ViPo Säkerhetstjänster

ViPo Säkerhetstjänster

www.vipo.se
  • BadgeSevenYears
4.6

Trygghet handlar om att agera i tid. Sedan 2016 har vi på ViPo Säkerhetstjänster hjälpt både företagare och privatpersoner att stoppa bedrägerier, ID-kapningar och risker innan de hinner bli kostsamma. Med tjänster som Bolagskollen, Konsumentkollen och Brandkollen får du snabba larm, enkel hantering och stöd hela vägen. Därför...

888 omdömen om ViPo Säkerhetstjänster

Sedan starten hos Reco 2020

Kerstin E

Xxxx̌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcc

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Kerstin, Stort tack för dina fem stjärnor! Även om orden var lite hemliga den här gången, tolkar vi det som att du är nöjd – och det gör oss verkligen glada. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Evelina Kundrelationer

Jenny G
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt, tydligt och noggrant samtal

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jenny, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som både tydligt och noggrant, och att det kändes trevligt hela vägen. Hör gärna av dig om det är något mer du funderar på framöver, vi finns här för dig. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Evelina Kundrelationer

Mats S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Det var luft och trevlig bemötande.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mats, Stort tack för din återkoppling! Vad härligt att höra att bemötandet kändes både trevligt och lättsamt. Du är alltid välkommen att höra av dig om det dyker upp något vi kan hjälpa dig med framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Evelina Kundrelationer

Anna Karin Elisabet F
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fick trevlig hjälp med min orsak att ringa in.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anna Karin Elisabeth, Tack så mycket för din återkoppling! Vad fint att höra att du fick trevlig hjälp när du hörde av dig till oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om det är något mer du behöver hjälp med. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Evelina Kundrelationer

Anja-Riitta J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande med Oskar K och och trevlig samtal med han. Fick gå genom vad det innebär att vara kund i Vipo

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anja-Riitta, Tack för att du tog dig tid att skriva! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande av Oskar och att samtalet kändes trevligt, samt att ni kunde gå igenom vad det innebär att vara kund hos oss. Du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp fler frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Mary E

Väldigt trevligt personal han kunde verkligen sitt jobb.Jag Rek gärna Vipo 🌺🌺🌺🌺

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mary, Tack snälla för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och kunnig, och extra roligt att du vill rekommendera oss vidare. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver. Önskar dig en riktigt härlig dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Bengt Magnus K
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Snabb, tillmötesgående och kompetent hjälp för mitt ärende.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Bengt Magnus, Stort tack för dina fina ord! Vad kul att höra att du upplevde hjälpen som både snabb, tillmötesgående och kompetent i ditt ärende. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Ingegärd S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt bemötande och svar på min fråga

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ingegärd, Tusen tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydliga svar på din fråga. Hör gärna av dig igen om det är något mer du undrar över, vi hjälper gärna till. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Eva B

Bra konkret information Tack Simon

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva, Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde informationen som tydlig och konkret, och vi ska självklart föra vidare ditt tack till Simon. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Matjaz P
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket trevligt samtal. Löste ytterligare problem.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Matjaz, Tack för din fina återkoppling! Kul att höra att samtalet kändes trevligt och att vi även kunde hjälpa till med ytterligare ett problem. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om något dyker upp. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Aden B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Helt okej fackts jag ring till kund cervis. Han tala lågsam och jag förstår vad han segär

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Aden, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du fick tydlig hjälp och att samtalet kändes lätt att följa. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Mari B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt mycket bra hjälp ....

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mari, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen du fick. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Eva H
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jätte bra vänlig och trevlig pålitlig

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som vänligt och trevligt. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Erik Z
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Har snabb och trevlig kundtjänst!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Erik, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår snabba och trevliga kundtjänst. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Günter Q
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Personalen dom kan kunna alt och dom är hjälpsamma på olika sätt .Min ärende den är Los

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Günter, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever vår personal som kunnig och hjälpsam och att ditt ärende löste sig. Ha en riktigt fin helg! Vänligen, Linn Kundrelationer

Bertil J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Snabb uppringning av larmtjänst efter att larmet utlöst.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Bertil, Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att larmtjänsten hörde av sig snabbt när larmet utlöstes. Ha en fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Per Gunnar S
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Vänligt mottagande och effektiv lösning.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Per Gunnar, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde mottagandet som vänligt och att du fick en effektiv lösning på ditt ärende. Hör gärna av dig igen om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Stefan K

