Järnhandel i Västra Götaland

Mölndal  (1 st)
Öckerö  (1 st)

Topp 22 företag inom järnhandel i Västra Götaland

Jan L
    Jan L: Jag tycker eran fästingborttagare är bra men här är ett förslag på hur den kan bli dubbelt så bra. Tillverka den så att den fungerar både skjutande som dragande som den är nu. Ser fram emot Tick 3
  • Daniel C
    Daniel C: Letar ni efter en professionell låssmed då behöver ni inte leta längre, här har ni det bästa man kan få. Min familj blev utelåste när vårt nya lås gick sönder och när företaget som installerat låset vägrade komma ut och hjälpa oss, så fick vi kontakt med Niklas på låsspecialisten som kom från andra sidan stan och på 30 minuter fixade låset så att min familj kunde komma in. Inte nog med det utan bara några timmar senare hade vi ett mail där all dokumentation fanns med bilder text och video som visade tydligt vad man hade gjort och alla fel som det föregående företaget hade gjort. Det är vad jag kallar professionell och ett företag med yrkesstolthet.
    ANDERS B
    ANDERS B: Oerhört hjälpsam, trevlig och kompetent personal. Vad mer kan man begära?
    Stefan L
    Stefan L: Köpte ett parkettgolv från GM som visade sig ha undermålig kvalitet. Tillverkaren tog inte sitt ansvar men då klev GM in i deras ställe. Har även köpt kantblock från dem o kan verkligen rekommendera dem. Trevlig o kunnig personal med bra servicenivå.
  • Inger B
    Inger B: Väldigt trevlig bemötande. Har sällan hört svaret nej när någon frågat om en vara finns. Vilket sortiment!
    Anton Ä
    Anton Ä: Kinds Järn är järnaffären som har allt du behöver då du inte anlitar hantverkare och skall göra det själv istället. De har bra priser och bra service samt en mycket trevlig personal som gärna hjälper till om du har frågor!
    Hans-olof Benny K
    Hans-olof Benny K: Trevlig butik som löser det mesta! Har de inte varan hemma så löser dem det snabbt! Bra prissättning det senaste som gör dem konkurrenskraftiga mot jättarna! kul för vår lilla ort!
    Anders L
    Anders L: Vi är otroligt nöjda med vårt köp av ett kassaskåp från Nordsec! Bemötandet från deras kundtjänst var både professionellt och personligt – vi fick tydliga svar på alla våra frågor och kände oss trygga genom hela processen. Leveransen var snabb och problemfri, vilket verkligen överträffade våra förväntningar. Kassaskåpet är av högsta kvalitet och ger oss den säkerhet vi sökte. Vi kan varmt rekommendera Nordsec till alla som letar efter pålitliga säkerhetslösningar! Tack Anders
    Anders K
    Anders K: Oerhört lite kunder inne och det finns gott om personal att fråga, personal som är riktigt kunniga och hjälpsamma. Det jag gillar bäst med K-Rauta är bredden på utbudet, man kan skaffa det mesta man skall ha till sitt projekt där. Och så ligger det nära hem!
  • NICKLAS S
    NICKLAS S: Vi har anlitat Stora Mellby Rör vid några tillfällen för bl.a. byte av hydrofor till hydropress och installation av vattenfilter och allt har fungerat väldigt smidigt.
  • Jonathan A
    Jonathan A: Bra sortiment och kunnig personal. Mycket serviceinriktade och har varit kompetenta att lösa även en del ovanliga VVS-problem jag frågat om.
    Daniel K
    Daniel K: Kanonföretag när det gäller det mesta man behöver vad avser verktyg, arbetskläder med mera. Både hyr ut och säljer. Finns både på ringön och i sisjön.
    Emil T
    Emil T: Inte helt nöjd. Ibland är de lite griniga, men när man behöver saker och är ute till sjöss.
    g
    g:
    Anders K
    Anders K: Jupp, en JULA som funkar. Hyffsat stor butik som gör att det finns ett ganska stort utbud. Den ytterpyttiga personalen som finns där är dock alldeles för lite för att vara där. Inte för att det är fel på dom utan att dom är alldeles för få. Butiken är kanon men den hjälpen man får är inte fullt så bra!
    Themis G
