmus på kundsupport

Ingrid Kristina E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Emil var tydlig och instruktiv, förklarade problemet så vi kan åtgärda det själva.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Ingrid! Tack för feedback! Fint du blev nöjd med vår teknikers arbete och att han var tydlig och instruktiv! Önskar dig en fin vecka! Stort tack för att du väljer Svenska Alarm. Vänligen, Rasmus på kundsupport

Bengt Henning E
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Det har varit en snabb process från felanmälan till löst problem. Trevlig personal i telefon supporten. Snabb, duktig och serviceminded tekniker Emil. Mycket possitivt.

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Bengt! Tack för att du tar dig tid att lämna din återkoppling till oss! Roligt att få höra om din positiva upplevelse! Det gläder oss verkligen att det gick snabbt från felanmälan till ett löst problem, och att du fick ett bemötande som du är nöjd med. Önskar dig en trevlig eftermiddag! Vänligen, Rasmus på kundsupport

Per Anders R
Skrev om Svenska Alarm Gruppen AB

Tekniker Emil var på plats och allt fungerade bra

Svar från Svenska Alarm Gruppen AB

Hej Per! Tack för att du tog dig tid att lämna din återkoppling till oss! Vad härligt att höra att besöket av teknikern gick bra och att allt fungerar som det ska med larmet. Det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av! Stort tack för att du väljer Svenska Alarm! Vänligen, Rasmus på kundsupport