Lägga marksten i Täby

4 rekommenderade markstensläggare i Täby kommun

• Almasi Bygg AB

Verifierat företag
    166 omdömen
    ALMASI Bygg AB hittar lösningen på ditt byggprojekt! Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
    Tina K
    Tina K: Vi är mycket nöjda och hade gett sex stjärnor om det fanns möjligt. Tredje gången vi samarbetar med Almasi Bygg AB och den här gången var det en rätt omfattande arbete med kök, badrum, terrass och måleri. Det utförda arbetet var över förväntan. Förutom en perfekt finish gjorde gänget ett gediget grundarbete vilket både märks och syns. De var så duktiga att även grannar och brf anlitade dem för andra uppdrag. De håller det de utlovar och arbetet håller en hög kvalitet. De är alltid professionella och tillmötesgående samtidigt som de är tydliga när något inte är görbart eller avviker från offerten så inga överraskningar heller när det väl var dags för fakturering. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Almasi Bygg AB.
  • Driver du lägga marksten i Täby?

• Roslags Entreprenad AB

Verifierat företag
    37 omdömen
    Said D
    Said D: Extremt bra bemötande. Chefen Marko var här på plats hos och var lyhörd och förstod våra önskemål. När de väl var på plats så utförde de arbetet enligt den arbetsplan vi kommit överens om. Jag kan starkt rekommendera Roslags Entreprenad för alla mina grannar i Danderyd.
  • 8 omdömen
    Oscar N
    Oscar N: I samband med att vi renoverade huset 2019 uppstod ett behov av stenskivor till köket.

Vår entrepenör Qicon hade krokat ihop sig med en leverantör i Täby, men denne svarade inte ens på offertförfrågningar, och när jag väl på uppmaning från Qicon stötte på och fick en offert var denne sjukt dyr. Jag började luska runt och fann till slut Svenska Stengruppen (SSG) på Ritarslingan 3 i Arninge.

SSG drivs av en fyrhövdad syskonskara (tre systrar och en bror). De är otroligt trevliga. Det var mycket lätt att ha med dem att göra. Vi fick offert i handen på första besöket. Priset var helt OK. Vi tackade ja.
Vi kom överens om tid och plats för leverans.
Leveranshastigheten var otroligt snabb. Från beställning till leverans tog det typ 10 dagar.
Nåja, vi valde ett av standardmaterialet de hade hemma - svensk putsad granit - standard avfasad kant. Vi hade också detaljerade arkitektritningar på hur det skulle vara måttmässigt. SSG har egen tillverkning i Arninge, så är det inga konstigheter om materialet finns på plats. De duktiga hantverkare och verktyg som får det att hända. När brodern i syskonskaran till slut levererade hällarna, frågade jag vad det vägde. Han svarade, ”det vill jag inte veta”. Sen bar han och hans medarbetare in stenen, monterade och applicerade silikon. Det blev jättesnyggt. Jag har haft mest kontakt med Madde, en av systrarna, och en del med Frida. Jag kommer inte ihåg vad det fjärde syskonet heter. Hursomhaver, de var väldigt trevliga att ha att göra med.

Nu 2023 var jag missnöjd med Ikea bänkskivorna i badrummet. Gissa vilka jag kontaktade? SSG. Fina 2 cm granitskivor finns nu på plats. SSG: Ni är fantastiska och mycket trevliga att ha att göra med.
  • Driver du lägga marksten i Täby?

• 2 omdömen
    Göran Richard S
    Göran Richard S: När vi tog över fastigheten i september upptäckte vi snart allvarliga brister i en infiltrationsbädd som installerats av föregående ägare – ett arbete utfört av Sunaru för cirka åtta år sedan. Efter en grundlig genomgång är det nu tydligt dokumenterat: • Anläggningen är för grunt grävd • Den bryter mot kommunens anvisningar • Den fungerar inte överhuvudtaget Detta faller tydligt under det 10-åriga ansvar som gäller enligt ABT (Allmänna Bestämmelser för Totalentreprenader). Vi har framfört all dokumentation på ett sakligt och tydligt sätt. Vi har till och med presenterat kompromisser och lösningsförslag för att undvika en utdragen process. Men trots det väljer Sunaru att slå ifrån sig – och i slutändan ghosta oss helt. Det här handlar inte om ett misstag i ett grävarbete. Det handlar om ett företag som inte står upp för sitt ansvar. Är det så man vill bygga sitt varumärke? Att ta ansvar är inte bara juridik – det är värderingar i praktiken.