    Themis G: Jag har besökt Jula varuhusen i många år nu och jag har varit ganska nöjd kund. Idag på Black Friday ​​märkte jag på deras hemsida att det var halva priset på en produkt som jag är intresserad av, men tyvärr så var den utsåld på webbutiken. Jag kontrollerade om det fanns någon fysisk butik som hade produkten kvar på lagret och systemet hänvisade mig till en butik på andra sidan av Stockholm, som förmodligen skulle ha en kvar. Jag gick igenom besväret att ringa en kompis och be om att få låna hans bil, fyllde den med bensin och körde genom otroligt mycket trafik för att komma fram till Jula-varuhuset på andra sidan av Stockholm. Väl framme så dubbelkollade jag på webbplatsen att produkten var kvar och steg in. Gick fram till en anställd och frågade var jag kan hitta produkten och hon berättade för mig att produkten var slutsåld sedan tidigt på morgonen och att webbsidan uppdaterade inte saldot i alla fall, vilket hade vilselett många kunder, inklusive mig själv. Jag bad om att få prata med deras chef så att jag skulle kunna klaga på tiden och pengarna som jag hade slösat bort på grund felaktiga saldot på webbsidan, men chefen hade förmodligen slutat jobbet kl 15:00 (jag var där klockan 16:00, varuhuset stänger 20:00). Tog ut mobilen ur fickan och ringde direkt till Julas webbsupport och fick prata med en person som jag förklarade för situationen och det enda jag fick som svar var "ledsen men det händer ibland när personalen inte uppdaterar butikens lagersaldo”. Jag förklarade för honom att personalen hade uppdaterat det sedan tidigt på morgonen men på webbsidan står det fortfarande att det fanns en kvar. Så frågar han mig: ”Vad vill du att vi ska göra åt saken?” (?!?). Då svarar jag ”jag är inte efter något konstigt eller galet, det enda jag vill är att jag får tag på produkten i specifika priset som står på hemsidan". Då svarade han bara ”det finns inga kvar i huvudlagret och det finns helt enkelt inget vi kan göra åt saken. Tyvärr så missade du erbjudandet. Det är något som brukar hända” (!). Jag försökte hålla mig lugn och berättade för honom ”jo, visst kan det hända, med det är inte heller mitt fel att webbplatsen har vilselett mig?” Och hans svar var lika enkelt ”nej, det är inte ditt fel, men det är inte vårt fel heller”. Hur som helst, han försatte med sin ursla bortförklaringar i 20 minuter innan jag avbröt honom för att fråga ”lyssna, jag har varit en rätt schysst kund för er i många år nu, tycker du att det är värt att förlora mig som kund för en produkt som kostar 370 kr?" och hans fräcka svar var helt enkelt ”Sånt händer". Sorgligt nog så är det värsta kundsupporten jag har stött på under de senaste åren! Även små lokala butiker bryr sig mer för sina kunder! Skäms på er Jula och hej då!
  • Kjell G
    Kjell G: Fick min order efter 5 dagar inom utlovad tid, fick dock inget trackingnummer etc på min order.
    Dan Hilding T
    Dan Hilding T: Det här företaget är verkligen inte bra på det här med leverans. På hemsidan antyder de en leveranstid som är acceptabel, man lägger en order och får en orderbekräftelse utan leveranstid. Sen hörs inget mer. Efter ett tag börjar man ju undra, och kontaktar deras kundtjänst som meddelar att "hoppsan, vi har inte den där och vår leverantör har inte den heller men den kommer kanske in till dem om fyra veckor". De lockar med låga priser men till vilken nytta om de ändå inte kan leverera och inte har nån som helst ordning på sina leveranskedjor och hur man hanterar kundrelationer när förseningar uppstår? De är inte oseriösa med pengar uppenbarligen och det är bra, de accepterade ordermakulering och återbetalning utan något vidare krångel, det uppskattas. Men besöket hos dem kostade en massa tid och frustration och förseningar, så jag kan verkligen inte rekommendera dem.
    Andreas L
    Andreas L: Tog en timme att ens få hjälp. Bemötandet var dåligt och annonserade produkter fanns inte ens i lager samma dag som annonsblad skickades ut.
    Mafalda V
    Mafalda V: Avoid at any cost! They will charge you 3x the work hours and keep finding excuses not to correct the invoice! Avoid, avoid, avoid! Unfortunately not possible to rate 0.
    Max Å
    Max Å: Beställde lite artiklar online, får ett mail om att ordern är genomförd. 3 dagar senare får jag ett mail om att ordern kan ta lite extra lång tid pga att dem har mycket att göra! Paketet är inte ens packat än men ändå försenat. Ytterligare en dag går och jag får ett mail om att hela min order är makulerad!! Ringer kundtjänst och eftersom deras lager inte är i synk med webshoppen så hann en artikel i min order ta slut pga av att andra ordrar kom före och därför makulerar dem hela min order. Det var ju jävligt korkat att inte visa riktiga siffror i er webshop, och varför kan ni inte bara skicka resten av min order? frågar jag då. Nä så gör vi inte, får jag som svar. Idioti, under all kritik säger jag. Handla inte från deras webshop säger jag. Får väl se hur lång tid det tar innan jag får mina pengar tillbaka.