Jh Byggmästare AB

Jh Byggmästare AB

www.jhbyggmastare.com
  • Badge2025
5.0

JH Byggmästare AB är ett byggföretag i Täby i Stockholm som levererar helhetslösningar som håller. Vi har bred kompetens inom allt från nybyggnation och renovering till tillbyggnader och servicearbeten. Våra tjänster vänder sig främst till privatpersoner, men vi välkomnar även företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare....

16 omdömen om Jh Byggmästare AB

Mikael K
Skrev om Jh Byggmästare AB

Jag arbetar som hantverkare och har gjort flera uppdrag åt JH Byggmästare AB. Min upplevelse är att de är ett seriöst företag som håller vad de lovar, planerar bra och alltid sätter kunden i fokus. Kommunikationen fungerar smidigt och samarbetet på jobben känns tryggt och strukturerat. Ett bra företag att arbeta tillsammans med. Täby Park Måleri.

Helena T
Skrev om Jh Byggmästare AB

Sammantaget kan JH varmt rekommenderas. Mycket trevligt bemötande och genuint tillmötesgående. Arbetet höll fin kvalitet, och detsamma gäller de underentreprenörer som JH anlitade. Jag har genom åren anlitat många olika leverantörer, men ingen som varit i närheten av JH:s nivå. Vid ombyggnationen hemma var det dessutom väldigt effektivt att ha JH som sammanhållande part.

Mattias L
Skrev om Jh Byggmästare AB

Vi har nyttjat JH Byggmästare AB för en tillbyggnad av ett rum. Resultatet blev bra och JH Byggmästare AB var lätta att ha att göra med samt de höll tidsplanen. De var flexibla samt kom med bra lösningar när saker uppstod. Bra dialog med ägaren och hantverkarna.

Roger L
Skrev om Jh Byggmästare AB

Anlitade Jh Byggmästare AB för att installera nytt kök inklusive golv. Allt gick smidigt och blev jättebra. Jh var lyhörd till våra önskemål och anpassade arbetet till det. Roger Lindmark Lidingö

Vkv A
Skrev om Jh Byggmästare AB

Proffsig, trevlig, inga konstigheter.

Stefan J
Skrev om Jh Byggmästare AB

Kan verkligen rekommendera JH Byggmästare. Seriös byggare som man kan lita på!

Fredrika Elenor O
Skrev om Jh Byggmästare AB

Trevligt, proffsigt och inlyssnande bemötande från Joel. Utförandet och resultat är vi mycket nöjda med. Kan varmt rekommendera JH Byggmästare.

Josefin Maria Elisabe W
Skrev om Jh Byggmästare AB

Vi skulle göra om våran tomt! Med en stor altan med in byggda växter grillplatser nya sten plattor, av ledning av regn vatten! Vi är jätte nöjda jobbet gick fort allt blev jättebra! Alla som har sätt våran nya tomt är glada över hur bra det blev 👍

Tobias M
Skrev om Jh Byggmästare AB

Professionell, pålitlig och noggrann – rekommenderas varmt! Vi anlitade Joel inför en större renovering av vårt hus, inklusive både snickeri- och måleriarbeten. Från första kontakt har hela processen varit smidig och proffsig. De höll tidsplanen, höll oss uppdaterade löpande och var väldigt lyhörda för våra önskemål. Det märks att de är stolta över sitt hantverk – resultatet blev över förväntan! Vi är otroligt nöjda och kommer definitivt att anlita Joel igen vid framtida projekt.

Sebastian W
Skrev om Jh Byggmästare AB

Hög kvalité, proffsigt och enkelt

Ruben Daniel Johannes O
Skrev om Jh Byggmästare AB

JH har varit totalentreprenör för vår tillbyggnad, innehållandes ett allrum, samt toalett, bastu & relax. Vi har - från start till slut - mötts av ett personligt & dedikerat bemötande från Joel, och ett professionellt utförande av såväl JH som deras underentreprenörer. JH's genuina driv & engagemang för att skapa ett så bra slutresultat som möjligt har gjort vårt tillbyggnadsprojekt till ett rent nöje. Med det kan vi ge våra bästa rekommendationer.

Fredrik L
Skrev om Jh Byggmästare AB

Mycket bra erfarenhet av JH Byggmästare.

Stefan J
Skrev om Jh Byggmästare AB

Mycket kunnig och lyhörd byggare. Kan verkligen rekommendera!

Åsa L
Skrev om Jh Byggmästare AB

Mycket trevligt bemötande! Bra resultat och vi är mycket nöjda med arbetet.

Hussein Ali I
Skrev om Jh Byggmästare AB

Kvalitét och god service från start till avslutat projekt, allt enligt önskemålen. Goda resultat med fina detaljer. Rekommenderas!

Micke H
Skrev om Jh Byggmästare AB

Glatt bemötande och problemlösande inställning Har återkommande genomgång av tidplan och budget/utfall/fakturor samt löpande kontakt med frågor och svar åt bägge håll. Projektet pågår - renovering/tillbyggnad/modernisering av ett gammalt fritidshus.