Jenny B:
Trevlig bemötande och hjälpsam.
Företaget hjälpte mig med mitt dilemma.
Jag fick hjälp att lägga om mitt medlemskap och fick bättre pris för jag varit kund länge.
Anna F:
House ID har utvecklat den ultimata digitala bopärmen som underlättar för ägaren av bostaden och kan enkelt koppla viktiga dokument, abonnemang och ägarförhållanden till bostaden. Appen utvecklas kontinuerligt med nya funktioner och applikationer.
Lars jonas P:
Toppen service och trevlig personal. Tog inte lång tid för dom o montera klart stöldskyddet.
Fick en enkel o smidig genomgång om hur det funka.
Rekommenderas skarpt.
Markus K:
Själva utbudet och affären är kanske inte den roligaste. Man bedriver atg-verksamhet och tobakshandel. Dock har man Maggan där som arbetar och som måste vara Sveriges snällaste kassörska.
Peder Carlsson S:
Se upp vid adressändring! Det går inte att behålla sitt 1-åriga avtal hos Lövestad Larmcentral vid adressändring utan de vill säga upp avtalet för att istället binda upp dig med ett nytt 3-årigt avtal på den nya adressen. Varför? Oflexibelt!
Axel B:
Door to door salesman knocked on my door multiple times late in the evening. Lied about why he was there and also didn't want to leave until i had to call the police infront of him.
Jens Ulrik v:
6månader utan ström i källaren och en frys med fordärvat mat. på fakturan förekom objekt/artiklar som jag havde köpt eller var min egendom. fik sat upp 6 el uttag i kök. på 8m2 med mattning från elcental direkt under köksgulvet.
faktura på över 18000. ingen ersätning och ingen fix hantverker som kom på att när kunden pekade utt vad som han önskade att han kanske med sin långa erfarenhet kunne påpeka för kunden att det kanske ville väre bra med el till köksfläkten över spisen. 3 månader med tvist om faktura och många utrevliga telefonsamtal.