Mycket trevligt bemötande samtal

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Stefan, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet och bemötandet som trevligt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp några frågor framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Ulf A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Det var inte för långt och tillräckligt informativt. Ulf

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulf, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du upplevde samtalet som lagom långt och informativt. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Göran R
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket trevlig kundsupport Tack så mycket

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Göran, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundsupport. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Marie-Louise B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

En trevlig kille att tala med

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marie-Louise, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som trevligt. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Filip L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevlig och enkel att prata med

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Filip, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som trevligt och enkelt. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Håkan J
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Snabb och bra service , fick faktura skickad på några sekunder.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Håkan, Tack för ditt fina omdöme! Vad bra att höra att du fick snabb hjälp och att fakturan kunde skickas direkt. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Ana P
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Väldigt bra, är väldigt nöjd med bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ana, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet. Tveka inte på att höra av dig vid fler frågor eller funderingar. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linn Kundrelationer

Eva I
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket trevligt bemötande och problemlösning.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Eva, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och att vi kunde hjälpa till med problemlösningen. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp igen framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Camilla Marianne R
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Vill använda min ångerrätt, mejade kundtjänst för en vecka sedan men fortfarande ingen svar från dem. De var väldigt PÅ med att ringa och vilja att man tecknar sig för tjänsten men när man vill ångra sitt beslut så ids de inte svara!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Camilla Marianne, Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det känns frustrerande när du inte fått svar i tid. Det har dessvärre varit ett fel i vår mailinkorg som vi just nu håller på att utreda. Vi har nu varit i kontakt med dig och hjälpt till med din ånger. Tack för ditt tålamod och för att du uppmärksammade detta! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anne-Marie B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag fick hjälp med att reda ut en konstigt sms jag fått angående en ansökan om kreditkort hos Ikano bank. Jag blev lugnad! Har pratat både med banken och Vipo och vet nu att jag bara kan bortse från sms:ett

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anne-Marie, Tack för att du delar din upplevelse! Vad skönt att höra att du fick hjälp att reda ut situationen och att det kändes lugnare efter samtalet. Det är precis så vi vill att det ska fungera när något känns oklart. Kontakta oss gärna om något liknande dyker upp igen. Ha det gott så länge! Vänligen, Lina Kundrelationer

Maria A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket bra bemötande av personer

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Maria, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett mycket bra bemötande. Kontakta oss gärna om du har några frågor framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Torill I
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Blev vänligt bemött. Meningen var att avsluta avtal, men tog beslutet att fortsätta, åtminstone ett tag till. Är därför nöjd med samtalet

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Torill, Tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du blev vänligt bemött och att samtalet hjälpte dig i ditt beslut. Fint att ni kunde hitta en lösning som kändes rätt för stunden. Kontakta oss gärna om det dyker upp frågor framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Lina Kundrelationer

Lena C
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Väldigt trevlig person jag pratade med.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Lena, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde personen som väldigt trevlig. Kontakta oss gärna om du skulle behöva hjälp igen framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Marita O
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande fick ett bättre alternativ tack

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marita, Tack för de fina orden! Vad bra att vi kunde hitta ett bättre alternativ som passade dig. Det är viktigt att det känns rätt och tydligt. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp fler frågor. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Kjell A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Allt löste sig toppen gick som smort ( inga fetter eller oljor var inblandade)

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Kjell, Tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att allt löste sig smidigt – skönt att kunna reda ut det utan krångel! Hör gärna av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer. Ha en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Tuula R
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt bemötande, fick bättre villkor samt billigare. Uppskattas mycket.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Tuula, Tack för din fina återkoppling! Vad bra att vi kunde hitta bättre villkor och ett pris som känns rätt för dig. Det ska vara både tryggt och rimligt. Hör gärna av dig om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Mohamed Amin L

Super bra tjänst!!!!! Jätte nöjd

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Mohamed Amin, Tusen tack för de härliga orden! Vad roligt att höra att du är så nöjd med tjänsten. Det är precis den känslan vi vill skapa. Tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ralph B
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra upplevelse och bra service. Tack och

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ralph, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse och är nöjd med servicen - det uppskattar vi verkligen. Hör gärna av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Britt V
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra bemötande, löste mitt problem.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Britt, Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att du fick ett bra bemötande och att vi kunde lösa ditt problem. Det är precis så vi vill att det ska fungera. Tveka inte att höra av dig igen om det behövs. Ha en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Margaret Mary A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Trevligt person lätt att förstå,

