Inredningsbutik i Värmland

Hagfors  (1 st)
Sunne  (1 st)

Topp 5 inredningsbutiker i Värmland

• Jessica G
    Jessica G: En inredniningsbutik som säljer precis det som namnet antyder, presenter och inredning. Alltifrån krukor, ljus, porslin och köksartiklar till tavlor, soffor och andra möbler. Helt enkelt en galet bra butik.
  • 3 omdömen
    Bauke d
    Bauke d: Sunne Bazaren är både bra och dålig, dom har en avdelning för glas och liknande. Den är fin och rätt prisvärt. Sen finns leksaks avdelningen, som är alldeles för dyr och har dålig kvalité på vissa leksaker.
  • Erik W
    Erik W: En traditionsrik verksamhet som nästintill kan betecknas som en attraktion i Västvärmland, många besökare lockas av de lokala hantverkare som är verksamma i området. Allt från keramik, textil och glas finns att inhandla.
  • 1 omdöme
    KRISTINA S
    KRISTINA S: Varning för att handla på från detta företag. Företaget kräver retur med tilläggstjänster, i mitt fall skulle det kosta 210 kronor för att skicka en lampa i retur. Nu har jag skickat order i retur som paket utan tilläggstjänst för 122 kr och företaget kommer inte hämta ut det och jag måste avvakta retur till mig för att skicka returen igen. Vet inte vad kostnaden för retur kommer hamna på, men någonstans mellan 400-500kr. Kan tillägga att jag ville byta lampan mot en som kostade fyra ggr så mycket men företaget ville inte vara behjälpliga med en smidig retur/byte för mig som kund. Sammanfattningsvis råder jag till att inte handla i företagets webshop om du är tveksam till om t ex lampan passar hemma hos dig.
  • 1 omdöme
    marie-louise v
    marie-louise v: Nej hit går jag inte igen! Blev riktigt illa bemött av en kvinna som verkade äga butiken. Råkade tappa en billig ljuskopp och blev sedan behandlad som kriminell! Kvinnan svarade inte ens på tilltal då jag erbjöd mig att betala!