ViPo Säkerhetstjänster

ViPo Säkerhetstjänster

www.vipo.se
  • BadgeSixYears
4.6

Trygghet handlar om att agera i tid. Sedan 2016 har vi på ViPo Säkerhetstjänster hjälpt både företagare och privatpersoner att stoppa bedrägerier, ID-kapningar och risker innan de hinner bli kostsamma. Med tjänster som Bolagskollen, Konsumentkollen och Brandkollen får du snabba larm, enkel hantering och stöd hela vägen. Därför...

809 omdömen om ViPo Säkerhetstjänster

Sedan starten hos Reco 2020

Marianne N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag upplever som ett bra bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marianne, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Rose-Marie A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Alltid redo att hjälpa till. Gillar

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Rose-Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du känner att vi alltid finns till hands när du behöver hjälp. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Rose-Marie A

Trevlig försäljare. Lyssnade på mig

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Rose-Marie, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde försäljaren som trevlig och lyhörd – det uppskattar vi verkligen. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Mai-Britt S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt samtal med trevlig personal

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mai-Britt, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du hade ett trevligt samtal och blev bemött av vänlig personal. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Patrik V
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

De är bra. Och får mycket feedback och hjälp om faran är framme.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Patrik, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du känner dig trygg med den hjälp och återkoppling du får när något inträffar – precis så vill vi att det ska fungera. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha det gott! Vänligen, Lina Kundrelationer

Viveca E

Vänligt bemötande. Stort tålamod. Bra vägledning

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Viveca, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som vänligt och att du fick lugn och tydlig vägledning. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Stig D

Trevligt och bra bemötande. Bra svar på mina frågor. Tack

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Stig, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydliga svar på dina frågor. Kontakta oss gärna igen om du har funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en härlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anette B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Kanon att jag blev uppringd, fick svar på mina funderingar här mitt i flyttröran.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anette, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att vi kunde nå dig och hjälpa till, särskilt mitt i flyttröran – det brukar ju vara mycket att hålla reda på. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ulla Maricka S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket bra larmar direkt vid kreditköp

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulla Maricka, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du är nöjd med tjänsten och att larmen fungerar som de ska vid kreditköp. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Göran A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Den var bra jag fick svar på allt jag funderade på och den jag pratade med var vänlig och lätt att prata med. Allt var perfekt. ♥️♥️♥️

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Göran, Vilket underbart omdöme – stort tack! Vad fint att höra att du fick svar på allt du undrade över och att samtalet kändes både vänligt och enkelt. Det gör oss verkligen glada att läsa! Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Lars L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Den som ringde beskrev på ett bra sätt hur VIPo’s tjänster fungerar.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lars, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick en tydlig och bra beskrivning av våra tjänster. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Aino S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Vi fick bra ìnstruktioner på hur vi skulle starta brandvarnaren och att den gick att tejpa upp ± testade den.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Aino, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att ni fick tydliga instruktioner och att allt fungerade som det skulle vid testet av brandvarnaren. Hör gärna av er igen om ni har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper gärna till. Ha en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Karina T
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt och fint bemötande och förstående. Tycker det är syper fint att ni ringer när det är något som dyker upp.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Karina, Tack så mycket för ditt varma omdöme! Vad fint att höra att du uppskattar vårt bemötande och att vi ringer när något dyker upp – vi vill alltid vara tillgängliga och ge trygghet till våra kunder. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Eva H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Lugn och trevlig person som ringde

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du fick prata med en lugn och trevlig medarbetare – precis så vill vi att det ska kännas. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Elisa S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

De är väldigt bra att lösa och gör bättre till kunder bästa

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Elisa, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever att vi gör vårt bästa för att hitta bra lösningar för våra kunder – det betyder mycket för oss. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ann-Louise W
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande och omtanke.! Kan sitt jobb.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ann-Louise, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du kände både omtanke och professionalism i bemötandet. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Lena M
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Talade en kort stund med Oskar ang att jag fått ett brev att ni inte fått svar från mig på mobilen,skönt att ni hörde av er ifall om något hänt mig 😘♥️

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lena, Tack för ditt varma omdöme! Vad fint att höra att du uppskattade att Oskar hörde av sig och att allt var i sin ordning. Vi vill alltid försäkra oss om att våra kunder mår bra och får rätt hjälp vid behov. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Jan W
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande och den hjälp jag behövde.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jan, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och den hjälp du behövde. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Peter S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket hjälpsam i ärendet Hittade en bra lösning

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Peter, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att vi kunde hitta en lösning som passade dig. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Linda L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Om jag inte var felet i denna fråga så vet jag inte

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Linda, Tack för att du hör av dig! Om något känts oklart eller om du vill att vi kontrollerar ärendet tillsammans, får du gärna kontakta vår kundservice så hjälper vi dig reda ut det direkt. Vi finns här för att se till att allt blir rätt och tydligt för dig. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Elektrodrift I Kristianstad A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Snabb och bra hjälp. Läste mina ärende på några sekunder. Kristina var kanon trevlig.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej, Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp och att Christina tog hand om ditt ärende så fint – jag ska se till att hon får ta del av dina ord. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Åke Konny K
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande Hjälp med få igång ny brandvarnare

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Åke Konny, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att höra att du fick den hjälp du behövde för att få igång din nya brandvarnare. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Josefin N

Fantastiskt bemötande. 10/10 ⭐️

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Josefin, Vilket härligt omdöme – stort tack! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet, det betyder mycket för oss. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Karl M
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag har inte haft några bekymmer med er allt har än så länge fungerat perfekt.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Karl, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att allt har fungerat som det ska och att du är nöjd med tjänsten. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi finns alltid här för att hjälpa till. Önskar dig en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ann-Britt Ingegerd L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra och trevlig personal Hjälpsam och förklarar bra

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ann-Britt Ingegerd, Vi vill tacka för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med bemötandet och upplevde personalen som hjälpsam och tydlig. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anita S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt bemötande och kunnig personal👍

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anita, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och tycker att personalen är kunnig. Kontakta oss gärna igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Kjell F
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Har fungerat perfekt o blixtsnabbt samtal när något hänt !! Typ glömt nått på spisen. Toppen !

