Rigmor T:
Vi hade ett avtal med Miljöstäd om trappstädning i två trapphus varje vecka, städning av en toalett i källaren en gång per månad och fönsterputsning i hela fastigheten 2 gånger per år till ett fast pris. Detta avtal övertogs av Buskhaga i sin helhet under senare delen av 2023. Överföringen från Miljöstäd till Buskhaga sköttes dåligt från huvudkontoret och platschefen i Strängnäs har jag aldrig varit i kontakt med.. Däremot har jag bara positivt att säga om städpersonalen och kvalitetsansvarig i Strängnäs. Tack vare god kontakt med kvalitetsansvarig i Strängnäs har arbetsuppgifterna skötts allt bättre. Däremot har de inte kommit och putsat fönster någon gång under trots upprepade påstötningar och trots att det står i avtalet. Först under senaste veckan sedan det blivit frost kom någon och putsade fönster. förhållande var inte ideala, men resultatet accepteras i avvaktan på bättre tider.
Annelie G:
Har anlitat Elins städ& tvätt regelbundet är proffsiga både när det gäller kontakt med företaget & städet. Rekommenderar verkligen Elins städ & tvätt ❤