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Margaret Mary, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att personen du pratade med var trevlig och lätt att förstå. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Patrick L
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Bra att säga till om autogiro! Trevligt bemötande

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Patrick, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att påminnelsen om autogiro uppskattades och att bemötandet upplevdes som trevligt. Vi finns här om du skulle vilja höra av dig igen eller behöver hjälp framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anne P
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Har konsumenkoll och brandvarnare. Folket är trevliga när man ringer. Får hjälp utan några problem. Ingen fråga är dum. Och när brandvarnaren går igång och dom ringer upp, så är dom lugna å trevliga. Med andra ord. Ni är bäst!

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anne, Stort tack för de fantastiska orden! Vad härligt att höra att både Konsumentkollen och Brandkollen fungerar som de ska och att du upplever oss som trevliga, lugna och hjälpsamma i kontakten, precis så vill vi att det ska kännas. Vi finns självklart här för dig om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt härlig helg! Vänligen, Lina Kundrelationer

Jan-Olof E

Bra.tycker jag.janolof eriksson.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jan-Olof, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du tycker det är bra. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Monika Ulla Agneta D
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag blev mycket nöjd fick hjälp och förklaring

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Monika Ulla Agneta, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du blev mycket nöjd och fick både hjälp och en tydlig förklaring. Vi finns här om du skulle behöva mer hjälp eller har frågor framöver. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Göran C
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket proffsigt och tydligt , trevligt bemötande från personalen

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Göran, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att bemötandet upplevdes som mycket proffsigt, tydligt och trevligt. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Ulla F
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Vänligt och kunnigt bemötande.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Ulla, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att bemötandet upplevdes som både vänligt och kunnigt. Vi finns här om du skulle behöva hjälp eller har frågor framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Marina E
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Jag tycker att det är bra med er

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marina, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du tycker att det är bra med oss, det uppskattar vi verkligen. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Märta Ä
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Fick information vad som ingick i försäkringen samt bättre betalningsvillkor.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Märta, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att höra att du fick tydlig information om vad som ingår i försäkringen och att betalningsvillkoren kunde anpassas på ett bättre sätt för dig. Vi finns här om du skulle behöva mer hjälp eller har frågor framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Marina D

Jag är nöjd Tck for hjälpen Tack

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Marina, Tack för att du delar med dig! Vad skönt att höra att du är nöjd och att hjälpen uppskattades. Vi finns här om du skulle behöva mer hjälp eller har frågor framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Anne-Lie N
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket tillmötesgående. Vill verkligen hjälpa till att lösa vårat problem. En extra eloge till Oskar som tog emot samtalet

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Anne-Lie, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att bemötandet var så tillmötesgående och att det fanns ett tydligt engagemang i att lösa ert problem, extra fint att Oskar får en eloge för sitt arbete. Tveka inte att höra av er igen om det dyker upp fler frågor eller om ni behöver hjälp framöver. Önskar en trevlig helg! Vänligen, Lina Kundrelationer

Maj-Britt Elisabet Å
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Sista samtalet med Kevin i går var mycket bra.Han var trevlig och tillmötesgående👍😊 När man blir äldre är det inte så lätt med all data..

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Maj-Britt Elisabet, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att höra att samtalet med Kevin kändes så bra och att bemötandet upplevdes som både trevligt och tillmötesgående. Vi har full förståelse för att teknik och digitala frågor kan kännas krångliga ibland, och då är det extra viktigt att få lugn och tydlig hjälp. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller behöver stöd framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Erik Mikael D

Hjälpsamma mm ,.........................................

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Erik Mikael, Tack för att du delar med dig! Vad bra att höra att du upplevde hjälpen som smidig och tillmötesgående. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om frågor dyker upp. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer

Jessica A
Skrev om ViPo Säkerhetstjänster

Mycket bra och positivt bemötande. Och bra information och hjälp med installationen.

Svar från ViPo Säkerhetstjänster

Hej Jessica, Vi vill tacka för din fina feedback! Vad roligt att höra att bemötandet var både positivt och bra, samt att du fick tydlig information och hjälp med installationen på ett smidigt sätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om något dyker upp eller om du vill ha mer hjälp. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Lina Kundrelationer