Josefine M:
Bra mataffär som ligger nära campus där man kan hitta det mesta som man söker. Det är en aning dyrare än på Willys men varorna är också lite bättre här på ICA. Det bästa på ICA är att deras kött är bra.
katrine l:
Stor mataffär med massa skit. Inte billigare än Willys eller Netto. Men framförallt kommer jag aldrig återvända till City Gross pga att dom säljer ägg från burhöns, vilket är djurplågeri.
Läs även här om annat djurplågeri som förekommit på City Gross: http://www.dt.se/blogg/piasblogg/?http://blogg.dt.se/piasblogg/2009/02/10/michelle-stoppar-djurplageri-pa-city-gross/
Stötta inte djurplågeriet!
Sen är ju även loggan och hela utseendet en ripoff av Ullared. Ful butik, trivdes inte alls.
Bara minus!
Tracy C:
Ni måste testa specialaren med räksallad på maxifiket, ofta outstanding, för 25 kr!!!! Så billigt är det..
De gör sitt mos själva, vet inte om de alltid gör det för det smakar olika, fast det kanske bara beror på att olika gör moset, vad vet väl jag.
Oftast är det iaf kalasgott, och hur billigt är det inte.... två kokta i bröd med mos och räksallad, lingon eller gurka, mkt bra pris!
Tack maxifiket!
Anna P:
En butik som erbjuder ett brett sortiment med många olika lite dyrare märken. Här hittar jag alltid många fina kläder. De erbjuder 10 % studentrabatt så är du student så utnyttja mecenatkortet!
Patrik H:
Dcore AB startades och drivs av en före detta PT på Hälsostudion i Växjö. Företaget säljer träningskläder för män. Träningskläderna är av hög kvalitet och priserna matchar den kvalitet man får perfekt. Tack vare sin snygga och användarvänliga hemsida är det lätt att shoppa hos Dcore. Bra frakttider, bra priser och en schyst hemsida.
Charlotte O:
Växjös frächaste och mysigaste affär. Här finns ett brett utbud av allt men även billiga märken. En stor charkdisk och möjlighet att köpa stora pastasallader för i princip ingenting. Personalen är alltid trevlig och tillmötesgående. De har mycket spännande hälsokost och exotiska varor.
Anton Ä:
Riktigt bra ICA-affär, lagom stor med väldigt brett sortiment. Alltifrån lågprismärken, ICA:s egna märken till lite mer exklusiva matvaror. För en fattig student är väl priserna inte de lägsta men kvaliteten slår oftast kvantiteten :).
Emmelie J:
Bra läge och billigt. Här finns ett stort utbud, på både mat och övrigt för en stormarknad men är ändå en lagom stor butik. Tyvärr är det alltid kö!!!
Marcus P:
Fantastisk butik, utbudet fräscht och har det man kan önska sig. Stort plus är personalens bemötande och inredningen i butiken, Växjö är lyckosamma att ha denna unika butik.
LuckyLuke:
Trevlig personal, men butiken skulle behöva en uppfräschning. Trångt mellan hyllorna och i gångarna. Måste vara svårt att besöka denna butik som handikappad eller med barnvagn. Sortimentet ok för sin storlek.
Barbro G:
Netto är väl som Netto brukar vara - man får mycket för pengarna men det är väl också det enda positiva egentligen. Inget supertrevligt bemötande, och det är bäst att komma tidigt på dagen om man vill få det man tänkt sig.
Patrik H:
Min erfarenhet av just den här Netto-affären är tyvärr bara oreda, långa kötider och dålig gruppering av varor. Priserna gör dock att jag ger 2 av 5 RECO:s.