ViPo Säkerhetstjänster

ViPo Säkerhetstjänster

www.vipo.se
  • BadgeFourYears
4.5

Välkommen till ViPo Säkerhetstjänster! Sedan starten 2016 har vi arbetat för att skapa ett tryggare samhälle med hjälp av tidseffektiva och enkla tjänster. Vi arbetar dagligen med säkerhetstjänster riktat mot både privatpersoner och företag. Vårt utbud består av företagsskyddet Bolagskollen (riktat mot aktiebolag), ID-Larm...

235 omdömen om ViPo Säkerhetstjänster

Sedan starten hos Reco 2020

Lena H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Väl bemött i kundtjänsten av kunnig. Rekommenderas varmt

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lena! Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en underbar Fredag //Viktor F

Elisabeth N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fick tala med en vänlig och kunnig personal. Allt löste sig bra och jag fick mina frågor besvarade.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej! Tack så hjärtligt för ditt omdöme. Vad skönt att du fick hjälp med dina frågor, det är bara till att ringa om det skulle vara något, ha en fantastiskt trevlig kväll! // Viktor F

Lena I
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Hej! Jag rekommenderar varmt Vipos säkerhets tjänster.. Emil, Viktor och Jesper är mycket duktiga på det dom gör! Dom är mycket service minded! Dom get bra information och dom har bra kunskap om det dom säljer! MVH: Lena

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lena! Tack för dem fina orden, dem betyder mycket för oss. Vad bra att du känner dig införstådd med tjänsterna du har. Vi önskar dig en trevlig dag! // Viktor, Emil, Jesper

Carina T
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Denna person fick jag bra svar på mina frågor. Trevligt bemötande. Kändes tryggt ,så jag var jättenöjd efter att ha pratat med honom.🥰💯⚘️⚘️

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Carina! Tackar ödmjukast för dem fina orden du delat med dig. Vi står gärna till tjänst fler gånger om det uppkommer frågor eller funderingar! Jag önskar dig en fin dag! / Viktor F

Johan H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag upplever säkerhet på högsta nivå. Bara ett par minuter där frågan kommer om du utfört köpet/kreditansökan. /Johan

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Johan! Tack för ditt inlägg, det är verkligen så det ska kännas. Ha en fin dag önskar vi på ViPo / Viktor F

Laila K
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Toppen snäll trevlig omtänksam bara trevligt

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Laila! Tack för dem fina orden, det uppskattas verkligen! Ha en toppendag. / Viktor F

Madelene Ö
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fick precis larm ifrån vipo angående köpet via Qliro, med den här tjänsten går det snabbare, förra gången dröjde det 4 timmar för Kivra att skicka det till mig Bra tjänst för att ha koll på saker och ting !:)

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Madelene! Tack för ditt inlägg och för att du tagit din tid till att skriva. Vad roligt att du känner att det hjälper dig vid sådana händelser när du handlar. Sköt om dig. /Viktor F

Ulf A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Min kontakt med Vipo var positiv. Representanten jag pratade med var väldigt tillmötesgående trots att mitt ” ärende ” kanske inte var ett för dom direkt. Jag hade frågor gällande hur jag skulle gå till väga när ett företag ( Advea ) lurat mig med löfte om ett billigare telefonabonnemang plus en gåva. Detta hände utanför en butik med mycket folk i rörelse så det avtal som jag skrev under var svårt att läsa på den laptop som visades. Läste avtalet som jag fick via mail efter hemkomsten och upptäckte att jag helt plötsligt...

