Buskhaga Strängnäs

23 omdömen om Buskhaga Strängnäs

Sedan starten hos Reco 2024

Anna-Gretha H
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Allting fungerade bra i 1 år. Sedan gjorde man omorganisation i företaget. Då fungerade ingenting, inga meddelande till oss som kunder, ingen personal som kom flera gånger på raken, och när de äntligen kom var det 2 timmar för sent. Alltså avslutade vi verksamheten

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Anna-Gretha Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att ni upplevde problem efter omorganisationen vi fick bara ett tillfälle att städa hos er och när vi samtalades framgick det att ni vart missnöjda tidigare pga avbokningar, förstår er frustation och jag tycker det är tråkigt att vi inte fick chansen att försöka ställa allt till rätta efter att vi gjorde omorganisationen. Vi förstår er frustration över bristande kommunikation, inställda besök och förseningar...

Gösta H
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Trevligt bemötande, mycket nöjd med städningen.

Tack för det fina omdömet Gösta, Det uppskattas av oss

Nils Åke L
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Mycket bra städning trevlig personal

Svar från Buskhaga Strängnäs

Tack Åke för ett väldigt fint omdöme det uppskattar vi, Jag ska framföra det vidare till Tjejerna som städar hos dig

Malin S
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Vi har städning en gång i månaden. Buskhaga skickar ut två duktiga tjejer som kan bostaden och lämnar ett märkbart uppfräschat hus. Vi är mycket nöjda med det. Utöver det har Buskhaga hjälpt oss med fönster i vår. Smidigt och snabbt!

Svar från Buskhaga Strängnäs

Tack Malin för ditt fina omdöme, det uppskattar vi

Birgitta H
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Trevligt bemötande.Jag fick hjälp med fönster tvätt . Väggar och tak . Men vad jag förstod så använder man inte vatten längre.För då blir de flammigt De förvånar mig,då har jag gjort fel i 60 år Mvh Birgitta

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Birgitta, Tack för din recension och för att du valde oss! 😊 Vad gäller taktvätten så stämmer det att vi i vissa fall undviker att använda vatten direkt, just för att undvika flammighet eller ringar, särskilt om bara delar av taket behöver behandlas, undviker vi det helt för det blir fläckar och ojämnheter. Självklart använder vi vatten där det är lämpligt, exempelvis vid fönsterputsning och andra ytor. Vi förstår att det kan kännas ovant när arbetssätten förändras, men vårt mål är alltid att leverera ett så bra och hållbart resultat som möjligt. Tack igen för din feedback!

Ros-Marie O
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Trevligt bemötande! Trevlig personal! Vi är nöjda med städningen i våra trappor och entréer.

Tack Ros-Marie för ditt fina omdöme Mvh Ulrika

Lasse H
Skrev om Buskhaga Strängnäs

har växlat mellan mycket dåligt och bra, senare tiden är det bra

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej, Tack för att du delar med dig – det är värdefullt för oss att få höra. Jag beklagar att det tidigare har varierat i kvalitet, men det är såklart positivt att det fungerat bättre på senare tid. Du är välkommen att höra av dig om du har andra tankar eller funderingar Mvh Ulrika

Ann-charlotte L
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Trevlig och glad personal! Blev inte besviken på förväntningarna - tvärtom! Noggrann personal! Normal/Städning var 14:e dag!

Svar från Buskhaga Strängnäs

Tack Ann-Charlotte för det fina omdömet, det ska jag hälsa tjejerna som städar hos dig.

Rigmor T
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Vi hade ett avtal med Miljöstäd om trappstädning i två trapphus varje vecka, städning av en toalett i källaren en gång per månad och fönsterputsning i hela fastigheten 2 gånger per år till ett fast pris. Detta avtal övertogs av Buskhaga i sin helhet under senare delen av 2023. Överföringen från Miljöstäd till Buskhaga sköttes dåligt från huvudkontoret och platschefen i Strängnäs har jag aldrig varit i kontakt med.. Däremot har jag bara positivt att säga om städpersonalen och kvalitetsansvarig i Strängnäs. Tack vare god...

