Marina i Stockholm

4 rekommenderade marinor i Stockholm kommun

• Jan J
    Jan J: Jag bor i Umeå och har letat i Norrland efter en specifik båtmodell. Jag fann ingen så jag utökade sökandet till Stockholmsområdet. Där fann jag båten. Min första tanke var att köra de 360 M till Umeå. När jag började plocka fram sjökorten för resan insåg jag att detta kommer att bli en lång resa med en båt jag inte känner. Okej, vad kan en transport kosta? Jag googla med tanken att detta kommer att kosta (skjortan). Hamnade på Solna Strand Marintransport och bad om pris. När svaret kom blev jag glatt överraskad. Helt överkomligt och tid/plats fastställdes. Båten togs upp från Mälaren, transporterades till Holmsund i Västerbotten och sjösattes. Samma kväll var jag ute på en premiärtur. Jag har bara gott att säga om Solna Strand Marintransport och Daniel som utförde uppdraget.
  • Driver du marina i Stockholm?

• Mats L
    Mats L: ++++++++++++++++++++++++++++++
  • 1 omdöme
    Mats L
    Mats L: Mikael Robell har i alla år servat och försett Skärgården med drivmedel. Som alla förstår är en väl utbyggd detaljhandel livsviktig för en glesbygd som skärgården. Denna vision har inte alltid delats av bensin- bolagen som genom egna regulatoriska åtgärder gravt försvårat distributionen av olja och bensin. Denna styvmoderliga behandling kan man tillåta sig, eftersom skärgårdsmackarna står för en försvinnande liten del av totalomsättningen. Tack för ditt arbete!
  • Driver du marina i Stockholm?

• Kalle Ivar Matti H
    Kalle Ivar Matti H: Håller med tidigare författare.. Tjurig gammal gubbe som inte förstår att folk blir förbannade när man inte håller avtalad tid för leverans. Kan definitivt inte rekommendera det här företaget.
Områden i Stockholm
Östermalm  (2 st)