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Kjell, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad skönt att höra att allt fungerat perfekt och att du fått snabb återkoppling vid larm – precis som det ska vara. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anna A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag fick bra samtal och blev nöjd 😊

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anna, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med samtalet och den hjälp du fick. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Feven A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Det var tidlgit och bra information och tackde mig mycket er.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Feven, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde informationen som tydlig och att du är nöjd med bemötandet från oss. Kontakta oss gärna igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Sandra S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande och fick hjälp med allt

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Sandra, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och den hjälp du behövde. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Arne T

Bra service , kom fram fort på telefon Bra information

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Arne, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp på telefon och tydlig information. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor framöver – vi finns alltid här för att hjälpa till. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Lena J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Glatt överraskade att vipo- personal hörde av sig till oss eftersom att batteriet i vår brandvarnaren larmar, lovar skicka nya batterier så fort som möjligt. Ringt en andra gång fick rådet att ta ur batteriet pga att ett störande larmljud. Fått erbjudande om larmbrickor till nycklar, beställt sex st,, behöver betala för fyra st

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lena, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du blev positivt överraskad av kontakten med oss och att du fått snabb hjälp med brandvarnaren. Vad kul att höra att ni även kom överens om en bra deal gällande nyckelbrickorna! Hör gärna av dig igen om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ulrika T
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fick det jättetrevligt bemötanade.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulrika, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anette G
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevlig och hjälpsam personal. En tjänst det är lätt att komma igång och som är lättat använda.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anette, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och att tjänsten var enkel att komma igång med. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Peter L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Personen som jag pratade med va mycket kunnig å trevlig

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick prata med någon som du upplevde som både kunnig och trevlig. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Inger L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Klart och redigt vad jag handla för produkt

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Inger, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att höra att informationen om produkten upplevdes som tydlig och enkel att förstå. Hör gärna av dig om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Jan R
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande trevlig och kunnig personal

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jan, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och tycker att vår personal är trevlig och kunnig. Hör gärna av dig igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Olga K
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

tack för återkoppling angående mitt ärende

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Olga, Tack själv för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med återkopplingen kring ditt ärende. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Monica Lennbrant M
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev trevligt bemött. Förstod mitt dilemma.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Monica, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du blev trevligt bemött och att vårt samtal hjälpte till att förstå din situation. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Annika A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevlig person att prata med och bra bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Annika, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde samtalet som trevligt och bemötandet som bra. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Sören P
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev bra bemött av ViPo. Blev erbjuden nya tjänster.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Sören, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du blev bra bemött av oss och fick ta del av nya erbjudanden. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Eva L

Bra service. Tydligen information

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva, Tusen tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med servicen och att informationen upplevdes som tydlig. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Monica B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra skydd och möjlighet till autogiro.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Monica, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med skyddet och uppskattar möjligheten att betala via autogiro – en smidig och trygg lösning. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Irene W
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Hej, jag är positivt överraskad att ni hade koll när batterierna var slut. Ringde och kollade upp sa att de skickar nya. Jag är nöjd med snabba telefon uppringning.jag har köpt tjänsten att ni larmar 112 om inte jag är hemma. Även att ni är trevliga att prata med. Är mycket nöjd. Mvh Irene Westlund

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Irene, Vilket underbart omdöme – tusen tack för att du delar med dig! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hur snabbt vi ringde upp när batterierna tog slut och att du uppskattar både vår service och bemötandet. Så fint också att du känner trygghet i vår larmtjänst – precis det vi vill att våra kunder ska känna. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ulf A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket bra hjälp med en faktura som ej kommit fram.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulf, Tusen tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du fick bra hjälp med fakturan som inte kommit fram och att ärendet löste sig på ett smidigt sätt. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Kerstin L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

En säker och trygg säkerhetstjänst

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Kerstin, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du upplever vår säkerhetstjänst som både säker och trygg – precis så vill vi att det ska kännas. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anette P
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt bemötande och god service Har Ideskydd sen tidigare och i dag blev det en nyckel bricka

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anette, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och servicen, samt att du nu även valt att komplettera ditt ID-skydd med en nyckelbricka. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Marianne S

Duktig personal. Hälsningar Marianne

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marianne, Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med vår personal och deras arbete. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Carin L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Hade frågor om fakturor. Fick hjättebra hjälp och fick bra förklaring. Ett bra erbjudande. En trevlig telefon röst.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Carin, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du fick bra hjälp och tydliga förklaringar kring fakturorna samt uppskattade erbjudandet och bemötandet i samtalet. Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ann F
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Klara besked, god kontroll och trevligt bemötande av Oskar

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ann, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du fick klara besked, upplevde en god kontroll och blev trevligt bemött av Oskar. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer