Emil H var här och installerade, allt var jättebra, säkert 100% än mitt gamla larm, mycket bättre genomgång och information. Mycket bra och saklig säljare Ammar, tack!
Svenska Alarm Gruppen AB
Framtidens trygghetslösningar Svenska Alarm revolutionerar branschen genom att erbjuda larm du faktiskt äger. Vi är alternativet för dig som vill lämna gamla hyrlösningar och få kontroll över både trygghet och ekonomi. - Smart teknik: Styr allt via en modern app med bild och film. - Automatisk respons: Vid inbrott, brand eller...
945 omdömen om Svenska Alarm Gruppen AB
Sedan starten hos Reco 2024
Helt perfekt, kunnig tekniker, kan verkligen rekomendera detta företag
Nöjd med bemötande från både installatör Emil och säljare Murtadha!
Nöjd med installationen Av tekniker ff mycket professionellt
Trevlig och effektivt installationsarbete
Installationen gick utmärkt tekniker ff. Mycket strul pga felinformation från säljaren. Garundliga instruktioner om de olika möjligheterna att använda larmet.
Bra och snabb installation nöjd
Mycket nöjd med larmet och teknikerns service!
bra utfört installation och trevligt bemötande
Nicklas är jätteduktig på sitt arbete, trevlig och gjorde ett noggrant arbete samt väldigt bra information och ordnade ännu bättre inställningar på larmet som passar oss. Tack!
Fahed vår installatör var super trevlig och väldigt professionell med fint bemötande. Jag byter från Verisure och är mycket nöjd med mitt beslut.
Trevlig installatör Personligt bemötande
Proffsig och smidig hjälp med hemlarmet! Niklas Hult var mycket duktig och hjälpsam. Rekommenderas varmt!
Företaget: Hade verisure i 15 år innan jag fick upp ögonen för andra alternativ, läste på o tyckte svenska alarm lät bra då man äger sitt larm och lätt att ta med vid flytt! sen kan vi prata om priserna.. betalade runt 700 kr i månaden för verisure. Nu betalar jag ca 2000 kr per år!! och det betalar jag en gång per år iställer för varje kvartal eller månad som jag hade innan, så skönt. Vill man ha serviceavgift tillkommer en 1000 lapp. Larmet och komponenterna är minst lika bra som konkurrenterna om inte bättre! Service...
Enkel och smidig installation och bra bemötande av installatören Vagish
Tack för bra support och även bra installation av FF av det nya larmet.
Bra snabb service kunnig installatör
Installation bra jobb 10/10, tack
Hej Kjell, Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vilket fantastiskt betyg, stort tack! Det gläder oss att du är nöjd med vår hjälp. Stort tack för förtroendet och för att du valde oss! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Smidigt med installation och bra hjälp med hantering av larmet.
Tacksam för att teknikern återkopplade när han blev sen
Emil var en extremt trevlig och kunnig påg!
Nöjd med installation av tekniker ff
Fixade krånglande rökdetektorer. Kanonsmidigt. Tack! /Mats
Tålamod. lyssna och förklara bra. Tekniker ff
Kunnig och snabb hjälp med installation och instruktioner om larmet. Dessutom väldigt trevlig tekniker.
Nöjd med installationen och teknikern. Rekommenderar.
Hej Elma, Tack för att du har tagit dig tid att skicka din återkoppling till oss! Vi uppskattar det. Vad roligt att höra att du är nöjd med både installationen och teknikerns insats. Att du dessutom rekommenderar oss vidare är det absolut bästa betyg vi kan få, det gör oss verkligen superglada! Stort tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Perfekt utfört Arbete, nöjd!!!
Hej Ann, Tack för att du har tagit dig tid att skicka en så härlig återkoppling! "Perfekt utfört" och tre utropstecken, det kan ju inte bli mycket bättre än så! Vi blir otroligt glada av att höra att du är så nöjd med vårt arbete och att allt har rullat på precis som det ska. Stort tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Super bra installation lätt å lära o förstå! 👍😊 Av FF..
