Cecilia K:
När jag bodde vid Rimsmeden gick jag alltid hit. Jag har alltid dragits till Konsum mer än till Ica av nån annledning. Det kändes som denna lilla butik även var billigare. Dessutom hade de alltid några nya blommor i fina arrangemang eller så hade de nya prylar. Personalen var alltid serviceinriktad och trevlig. Skanr nästan denna lilla butik lite.
Cecilia K:
Alla som jobbar på ICA Nära i Rockneby är extrem gulliga och hjälpsamma, priserna är inte så dyra som det kan vara i en mindre icaaffär och det finns eget sortiment av vissa färskvaror som de själva gör. Tex potatissallad och smörgåstårtor, som är baldn de godaste jag ätit. De är som en liten allt i allobutik med t om allt från vackra blommor ibland till träolja och espressomaskiner. De finns en liten nedervåning för saker som detta. Ofta reavaror också!Den får 5 av 5 för den skulle inte kunna bli bättre, trivs som attan i den butiken.
emma o:
Trots liten storlek bra planerad och faktiskt trevlig personal. Bra öppettider också. För att nå hela vägen fram krävs dock ett lite mer spännande sortiment, tycker de kunde ta och utöka utbudet lite
Cecilia K:
I Kalmar byggde de nyss om på Coop Forum, och visserligen blev det mycket bättre nu när allt verkligen är för sig som det ska vara, så man kan hitta ordentligt. Personalen är alltid trevlig, och det finns alltid nåt nytt och roligt där. Ibland har de t om fått in märkesvaror som man aldrig trodde man skulle hitta i en sån mataffär. Som tex Marimekkomuggar tror jag hittade en gång.Allti många fina blommor osm håller måttet. Jag föredrar Coop framför nån annan affär och jag och min sambo storhandlar alltid där, för man vet oftast vad det är man får!, och man får mer för pengarna.
Nisse N:
"Har hört att ägaren varit närgången mot minderåriga flickor." Rasistiskt bullshit. Supertrevlig personal och bra öppetider. De har bara varit jättetrevliga mot mig, och även mot min tonårsdotter varje gång hon varit där.
Cecilia K:
Förut fanns det bara ett Netto i Kalmar och sen kom även detta. Det är det bästa tycker jag, mycket fräschare och det är mycket mer ordning här. Man hittar det man letar efter och det är mer organiserat än på MÅNGA Nettibutiker jag varit på. Blommorna och frukten är fräscha. Och sen är det ju underbart med vissa priser, som det ibland är rea på rea.
Cecilia K:
Lite större konsum butik med ett väldigt intressant sortiment där de lägger ner mer tid på att kanske få hem lite mer annorlunda och roliga varor som delikatesser och finare ostar tex. Ofta erbjudanden som är bra för en mindre butik och trevligt att gå där och strosa i lugn och ro. Inget riktigt behov att åka in till en större butik om de större butikerna inte har erbjudnanden som lockar en att sätta sig på bussen, för de som inte har körkort. Trevlig serviceinriktad personal med bra kunskap om sina varor.
Raz:
Ofta stökigt i hyllorna och lång kö i kassan. Men det är ju en lågpriskedja så det är egentligen inte så mycket att säga om. Ofta en hel del billigt men jag har märkt att det är svårt att handla efter lista här. De har långtifrån allt om man är ute efter specifika saker. Konceptet lockar mer till spontaninköp än veckohandling.