Faktor AB

Faktor AB

www.faktor.se
  • Badge2026
Ring 0411-137 45 Dela

Faktor är revisions- och redovisningsbyrån som jobbar med siffror, men inte för siffrornas skull. Vi gör din verksamhet starkare och dina arbetsdagar smidigare genom att effektivisera redovisningsarbetet. Vårt mål är att frigöra din tid som du kan ha till roligare saker, som att vässa ditt kunderbjudande eller åka på teambuilding...

30 omdömen om Faktor AB

Sedan starten hos Reco 2026

Stefan N
Skrev om Faktor AB

Allt funkar utmärkt och därför blir det inte ett länge svar.

Ola G
Skrev om Faktor AB

Bra personlig kontakt och löpande stöd för vår verksamhet i fakturahanteringen.

Fredrik H
Skrev om Faktor AB

Engagerade och känns som dom alltid gör det lilla extra. Jobbat ihop i många år. Har haft andra revisionsbyråer tidigare som också funkat bra men ger faktor 5 av 5 utan att tveka. / Fredrik på Skistore i Göteborg

Swisses B
Skrev om Faktor AB

Mycket bra och mycket trevliga

Joel P
Skrev om Faktor AB

Väldigt bra personal. En kontaktperson.

Lk F
Skrev om Faktor AB

Pålitliga och kunniga medarbetare där ingen fråga känns dum att ställa. Mycket trevliga och hjälpsamma!

Peer R
Skrev om Faktor AB

Jag är väldigt nöjd med er som revisorer och er personal

Magnus A
Skrev om Faktor AB

Kunniga service inriktade fantastiska människor som verkar i och driver ett bolag med lång erfarenhet och stor expertis i sin bransch .

Clean A
Skrev om Faktor AB

Alltid snabbt svar o super service

Eva Annika Lise-Lott K

Kunniga, vänliga och effektiva

Eric L
Skrev om Faktor AB

Faktor AB är en revisionsfirma av högsta klass. Bemötandet hos Faktor AB är världsklass.Innan jag blev kund hos Faktor AB, då var jag kund hos en annan stor revisionsfirma och dem kan inte någonstans möta sig med Faktor AB. All hjälp jag får är av världsklass från början till slut.Jag vet exakt vad jag får för mina pengar som jag betalar varje månad och dessa fakturor betalar jag med glädje. Vill man ha en revisionsfirma av världsklass, då väljer man Faktor AB. /Eric Linders

Christina O

Mkt duktiga! Svarar snabbt, kunniga o hjälpsamma. Toppen

Johan E
Skrev om Faktor AB

Professionellt bemötande, hög servicenivå och mycket god kommunikation. Rekommenderar rekommenderar Faktor AB å det varmaste.

Mats O
Skrev om Faktor AB

Upplever att Faktor utför ett bra arbete. Trevlig bemötande o god service.

Ola C
Skrev om Faktor AB

Vi upplever faktor som mycket seriösa snabba och hjälpsamma med stor kompetens och et bra kund bemötande.

Thomas N
Skrev om Faktor AB

Har under åren alltid fått utmärkt sevice från Faktor framför allt genom vår kontakt Ing-Marie Nilsson Lätt att få intakt och nå geografiskt i Ystad

Annelie M
Skrev om Faktor AB

Trevligt bemötande: mycket hjälpsamma med min bokföring och deklaration

André L
Skrev om Faktor AB

Faktor har hjälpt oss implementera Fortnox system som fungerar jätte bra och har på så vis hjälpt oss utveckla vårt företag. De är alltid lätta att nå om vi behöver hjälp och de är alltid trevliga och väldigt behjälpliga.

Mario L
Skrev om Faktor AB

Blev väldigt professionellt och personligt bemötta av Faktor AB. Kommunikation har varit snabb, tydlig och lösningsorienterad från första kontakten. Man känner verkligen att de bryr sig om sina kunder och vill skapa långsiktigt värde.

Björn O
Skrev om Faktor AB

Trevligt och profesionellt bemötande. Kompetent personal som uppvisar stor flexibilitet för att hjälpa oss. Har implementerat effektiva arbetssätt som minskat vår administration och därmed kostnader.

Dennis W
Skrev om Faktor AB

Bra att ha att göra med! Bra kommunikation!

Robin S
Skrev om Faktor AB

Mycket nöjd med bemötande och service.

Oscar Z
Skrev om Faktor AB

faktor är väldigt serviceinriktade och pålitliga. vi har ett flerårigt samarbete och är väldigt nöjda.

Stig N
Skrev om Faktor AB

En bokföringsbyrå man kan lita på.

Vivi-Ann V
Skrev om Faktor AB

Håkan är alltid hjälpsam och trevlig.

ROLF YNGVE I
Skrev om Faktor AB

Jag är mycket nöjd med Faktor, har alltid haft dem i nu snart 40 år. Vänliga och kompetenta, jobbet blir alltid gjort enligt överenskommelse. Bara bra saker att säga.

Paul A
Skrev om Faktor AB

Professionell och pålitlig revisionsfirma med bra bemötande och tydlig kommunikation.Känns som att ha en partner snarare än bara en revisor. Alltid snabb hjälp och pedagogiska förklaringar.

Carolina B
Skrev om Faktor AB

Faktor ger alltid kundservice med 100% engagemang, professionell kunskap och smidiga digitala lösningar som ger mig trygghet som kund.

Eva H
Skrev om Faktor AB

De sköter den löpande bokföringen till mig och även revisionen. Gör alltid ett bra jobb. Proffsiga och snabba. Finns alltid till hands när man behöver hjälp med lite klurigare frågor.

Mika A
Skrev om Faktor AB

Fantastisk. De hjälper verkligen oss med allt det administrativa. Alla på faktor i Ystad som vi har haft att göra med är professionella och bra att ha att göra med. Har vi frågor och funderingar får vi alltid svar samma dag.