Cecilia K:
Ja, heregud. Detta är ( om det inte blåser) ett helt fantastisk ställe att övernatta. Speciellt om du tar och hyr in dig i en stuga nere vid hamnen. Jag och min sambo gjorde det för ett par år sedan, och det var ås himla mysigt, men jättefina stugor och liten altan. Man har eget kök också så man kan komma undan billigt med maten. I övrigt ås har de en resturang osm man kan gå och äta på. Jag måste säga det att jag har aldrig ätit godare honungsmarinerade revben i hela mitt liv!! Måste testas om du åker dit. Dessutom är det superroligt för barnen för man kan köpa ett "kräftmete" så kan man själv gå och försöka fånga dem.
Håkan A:
För ett par nätter sedan låg vi med vår båt vid er brygga.
När vi skulle betala hamnavgiften ser vi till vår stora förvåning att ni vill ha hela 600 kronor!! För vad? Ingen el, inget vatten och ocentralt läge.
Det är inget annat är rent och skärt ocker. Av den mest stinkande sorten!
Ni kan vara helt säkra på att vi aldrig kommer tillbaka till vare sig er brygga eller övriga etablissemang. Ni kan också vara fullkomligt övertygade om att vi redan spridit detta till så många vänner och bekanta vi hunnit med. Dessutom finns händelsen refererad på internet i bloggar och sociala medier.
Det är kanske inte så smart att vara girig. Kortsiktig profithunger brukar sällan vara lönsamt i långa loppet. Mycket nöje med våra pengar!
Hälsningar
Håkan Allvar