Elins Städ & Tvätt

Noggranna,snabba, trevligt bemötande.

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 526 omdömen 4.5 av 526 omdömen
Badge2024

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena

Anna N
Skrev om Elins Städ & Tvätt

jag kan varmt rekommendera Elins städ.

Anders F
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Vi är mycket nöjda med vår veckostädning. Både bemötandet och tjänsterna utförs professionellt.

Flytt & Städ Sverige AB
4.1/5 i betyg av 569 omdömen 4.1 av 569 omdömen
Badge2023

Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!

Alex
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Haft flyttstäd för en vecka sedan.. Herregud vilken städning, vi blev såå imponerade, trodde aldrig det kunde bli så fräscht. Rekommenderas verkligen! Tusen tack!!

Jonny S
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Flyttstädning av min mammas lägenhet. Mycket proffsigt utfört. Bra bemötande från företaget. Kan varmt rekommendera dom till alla som behöver städat.

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 485 omdömen 4.6 av 485 omdömen
BadgeSixYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Läs mer omdömen
Anders F
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Är super nöjd med Flyttstädningen. Noggrant och snabbt städat. Kan varmt rekommendera!

Jenny B
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Beställde flyttstädning. Väldigt smidigt att få kontakt med företaget. Proffsigt och snabbt utfört av trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Pribaltika
4.9/5 i betyg av 214 omdömen 4.9 av 214 omdömen
BadgeSixYears

I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c

Annelie G
Skrev om Elins Städ & Tvätt

Har anlitat Elins städ& tvätt regelbundet är proffsiga både när det gäller kontakt med företaget & städet. Rekommenderar verkligen Elins städ & tvätt ❤