Kommunikationsutrustning i Göteborg

2 rekommenderade företag inom kommunikationsutrustning i Göteborg kommun

• 1 omdöme
    Claes G
    Claes G: Professionella och tillmötesgående! Anlitat Mobiplus och kan nu efter en längre period lämna ett rättvist omdöme, all personal är oerhört hjälpsamma. Mobiplus ger 100% för att man som kund skall kunna utveckla sin marknadsföring och få den support som krävs. Har bara positivt att säga och lämnar mina bästa rekommendationer! /Claes Gustafsson
  • Driver du kommunikationsutrustning i Göteborg?

• Håkan L
    Håkan L: Lite mer info: Butiken i Linköping öppnade vad 12:00 tiden inte 10:00 som det står på webben och stängde vid 17-tiden i.s.t f 19:00 … Jag var i butiken igår och villa ha hjälp med upplåsning alt. En ny FUNGERANDE telefon. Det gick ite p.g.a av röd dag enligt killen i butiken. Kom igen i morgon så fixar det sig …. Så jag var där strax efter 10:00 men butiken var stängd. Ringde strax efter 12 och blev lovad upplåsning om jag angav IMEI-numret vilket jag gjorde. Så dröjde det över en timme så ville han ha även IMEI2-numret… Och efter ytterligare någon timme villa han ha ordernummer och trackningnummer … Tidigare hade jag skickat ett foto på mitt kvitto där allt detta (utom IMEI2 framgår) Skickade några frågor om hur det gick men fick inget svar … Gick till butiken (alltså för 4 gången) och det visade sig att den var stängd Skall det verkligen gå till så när man köpt en telefon som inte gick att använda?