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulf! Tack för ditt inlägg och tiden du lagt ner till att skriva! Vilken soppa det kan bli ibland när det går lite fort, det är vanligt det du skriver med att man ibland blir "förd bakom ljuset under sådana event på stan. Vi hjälper mer än gärna till med det vi kan så att alla kan känna sig trygga. Ha en fantastiskt trevlig dag Ulf. / Viktor F

Mersiha C

Bra bemötande , trevlig samtal , fick hjälp med det jag behövde göra. 👍👍👍

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mersiha ! Tack för ditt inlägg, vad skönt att du fick den hjälpen du behövde! Ha en underbar dag! / Viktor F

Laman M
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Pratade med Viktor Vinberg (tror jag har stavat rätt) och han var verkligen grym! En supertrevlig människa precis som det ska vara. 🌻 Hälsningar, Laman

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Laman! Tack snälla för dina fina ord, men även för att du tagit dig tiden att ge oss detta fantastiska omdöme :) Kommer självklart föra detta vidare till Viktor direkt. /Viktor F

Deshka Nikolaeva K

Trevlig och bekvämt att prata med Victor Verberg

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Deshka ! Tack för ditt inlägg, Det ska vi verkligen hälsa honom! Ha det så fint. / Viktor F

Stein Bjarne Robert A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket trevligt bemötande och bra utförlig information. Känns som ett heltäckande skydd. Ser fram mot ett bra samarbete.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Stort tack för ditt betyg och din härliga feedback! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten och att allt fungerar som det ska :) Tack för att du tog dig tiden, och en fortsatt fin sommar till dig! / Viktor F

Siw V
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fikk en telefonsamtale fra en hyggelig selger som het Alfred fra firma Vipo. Han ville selge meg et brannalarm oppkoblet til min mobil. Jeg takket ja. Nå kan jeg sove trygt på natten og skulle det skje noe under dagen blir jeg kontaktet. Kan anbefales.

Viktor F gillar detta
Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Tack för den fina kommentaren :)! Det glädjer oss att du känner dig trygg!

Eva L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Toppen väldigt trevlig kille jag fick hjälp av

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva! Tack för ditt generösa betyg :) Härligt och höra att du fick fin hjälp från vår kundtjänst. Ha en fortsatt fin vecka! /Moa på ViPo

Ann F
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Beställde varor på nätet och ville ha faktura med betalning när jag fått varorna . Det dröjde ca 2 minuter så fick jag ett mail från Vipo att det tagits en kreditupplysning på mej. Mycket nöjd med tjänsten som jag har via Vipo, om det varit någon som ”lånat” mina personuppgifter och handlat i mitt namn hade jag fått vetskap om det omedelbart. Det känns tryggt.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ann! Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten och att allt funkar galant! Passar även på att önska dig en fortsatt fin sommar:) /Moa på ViPo

Rita Maria A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag blev vid 2 tillfällen uppringd av Isak Bengtsson, punkligt enligt ök., och fick tjänsterna väl presenterade för mig, utan känsla av påtryckning eller försök att skapa ett behov av produkten. Riktigt välgenomtänkt och trevligt samtal. Ett professionellt och väl avvägt bemötande. Efter samtalen hade vi hittat den grund där jag som kund kände mig motiverad att skaffa produkten och jag upplever att beslutet att välja just ViPro är mitt eget och för min egen skull. Som ativ aktiehandlare är möjligheten till företagsbevakning...

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Maria! Tack snälla för dina fina ord, men även för att du tagit dig tiden att ge oss detta fantastiska omdöme :) Kommer självklart föra detta vidare till Isak direkt, trevlig helg! /Moa på ViPo

Therese R
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag ha redan gett mitt betyg att jag tycker det är bra service och bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Therese, Det glädjer mig att du fått ett bra bemötande och information av oss. Stort tack för att du tagit dig tiden att skriva ett till omdöme. Passar även på att önska dig en fin midsommar! Vänliga hälsningar, Moa på ViPo

Birgitta N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt o bra företag, skulle behöva bli mer flexibla dock.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Birgitta, tack för din feedback och dina fina ord. Finns det något särskilt du önskar att vi blir mer flexibla med, eller har andra förslag på hus vi kan förbättras är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi strävar alltid mot att förbättras, och din feedback är både viktig och uppskattad :) Jag önskar dig en fortsatt fin sommar! /Caroline på ViPo

