Ljudinspelning i Stockholms län

Värmdö  (1 st)

Topp 6 företag inom ljudinspelning i Stockholms län

• 2 omdömen
    Emil J
    Emil J: Ligger lite undangömt men man möts av härlig miljö i den gamla fabrikslokalen. Personalen och menyn är glada. Oftast jättebra luncher och alltid en fantastisk salladsbuffé! Sitt i matsalen när du käkar och slå dig ner i soffan med kaffet! Förut fanns där ett schack, var är det nu?
  • Wille
    Wille: Mycket goda och nyttiga luncher. Lite dyrt kanske men bra!
  • 3 omdömen
    Helena W
    Helena W: Första receptet vi lagade smakade riktigt bra. Dock är jag väldigt besviken på andelen ekologiska varor. Hade väntat mig mycket mer av en kasse som kallar sig ”eco”viva. Självklara varor där jag vet att det finns många ekologiska alternativ (varav många del dessutom är svenska), t.ex. pasta, svamp, citron, risottoris, grillost, lök och morötter (!). Detta sänker betyget rejält för mig. Varför betala mer för en ekokasse när den faktiskt inte är det?
  • Patrik H
    Patrik H: Mycket gott och trevlig. De ger alltid massor av middags tips
  • Maciek D
    Maciek D: Äter där rätt ofta eftersom jag jobbar på H&M IT som finns i samma byggnad. Det är en buffé servering med flera rätter att välja emellan. Det finns alltid åtminstonde en rätt som är bra. Tyvärr är inte de andra rätterna av högsta kvalité. Det finns en stor potential till utveckling. Många fasta kunder, fin och stor lokal och engagerad personal. Allt detta borde leda till en av Stockholms bästa personalmatsalar. Varför inte åka till H&M's huvudkontor och lära av. Och konkurrera. Till slut - försök att göra pannkakorna mindre torra!
  • 1 omdöme
    Carol Alexandra L
    Carol Alexandra L: Prisvärd mat och trevlig personal. rekommenderar deras fisk tacos när de har dessa på menyn. Det som drar ned betyget är att de häller sötsliskig balsamico på pasta bolognese utan att informera. Kocken verkar ha totalt tappat både smaklökar och ett sinne för hur en bolognese görs.