Mataffär i Kalmar

Nybro  (2 st)
Mönsterås  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Kalmar

• Johanna I
    Johanna I: Trevlig personal, bra utbud. De tar hem det man frågar efter.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Ja jag säger bara det, du har aldrig ätit en riktig kroppkaka, förrän du smakat kroppkakorna från Ölandskroppkakan. Dom är helt fantastiskt goda och man kan äta halvt ihjäl sig. Dock är de ju en aning dyrare, men de får man faktistk stå ut med. De allra bästa är den lilla modellen, och den ska man steka. Sen kan man bara njuta. Älskar dem och rekomenderar dem fullt ut!
  • Daniella V
    Daniella V: Helt underbar personal ! Bra läge och bra priser
  • Cecilia K
    Cecilia K: Alla som jobbar på ICA Nära i Rockneby är extrem gulliga och hjälpsamma, priserna är inte så dyra som det kan vara i en mindre icaaffär och det finns eget sortiment av vissa färskvaror som de själva gör. Tex potatissallad och smörgåstårtor, som är baldn de godaste jag ätit. De är som en liten allt i allobutik med t om allt från vackra blommor ibland till träolja och espressomaskiner. De finns en liten nedervåning för saker som detta. Ofta reavaror också!Den får 5 av 5 för den skulle inte kunna bli bättre, trivs som attan i den butiken.
    Cecilia K
    Cecilia K: När jag bodde vid Rimsmeden gick jag alltid hit. Jag har alltid dragits till Konsum mer än till Ica av nån annledning. Det kändes som denna lilla butik även var billigare. Dessutom hade de alltid några nya blommor i fina arrangemang eller så hade de nya prylar. Personalen var alltid serviceinriktad och trevlig. Skanr nästan denna lilla butik lite.
  • emma o
    emma o: Trots liten storlek bra planerad och faktiskt trevlig personal. Bra öppettider också. För att nå hela vägen fram krävs dock ett lite mer spännande sortiment, tycker de kunde ta och utöka utbudet lite
    Cecilia K
    Cecilia K: I Kalmar byggde de nyss om på Coop Forum, och visserligen blev det mycket bättre nu när allt verkligen är för sig som det ska vara, så man kan hitta ordentligt. Personalen är alltid trevlig, och det finns alltid nåt nytt och roligt där. Ibland har de t om fått in märkesvaror som man aldrig trodde man skulle hitta i en sån mataffär. Som tex Marimekkomuggar tror jag hittade en gång.Allti många fina blommor osm håller måttet. Jag föredrar Coop framför nån annan affär och jag och min sambo storhandlar alltid där, för man vet oftast vad det är man får!, och man får mer för pengarna.
    Nisse N
    Nisse N: "Har hört att ägaren varit närgången mot minderåriga flickor." Rasistiskt bullshit. Supertrevlig personal och bra öppetider. De har bara varit jättetrevliga mot mig, och även mot min tonårsdotter varje gång hon varit där.
    Fredrik L
    Fredrik L: Liten mataffär som säljer det mest du behöver till ett pris en bit över snittet. Mycket bra personal och Vimmerbys näst bästa köttdisk. Bröd är deras svaghet, butiksbakning verkar bara göras på morgonen och ofta dåligt datum på annat bröd.
  • 3 omdömen
    Cecilia K
    Cecilia K: Förut fanns det bara ett Netto i Kalmar och sen kom även detta. Det är det bästa tycker jag, mycket fräschare och det är mycket mer ordning här. Man hittar det man letar efter och det är mer organiserat än på MÅNGA Nettibutiker jag varit på. Blommorna och frukten är fräscha. Och sen är det ju underbart med vissa priser, som det ibland är rea på rea.