Thomas S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Kanon bra tjänst,Larmar direkt vid aktivitet.Jättenöjd och kommer rekommendera andra till tjänsten.Bra bris med tanke på hjälpen man får.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Thomas, Stort tack för ditt betyg och din härliga feedback! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten och att allt fungerar som det ska :) Tack för att du tog dig tiden, och en fortsatt fin sommar till dig! /Caroline på ViPo

Ben G
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Har pratat med tobias svensson, en trevlig toppen säljare, det var ett bra samtal där jag kände mig trygg och säker.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ben, Tack för din fina feedback. Det glädjer mig att Tobias gett dig ett tryggt och bra samtal. Varmt välkommen till ViPo! /Caroline på ViPo

Moa K
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Pratade med Darika, vilken tjej! Nu kommer jag kunna hålla mycket bättre koll och känna mig tryggare :)

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Moa, Tack för ditt generösa betyg och dina varma ord :) Varmt välkommen till oss! /Caroline på ViPo

Oliver L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket trevligt bemötande av Jeppe, mycket trevligt bolag med en vettig tjänst.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Oliver, Tack för din feedback och ditt fina omdöme! Jag önskar dig en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Amal S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Super nice, så himla kul och tydlig, man förstår det skånska dialekten😁. Ni får gärna fortsätta att vara coola. Önskar dig trevlig helg.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Amal, Tack för ditt härliga och upplyftande omdöme! Varmt välkommen till oss, och ha en fantastisk vecka! /Caroline på ViPo

Stefan H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Hade ett trevligt samtal med Jesper allt verkade bra han erbjöd så tackade ja till erbjudandet

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Stefan, Varmt välkommen till ViPo och tack för ditt fina omdöme! Jag önskar dig en fortsatt fin vecka :) /Caroline på ViPo

Aimen A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag har pratat med darika. En väldigt trevlig och positiv tjej som gav mig ett bra och tryggt skydd för ett billigt pris

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Aimen, Tack för ditt fina betyg och feedback! Jag ska hälsa Darika de varma orden :) Jag vill passa på att önska dig varmt välkommen till ViPo och en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Jennifher W
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag pratade med en jättetrevlig kille som hette Isak Bengtsson, man märkte att han är kunnig inom området och det känns som en väldigt trygg affär. Kan starkt rekommendera ViPo till samtliga!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jennifher, Stort tack för ditt fina omdöme! Både Isak och resten av våra medarbetare uppskattar dina varma ord :) Jag önskar dig en fin dag! /Caroline på ViPo

Michael H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Har fått ett inkassokrav från Vipo Säkerhetstjänster men har inte haft någon kontakt med företaget, inte heller fått någon faktura. Det är så uppenbart att de goda omdömen som ges är fabricerade och inga relevanta omdömen. Googla Vipo så finns det tydliga varningar på nätet för detta blufföretag.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Michael, Har du fått ett inkassokrav från oss rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst på 042-121911 (öppet helgfria vardagar, du finner exakta öppettider på vår hemsida) eller mailar info@vipo.se för att reda ut vad som har skett. Vi går givetvis aldrig in och diskuterar enskilda fall i våra officiella kanaler, och jag kan därför inte hjälpa dig vidare i detta forum. Jag kan däremot försäkra dig om att vi varken skickar ut bluffakturor eller skriver våra egna omdömen. Härligt nog har vi många nöjda kunder...

