Cecilia K:
Hit ska man verkligen åka om man vill unna sig en stund lyx. Kanske ta en behandling på deras Spaavdelning. Där kan man även bad aoch basta och allt det där som hör till en dag på ett spa. Sov gärna över i någon av deras extremt lyxiga rum. Senast jag var där var vi på möhippa och fick en svit i 2 våningar, med två toaletter varav en hade stort bubbelbad och bastu. Ta en sådan och du känner dig som en riktig prinsessa. Maten är helt fantastisk också!
Marqus H:
Det absolut bästa läget, och frukosten är fantastiskt bra. Fredrik som jobbar på morgonen är så trevlig, han har charm han. Jag sover så gott i deras mysigt inredda rum. Och det är spännande med deras nya rum som verkligen slår allt i stan. El toro sviten. Jag bor alltid på Hotell Siesta när jag är i Karlskrona, speciellt nu när dem har utespa oxå! Kolla in deras hemsida! www.hotellsiesta.com
Beatrice d:
Vill rekommendera den goda frukosten, de har allt från a till ö och det är inte ofta något är slut. så det är skönt. dock kan jag inte säga något om boendet då jag aldrig bott där, men som jag vet ska det också vara bra!
Chrille N:
Helt ok. Prisvärt och trevligt på alla sätt, förutom en sak; undvik att boka lägenheten. Den höll inte samma klass som det övriga hotellet och drog tyvärr ned betyget. Övriga rum fina och fräscha. Bra läge och nära till den trevliga gågatan. Man kände sig dock lite lurad på att frukostbuffén innehöll 100 olika saker. Det kanske borde ha framgått att det inkluderade många olika typer av knäckebröd, torkad frukt och nötter. Inget varmt i buffén. Stort plus för gratis fika dygnet runt.