    Emma J
    Emma J: Willys i Hultsfred har bra ordning och reda. Fräscha varor för att vara en lågprisbutik, de har flera olika märken att välja mellan vilket också är bra. Kött och grönsaker ser alltid bra och fräscha ut. Personalen har "normalbra" koll på hur mycket folk det är och öppnar fler kassor när det behövs. Perfekt ställe att storhandla på. Det finns gott om parkeringsplatser i förhållande till butiksstorlek.
    emma o
    emma o:
    Sara S
    Sara S: Den här butiken har verkligen allt man behöver utan att vara alldeles för stor och grällig. För alla oss som inte behöver storpack och gillar ekologiskt. Jättefin frukt och grönt avdelning. Många kassor öppna, bra öppet tider och trevlig personal. Stor parkering och uttagsautomat på området.
    Cecilia K
    Cecilia K: Hit brukar jag och min sambo åka ibland och storhandla inför månaden. Man får faktiskt en hel del mat och övriga varor för pengarna. Barnet i mig älskar också att få åka upp på parkeringstaket och parkera och sen ta hissen ner till affären igen. Det finns mycket annorlunda saker att köpa och det uppskattar jag alltid! Allt är också fräscht och inga utgågna datum på varorna.Alltid ordning och reda är det med.
  • Fredrik L
    Fredrik L: Stort utbud för att vara en ganska liten butik, har det mesta man behöver. Väldigt bra personal.
    Anna R
    Anna R: En välsorterad, fräsch livsmedelsbutik med trevlig personal i centrala Virserum. Här hittar du det mesta du kan tänkas behöva till hemmet. Alltid bra service. Brev, paket och kassa-service.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Lite större konsum butik med ett väldigt intressant sortiment där de lägger ner mer tid på att kanske få hem lite mer annorlunda och roliga varor som delikatesser och finare ostar tex. Ofta erbjudanden som är bra för en mindre butik och trevligt att gå där och strosa i lugn och ro. Inget riktigt behov att åka in till en större butik om de större butikerna inte har erbjudnanden som lockar en att sätta sig på bussen, för de som inte har körkort. Trevlig serviceinriktad personal med bra kunskap om sina varor.
    impala
    impala: Trevlig och kunnig personal.
  • Stefan S
    Stefan S: Klart 10 av 10! Vi åt fantastiska kroppkakor samt en räkmacka, det ihop med personalens förstklassiga bemötande gjorde att man kan absolut åker hit igen, kan starkt rekommenderas!
  • Bo K
    Bo K: Påminner lite om den sista sovjetstaten, långa köer och slut i hyllorna. Med all respekt för att butiken skall leva året om, men jag tycker nog att man pungslår turister och lokalbefolkning väl mycket. Alternativa inköpsställen lyser ju med sin frånvaro
  • Raz
    Raz: Ofta stökigt i hyllorna och lång kö i kassan. Men det är ju en lågpriskedja så det är egentligen inte så mycket att säga om. Ofta en hel del billigt men jag har märkt att det är svårt att handla efter lista här. De har långtifrån allt om man är ute efter specifika saker. Konceptet lockar mer till spontaninköp än veckohandling.
    Vivianne J
    Vivianne J: Söker du kunskap om hälsa så har du kommit rätt 😀
  • 4 omdömen
    Casper Jimmy Bernt T
    Casper Jimmy Bernt T: jag fick inte köpa enerkidryck för jag hadde me min lillebrorsa
    Fredrik L
    Fredrik L: Butik som fått en rejäl uppryckning på sistonde. Suverän köttdisk som har och kan fixa allt. Frukt och bröd avdelningen är problemet, förr var allt gammalt här men nu är det mer ett återkommande problem istället för normen.
  • Erica I
    Erica I: Ica tärnan i målilla är en närbutik inom ICA bolaget. Det är en liten butik med personlig anda. Det finns allt som man behöver till det vardagliga livet. De har vad som anses ingå i ICA:s sortiment och man kan alltid lita på dem. Då det inte finns någon bank eller uttagsautomat i målilla har de även den tjänsten att man kan sätta in och ta ut pengar på sitt kort i kassan vilket är mycket bra i en liten ort.