Martin S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Darika som jag prata med var så vänlig och så härlig att prata med och fick mig att känna som att jag gjorde ett säkert köp.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Martin, Tack för dina vänliga ord till Darika, de ska jag genast föra vidare :) Jag önskar dig en fin helg och varmt välkommen som kund hos oss! /Caroline på ViPo

Marie H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande från Erik Adolfsson Information om hur ViPo säkerhetstjänster bevakar mitt personnummer och att jag kommer att få information om varor/faktura som jag INTE har beställt i mitt namn och personnummer/adress.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marie, Vad härligt att läsa att Erik gett dig ett bra bemötande och information om hur våra tjänster fungerar. Jag hälsar dig varmt välkommen till oss och önskar dig en fantastisk helg! /Caroline på ViPo

Ola H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket nöjd kund! Trevlig personal på toppen också!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ola, Stort tack för dina fina ord och generösa betyg! Jag önskar dig en fortsatt fin helg! /Caroline på ViPo

Åse N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev nyfiken på detta då Darika ringde . Så jag gick med och blev imponerad av så mycket för så lite pengar. En fantastiskt positiv person som ringde mig. Gjorde min eftermiddag.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Åse, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att Darika gav dig ett gott intryck och att du är nöjd med tjänsten. Jag önskar dig varmt välkommen till oss och en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Dan E
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bedrägeri. Säljer (dyrt) en gratistjänst från Bolagsverket genom aggresiv telemarketing

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Dan, Tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att din upplevelse hos oss varit negativ, givetvis strävar vi alltid efter att förbättras och därför är alla synpunkter viktiga. Vår tjänst skiljer sig mycket från Bolagsverkets tjänst, och du är varmt välkommen att läsa om vad som ingår mer djupgående på www.vipo.se/bolagsskydd eller kontakta oss på 042-12 19 11 för en grundlig genomgång av tjänsten. Jag önskar dig en fortsatt fin dag! / Caroline på ViPo

Per Martin H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Påläst och trevlig Hoppas att det kommer att bli en bra upplevelse att se hur det blir Ulrik Stålnacke var en proffsig och trevlig kille Hälsningar pelleplatt

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Per, Tack för ditt omdöme och betyg! Jag ska hälsa Ulrik dina fina ord :) Jag önskar dig en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Heidi L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Edvin Petterson är den trevligaste säljaren jag någonsin pratat med. Väldigt kunnig.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Heidi, Stort tack för att du tagit dig till att lämna detta härliga omdöme! Vi ska självklart föra din feedback vidare till Edvin :) Jag önskar en fortsatt fin vecka /Caroline på ViPo

Mikael L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Vänlighet och förståelse, service.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mikael, Stort tack för ditt omdöme och betyg! Jag önskar dig en fortsatt fin dag :) /Caroline på ViPo

Lars N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Kunnig personal och trevligt bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lars, Tack för ditt omdöme! Det glädjer mig att du fått en bra upplevelse hos oss. Jag önskar dig en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Monica H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Till synes komplicerade saker blev tydligt förklarade. Jag blev bra bemöt också.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Monica, Det glädjer mig att du fått ett bra bemötande och information av oss. Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna detta fina omdöme och betyg! Vänliga hälsningar, Caroline på ViPo

Jarners B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Hej jag blev bemött väldigt bra och fick mina frågor besvarade.Det var trevlig personal.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jarners, Stort tack för ditt omdöme och betyg, det betyder mycket för oss att du tagit dig tiden att ge oss denna fina feedback :) Jag önskar dig en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Margareta L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag köpte id bevakning och det har redan besannats att företaget vipo tagit mig på allvar. Har redan haft kontakt och hjälp med en uppsägning av mitt förra bevakningsföretag Alltrygg numeraSkyndsam AB detta avtal verkade inte så seriöst

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Margareta, Det glädjer mig att tjänsten redan kommit till nytta för dig. Stort tack för ditt fina omdöme och betyg! Jag önskar dig en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Helena L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt bemötande. Vi resonerade om nyttan med avtalet. Jag köpte inget den här gången. Ren information.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Helena, Tack för din kommentar, det glädjer mig att du är nöjd med vårt bemötande ☺️ Jag passar på att önska en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Ann-Charlotte E
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev vänligt bemött då jag tänkte säga upp tjänsten men under samtalets gång ändrade jag mig. Jag blev lyssnad på och mitt abonnemang justerades till bättre förmån för mig. Mycket trevlig personal 😊