Erik V
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Enkel och bra dialog där ser och förstår våra behov! Mycket nöjd!

Paul L
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Fick bra bemötande av Helen i samband med bokningen och flyttstädningen perfekt utförd. Antar att den är godkänd av hyresvärden.

Katarina O
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Personalen var mycket trevliga och visste precis vad de skulle göra när jag talade om vad jag behövde hjälp med!

Malena B
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Trevliga och noggranna, Kan rekommenderas.

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Malena tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att ge oss feedback på Reco. Ha en fantastisk dag! Hälsningar Aso Buskhaga städ AB

Simon S
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Professionella och gör ett grundligt jobb

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Simon tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att ge oss feedback på Reco. Ha en fantastisk dag! Hälsningar Aso Buskhaga städ AB

Bert F
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Tillmötesgående,angelägna att rätta till missförstånd ex tider

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Bert! Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att ge oss feedback på Reco. Ha en fantastisk dag! Hälsningar Aso Buskhaga städ AB

Jeanette W
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Mycket bra bemötande och förväntningarna blev bra. Jag köpte flyttstäd och det gick mycket smidigt, Mvh Jeanette

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Jeanette! Tack för ditt fina omdöme, Vi är glada att du är nöjd med flyttstädningen och att allt gick smidigt. Hör gärna av dig om du behöver någon hjälp i framtiden igen :) Mvh Aso

Malin S
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Fint introduktionserbjudande började vårt samarbete. Trevligt bemötande men lite dålig kommunikation gällande förändringar och lite svårt att få tag i ansvariga. Trevlig personal på plats.

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Malin! Stort tack för ditt fina omdöme, Vi tar till oss din feedback och kommer arbeta på att förbättra kommunikationen. Önskar dig en fin dag Mvh Aso buskhaga städ

Josefin L
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Jättefin service, känns tryggt att ha dom hemma hos oss.

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Josefin, tack så mycket för att du tog dig tiden att gå in och lämna ett omdöme. De uppskattar vi väldigt mycket. Önskar dig en fin dag Med vänlig hälsning Aso buskhaga städ

Lasse H
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Det har blivit en klar förbättring sedan vi gjorde vårt nya avtal. Lars Hallberg

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Lasse! Stort tack för ditt fina omdöme. Det känns verkligen bra att se de positiva resultaten av det nya avtalet. Önskar dig en fin dag Hälsningar Aso Buskhaga

Ros-Marie O
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Hej, Mycket trevligt bemötande från Helen Jörgensen. Vi har bara haft städning sedan den 1 februari, är dock nöjd med trapp/entré städningen hitintills, trevliga tjejer. Första fakturan, för februari månad, var felaktig, väntar fortfarande på en rättad faktura. mvh Rose-Marie Olsson

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Ros-Marie, Härligt att läsa att du är nöjde med vårt bemötande och stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Mvh Aso buskhaga städ

Ann-charlotte L
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Mycket väl bemött Förväntningar: städ varannan vecka samma dag med möjlighet att ändra Köpte varan enligt ovanstående

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Ann-charlotte! Tack så mycket för att du tog dig tiden att gå in och lämna ett omdöme. De uppskattar vi väldigt mycket. Önskar dig en fin dag Mvh Aso buskhaga städ

Margareta F
Skrev om Buskhaga Strängnäs

Mycket trevlig personal och proffsiga i sin yrkesutövning. Tiderna fungerar bra nu (bättre än tidigare).

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Margareta! Tack för ditt fina omdöme. Det gör oss så stolta. Önskar dig en härlig dag Mvh Aso Buskhaga städ

Maria B
Skrev om Buskhaga Strängnäs

dåliga på att städa, dålig admin personal som skyller på andra

Svar från Buskhaga Strängnäs

Hej Maria! Det är tråkigt att höra att du inte var nöjd med städningen och vår admin, Vi tar dina synpunkter på stort allvar och kommer att arbeta hårt för att förbättra våra tjänster. Vänligen kontakta oss så att vi kan ta itu med detta tillammans. Önskar dig en fortsatt fin dig! Mvh Aso Buskhaga städ