Inkasso i Skåne

Orter i Skåne
Helsingborg  (2 st)

Topp 4 företag inom inkasso i Skåne

• Åsa Eva Kathinka B
    Åsa Eva Kathinka B: Jag har haft Resultat Finans som samarbetspartner i lite drygt 2 år nu och jag är så glad, lättad och tacksam över all den hjälp och personliga service som jag får från dem. För mig som driver ett litet företag innebär detta en ovärderlig trygghet för mig att alltid veta att RF har mitt bästa som mål! Kan varmt rekommenderas för både stora och mindre företag!
  • Malik S
    Malik S: Riktiga skojare hela bunten!! En Mathias Kanel skickar ut Faktura och Diplom utan vår godkännande!! Svarar inte när man ringer på telefon. Akta er från dessa skojare !!
  • 2 omdömen
    Jonas L
    Jonas L: Utövar utpressning mot småföretagare. Livnär sig på att köpa upp väldigt små skulder av företag för en låg summa och har som hobby att driva mål i rätten mot människor med låg eller dålig betalningsförmåga. Hotar och pressar på med höga kostnader för rättegångar så man ska bli rädd.
  • 1 omdöme
    Joakim S
    Joakim S: Dåliga tjänster och lurig prissättning. Blir kund under förmånliga villkor sedan höjer de priserna rejält med framfusig försäljning. Dassigt gränssnitt som känns som Windows 95. Känns som ett förlegat företag som säkerligen var pionjärer på 80-talet - inte nu längre.