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ann-Charlott, Vad glad jag blir av att läsa detta! Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme ☺️ Jag önskar dig en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Bassem S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Får alltid hjälp av Max på kundtjänsten, superbra service!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Bassem, Tack för din kommentar och fina omdöme! Jag önskar en fortsatt fin vecka☺️ /Caroline på ViPo

Miriam S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Pratade med Max Falkman - ViPo Säkerhetstjänster. Mycket vänlig och hjälpsam med att förklara och guida mig genom min registrering via datorn. Stort tålamod. Trevligt bemötande. Miriam S

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Miriam, tack för din kommentar. Jag ska föra vidare detta till Max☺️ Jag önskar dig en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Elisabet J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Max Fahlman informerade på ett trevligt tydligt och tillmötesgående sätt Jag hade inga förväntningar men överträffades Jag hade redan vid ett tidigare tillfälle köpt idéstöld och ville ha en årsfaktura

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Elisabet, Jag ska föra dina fina ord vidare till Max☺️ Tack för att du tagit dig tiden att lämna den fina kommentaren. Jag önskar dig en fortsatt fin vecka! /Caroline på ViPo

Eva Britt-Marie H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev otroligt fint bemött, mannen som hjälpte mig., ordnade till allt, så det blev bra. Förstående, tog hand om mitt ärende, till 100% Hälsningar Britt-Marie

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva Britt-Marie, Tack för din fina kommentar! Jag önskar dig en fortsatt härlig vecka☺️ /Caroline på ViPo

Per J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Var i kontakt med kundtjänst. Problem löst på smidigt och bästa tänkbara sätt. 👍👍

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Per, Tack för ditt omdöme, vad härligt att du är nöjd☺️ Jag önskar en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Inger B

Hej det var ett bra o trevligt samtal med Max. Jätte nöjd 🤗

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Inger, Tack för din feedback! Jag ska föra vidare dina varma ord till Max :) Ha en fortsatt fin dag! /Caroline på ViPo

Anna L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

När jag sa att jag inte kunde lägga 129 kr/månad pga det ekonomiska läget just nu, sänkte de priset till 79 kr/mån för de ville att jag skulle ha kvar tjänsten. Bra service!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anna, vad bra att vi kunde mötas och hitta en bra lösning för dig! Tack för din feedback, jag önskar en fortsatt fin vecka :) /Caroline på ViPo

STINA E
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Isak Bengtsson hjälpte mig. Han gjorde ett jättebra jobb. Tydlig, lugn och svarade på mina frågor. Vanligtvis är jag inte förtjust i att signa upp via telefon men det kändes väldigt bra. Sedan kommer alltid fler frågor upp när man lagt på. Jag ska se mer ingående i denna produkt vad det täcker juridiskt. Jag hoppas på att detta är en bra produkt jag investerar i.

ViPo Säkerhetstjänster gillar detta
Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Stina, Vad kul att läsa! Jag ska hälsa Isak dina varma ord :) Jag är hoppfull över att du kommer känna dig trygg med din investering. Skillnaden mellan vårt ID-Larm och andra liknande tjänster, är främst den aktiva bevakningen som meddelar dig direkt när en förändring görs i ditt eller ditt företags uppgifter. Den gör det helt enkelt möjligt att avbryta ett pågående bedrägeri, innan ens produkterna hinner skickas från lagret, eller lån betalats ut etc. Detta i sin tur sparar både tid och pengar för den som blivit utsatt....

ERIK A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Är väldigt nöjd med hur Max hjälpte mig när jag hade faktura problem. Id skyddet är vettigt det med

ViPo Säkerhetstjänster gillar detta
Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Erik, Tack för ditt fina omdöme! Jag önskar dig en fin vecka! /Caroline på ViPo