Robert H:
Solviken är ett klassiskt gammalt pensionat som har kvar den gamla känsklan och stilen. Just därför är det trevligt att komma dit och uppleva den miljön som knappt har ändrats sedan 40-talet. De är kända för sitt kök, då det både finns god husmanskost och a la carte med gourmetmat. De serveras både dagens rätt, kväll- och helgmenyer. Det är alltid lika trevligt att besöka Solviken eftersom de har en mycket bra personal och utmärkt service. Man blir alltid väl omhändertagen när man kommer dit.
Förutom ett bra kök så är övernattningsrummen mycket eleganta och personligt inreda. Jag kan därför varmt rekommendera Solviken, dit man kan åka för att äta gott eller koppla av i en trivsam miljö.
LuckyLuke:
Kan klart rekommenderas till ett besök! Deras bakverk är förträffliga och att sitta och äta en dagens under sommarhalvåret är bara det en upplevelse på deras veranda. Har även provat deras julbord, och måste säga att det var en av dom bästa jag besökt. Godisbordet efter jul middagen var fantastiskt.
Marianne L:
Hur bra som helst! Rekommenderas särskilt eftersom Scandic har en väl genomtänkt miljöpolicy, där man helt korrekt dragit slutsatsen, att det är de små detaljerna som gör det, särskilt när de omfattar alla rum! T ex är kylskåpet inkl minibar borttaget - snacka om att spara el o freon! De fåniga små paketen med schampo o duschtvål har ersatts av stora förpackningar, som kan användas av många, många gäster.
Frukostbuffén - du gör själv din portion havregrynsgröt = ingen gröt behöver kastas! Själva buffén är fräsch och genomtänkt!
Och sist men inte minst - personalen är toppen!
Elin F:
Efter en natt på Elite Stadshotell i Växjö så är jag verkligen nöjd. Servicen, rummen och maten var till belåtenhet. Hotellet ligger mitt i centrum. Att ha så pass nära till utestället ”Grace”, som ligger precis bredvid Elite, gjorde min vistelse ännu bättre
malin l:
Ett hotell med trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Rummen är fräscha och håller hög standard. Deras resturang serverar nyttig och god frukost och middag.