Hej Per, Tack för att du har tagit dig tid och delat med dig av din fina återkoppling till oss! Det gläder oss oerhört att du är så nöjd med installationen och att systemet känns lätt att lära sig. Jag hoppas att allt känns tryggt med larmet. Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Jag är mycket nöjd med installationen som Fahed har fixat hos oss. Jag känner mig trygg och nöjd med fantastisk personal Fahed. Mycket tack.
Hej Lyad, Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss oerhört att höra att du är nöjd med installationen som vår tekniker har genomfört hos er. Det är kul att få så fin feedback, och framför allt att du känner dig trygg med ditt nya system. Vi är mycket stolta över vår personal och det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen. Stort tack för dina ord och för ditt förtroende! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Det var mycket snabbt och trevligt Förklarade nogrannt.
Hej Ali, Tack för att du har tagit dig tid att skicka din återkoppling till oss! Vad fint att du upplevde besöket som både snabbt och trevligt. Jag hoppas att du känner dig trygg och nöjd med larmet. Önskar dig en trevlig vecka! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Teknikern var kunnig och mycket trevlig.Loke hette han.
Hej! Vad roligt att höra att du fick ett så fint bemötande! Det är fantastiskt kul när våra tekniker kan bidra till både trygghet och en trevlig stund. Vi tar din återkoppling vidare. Jag hoppas att du är nöjd med larmet och känner dig trygg! Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Murtadha var en trevlig prick🤙
Hej Kerstin, Härligt att höra! Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska få när vi kommer på besök. Jag hoppas att du är nöjd med servicen också! Önskar dig en trevlig torsdag! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Niklas var trevligt bra bemötande Bra information
Hej Gert-Inge, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande av teknikern. Vi lägger stort fokus på att informationen ska vara tydlig och enkel att förstå, så det känns superkul att han lyckades leverera det. Jag ska se till att hälsa teknikern. Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende! Önskar dig en trevlig torsdag! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Nicklas är trevlig och snabb. Jag uppgraderade mitt larm. Han förklarar lugnt och sansat.
Hej Angelika, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension till oss, vi uppskattar det! Det låter som ett fint besök! Vad roligt att du upplevde teknikern som trevlig och snabb. Jag hoppas att du är nöjd med larmet, och om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på support. Du når oss via: 0770 112 060 info@SvenskaAlarm.se Stort tack för förtroendet och för att du valde oss! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Nöjd med installationen av tekniker ff
Hej Per, Tack för återkopplingen! Det är kul att du är nöjd med installationen. Vårt mål är att allt ska rulla på smidigt, och det gläder oss att du är nöjd. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Du når oss via: 0770 112 060 info@SvenskaAlarm.se Vänligen, Rasmus på kundsupport
Trevliga och bra service 👍💪😃
Hej Sven, Tack för att du tog dig tid att lämna din fina återkoppling! Fint att höra att du upplevde oss som trevliga och att du fick en bra service. Jag hoppas att allt känns tryggt och bra nu! Vänlig hälsning, Rasmus på kundsupoort
Bra jobbat och enkel instruktion av systemet.:-)
Hej Arne, Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din återkoppling! Vi uppskattar att du har tagit dig tiden och skriva till oss här. Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade vårt arbete och att instruktionerna till larmet upplevdes som tydliga och enkla. Önskar dig en fin torsdag! Vänligen, Rasmus på support
Bra installation, gick smidigt.
Hej Sylvia, Tack för att du har tagit dig tid att skicka din återkoppling till oss! Vad härligt att höra att installationen gick smidigt och att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder, så det känns jätteroligt att få din återkoppling. Stort tack för ditt förtroende och för att du valde oss! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Professionella, trevliga och tydliga tekniker. Bra samtal och hjälp från början till slut med enkel och professionella installation.
Hej Johan, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det är otroligt roligt att höra att du upplevde våra tekniker som professionella, trevliga och tydliga. Jag hoppas att allt känns tryggt och bra med larmet! Önskar dig en trevlig vecka! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Dem förklarade bra, hade en bra genomgång. Var inte stressad alls så känndes bra
Hej Martin, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det känns jättebra att höra att du fick en ordentlig och lugn genomgång av systemet. Vi vet hur viktigt det är att inte stressa igenom instruktionerna. Vad härligt att vi lyckades ge dig den upplevelsen! Stort tack för dina fina ord och för förtroendet! Tveka inte att kontakta oss om några frågor uppstår. Vänligen, Rasmus på kundsupport
Kom på utsatt tid, snabba och effektiva, kunniga och trevliga.
