Leksaker i Södermanland

Eskilstuna  (1 st)

Topp 2 företag inom leksaker i Södermanland

• 1 omdöme
    Tomas B
    Tomas B: Jag vill verkligen rekomendera denna affär för alla. Personalen som jobbar här är extremt service-minded och försöker hitta lösningar på allas problem... sedan så finns det mesta som man kan komma på i leksaks väg... Tummen upp för Jokern--verkligen :-D
  • 1 omdöme
    Aram
    Aram: Mycket dålig butik, dålig service otrevliga personaler. För 7 månader sedan köpte jag en leksak till min son för 299 kronor med bara 1 år garanti 3 månader senare slutade fungera i affären vgrade gamla damen att byta ut eller betala tillbaka pengarana eftersom hon tykte att det var barnens fel. Fem månader senare (för två veckor sedan 28 /2) köpte jag en tillbehör tll en leksak när jag kom hem märktr jag att det passade inte efter 15 minuter var jag i butiken för att byta ut den, samma kärring var i butiken vägrade igen att byta ut eller betala tillbaka pengarna, jag blev jättearg och slängde varan sedan gick jag därifrån och jag såg att hon plockade upp och la den på hyllan för att sälja vidare men det var sista gången att handla där.