Johanna R:
Familjärt och nära till allt, du har massor med butiker precis utanför hotellet och möjlighet att ställa husbilen på parkeringen. Det finns bastu och konferensmöjligheter och det ingår middag under vardagar, helt perfekt. Vi bor nästan alltid på Hotell E10 när vi besöker Kiruna.
Johan L:
Det enda danstället i stan som är bra. När det är löningshelg så samlas halva stan här och festar. Riktigt bra musik och en av få scandics i Sverige som har 2 dansgolv! Lite dyrt i baren då priset på drinkarna höjts rätt rejält men annars riktigt bra.
John H:
Detta kallas norrlands riviera. Vilket jag tycker är totalt förlegat eftersom Pite Havsbad satsar mer på konferens och kongresser istället för att vanligt folk ska vara där, Pite havsbad har även blivit allmänplats för att stävja fylleri. Man får alltså inte gå runt med en ölburk en solig dag på campingen.
Området i sig är rätt trist, det finns lite trevliga attraktioner bland annat ett äventyrsbad. Piteborna åker inte till Pite Havsbad för att bada, det sköter Norrmännen om så fint på somrarna.
Detta är en året runt anläggning, på vintrarna lockas turister hit som inte har sett snö.
Jag tycker att detta ställe är överexploaterat och knappast någon trevlig camping.
Tobias B:
Stadshotellet i Luleå är kanske stans bästa hotell. Extremt fräscha nyrenoverade rum med sköna sängar och trevligt bemötande. Tyvärr var deras bastu/relax så sunkig att man inte ville använda den. Trist men det drar ner helhetsbetyget.
Johan S:
Jag har aldrig bott här, men har däremot hyrt deras spa-avdelning.
Där finns solarium, bastu och bubbelbadkar (gammal högljudd modell).
Det är helt ok, fast en aning dyrt att hyra (minst 600:-)
Hanna B:
Helt okej uteställe med mat och dansgolv. Dock saknar jag de röda plyschhörnorna som fanns på ovan våningen innan ombyggnationen. Dock, är man ute efter en pojke/man är stället utmärkt då det iallafall vintertid är fullt av såväl lumpare från K4 som testförare från hela världen.
anders j:
jaha d går bra att suga ut pengar och få/ta emot info men sedan bara tala om att NEJ du är inte välkommen här som gäst längre.Nej det här stället kommer jag inte att rekomendera
Andreas E:
Detta gäller restaurangen.
Katastrof. Fullkomligt uselt.
Vi var ett sällskap på 7 personer som åt olika rätter, efterrätter och olika viner.
Allt har en yta av tillagat under dagen över sig. Ren på tre sätt består av dåligt brynt och liten renfilé, en centimeterstor (!) blodpudding med seg kola-konsistens, en nyfriterad bit bräss tillsammans med ett äckelsött mos som tillslut bara blir förmycket. Allt har den där ytan som mat får när den har stått ute för länge och har värmts upp i efterhand.
Den hängmörade biffen ser kokt ut med gråtrist yta. Senigt och segt. Även denna ser ut att ha tillagats någon annan gång och sedan värmts upp.
Rödingen är en rejäl bit fisk som smakar bra, men serveras tillsammans med det äckelsöta moset.
Efterrätterna är inte bättre, de är sämre. Fondanten med hallonmaräng är en pöl av choklad uppvärmd i mikron tillsammans med en pöl hallonröra.
Vinet vi får rekommenderat passar inte till maten alls och smakar minst sagt märkligt. Brödet är även det dåligt.
Servicen är obegripligt seg, närmast efterbliven, trots att lokalen är nästan tom.
Verkligen uselt. Usch.
Katrin P:
Vid resor till Lappland ingick tidigare alltid en obligatorisk middag på detta hotell, som under årens lopp har bytit namn i och med att nya arrendatorer har tagit över.
Maten har förut alltid varit mycket god och vällagad.
Efter att hotellet hamnat i den allra senaste arrendatorns regi, är maten så dålig och osmaklig att familjen numera avvaktar att en ny arrendator med nya kockar ska ta över, innan man åter vill gör ett besök för middag på hotellet.
Rummen är däremot bra.