Hej Daniel, Tack för att du har tagit dig tid att skicka din återkoppling till oss! Att komma på utsatt tid är en självklarhet för oss, och det är superkul att höra att du upplevde teknikerna som både snabba, effektiva, kunniga och trevliga. Det är precis så vi vill arbeta! Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Hej, vi tackar er att ni har en en fantastisk duktig och trevlig tekniker, vi är såååå himla glada och nöjda😄Hoppas verkligen att ni är rädda och behåller honom💪
Hej! Tack för att du hör av dig och delar med dig av din återkoppling! Det gör oss otroligt glada att höra att ni är så nöjda med besöket och att ni upplevde vår tekniker som trevlig. Vi är mycket stolta över våra medarbetare och vi kommer självklart att föra dessa fina ord vidare. Vänligen, Teodora på Svenska Alarm
bra utfört installation nöjd!!
Hej Maja! Tack för att du ger oss återkoppling! Det glädjer oss att höra att du är nöjd och att installationen blev bra utförd. Vi hoppas att allt känns tryggt med larmet. Vänligen, Teodora på Svenska Alarm
Nöjd med installationen allt gick bra och smidigt;)
Hej Bertil! Stort tack för att du delar med dig av din feedback! Vad härligt att höra att du är nöjd med installationen. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder, så din återkoppling gör oss glada. Jag hoppas att allt känns tryggt med larmet. Vänliga hälsningar, Rasmus på kundsupport
Emil H. var mycket trevlig och kompetent installatör. Mycket nöjd så här långt.
Hej Johan! Stort tack för att du har tagit dig tid att lämna din feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är mycket nöjd så här långt. Vi lägger stort fokus på att våra installatörer ska hålla en hög nivå, så det är fantastiskt roligt att du upplevde teknikern som både trevlig och kompetent. Om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta support! Hoppas att du får en riktigt fin fortsättning på veckan! Varma hälsningar, Rasmus på kundsupport
Murtada var bra och trevligt. Monter var kunnig och pedagogisk. Toppen
Hej Martina! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att allt kändes bra och trevligt under ditt besök. Att du dessutom upplevde vår tekniker som både kunnig och pedagogisk är precis vad vi strävar efter. Toppen att höra att du är nöjd! Önskar dig en trevlig torsdag! Vänliga hälsningar, Rasmus på kundsupport
Bra bemötande och snabbt jobb!!
Hej Camilla! Stort tack för att du har lämnat feedback! Det är fantastiskt roligt att höra att du upplevde att installationen gick snabbt och att du fick ett bra bemötande av oss. Vår förhoppning är att du kommer bli riktigt nöjd långsiktigt med ditt ägandelarm. Trevlig torsdag! Varma hälsningar, Rasmus på kundsupport
Mycket bra av Emil H som hjälpte med nya larmet
Hej Kerstin! Stort tack för att du har tagit dig tid att lämna återkoppling. Vad härligt att höra att du har fått hjälp med det nya larmet och att du är nöjd med teknikerns insats. Vi är väldigt glada över att ha så hjälpsamma och duktiga medarbetare. Jag hoppas att allt känns tryggt med larmet! Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Mycket bra installation. Stort fortroende för installatör Fahed! Toppbetyg.
Hej Greger! Stort tack för att du har tagit dig tid att skriva till oss! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med installationen och att du fick ett stort förtroende för vår installatör. Vi hoppas att du kommer bli riktigt nöjd med ditt ägandelarm. Trevlig torsdag! Vänligen, Rasmus på kundsupport
Trevlig, tillmötesgående och grym installatör tekniker ff
Hej Mende! Stort tack för att du har tagit dig tid att lämna din fina återkoppling till oss! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med besöket och att du fick ett så positivt intryck av vår installatör. Hoppas att du får en riktigt fin och trygg fortsättning på veckan! Vänliga hälsningar, Rasmus på kundsupport