Alla kategorier Mataffär Kronoberg Växjö City Gross Sverige AB

City Gross Sverige AB

Sambandsvägen 4, 352 36 Växjö — Visa karta

4.1 i betyg av 19 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 19 kunder tycker om City Gross Sverige AB

 • Hans A
  Hans A skrev om City Gross Sverige AB
  Vi är väldigt nöjda med City Gross i Uppsala. Bra varor till bra priser och framförallt mycket trvlig personal
  gillar detta
 • katrine l
  katrine l skrev om City Gross Sverige AB
  Stor mataffär med massa skit. Inte billigare än Willys eller Netto. Men framförallt kommer jag aldrig återvända till City Gross pga att dom säljer ägg från burhöns, vilket är djurplågeri.

  Läs även här om annat djurplågeri som förekommit på City Gross: http://www.dt.se/blogg/piasblogg/?http://blogg.dt.se/piasblogg/2009/02/10/michelle-stoppar-djurplageri-pa-city-gross/

  Stötta inte djurplågeriet!

  Sen är ju även loggan och hela utseendet en ripoff av Ullared. Ful butik, trivdes inte alls.
  Bara minus!
  gillar detta
 • Niclas L
  Niclas L skrev om City Gross Sverige AB
  gillar detta
 • Kim L
  Kim L skrev om City Gross Sverige AB
  En bra mataffär som har ett brett sortiment. Finns många andra affärer i närheten så att CityGross ligger lite utanför centrum behöver inte vara en nackdel då det finns andra affärer att gå in i när man ändå är på plats.
  gillar detta
 • Mattias Klaesson M
  Mattias Klaesson M skrev om City Gross Sverige AB
  Riktigt stor mataffär som har det mesta i sitt sortiment. Ska man storhandla ska man välja denna affär. Dock är läget lite dåligt för oss som bor på campus och inte har bil.
  gillar detta
 • Emma M
  Emma M skrev om City Gross Sverige AB
  En mataffär med oerhört stort utbud. Du kan välja mellan en enstaka vara eller storpack. Alltså allt från ensamstående, student och till barnfamiljer. Mycket bra priser. Stor och luftigt!
  gillar detta
 • Marcus T
  Marcus T skrev om City Gross Sverige AB
  Verkar vara ett av växjös företag man vänder sig till som student, antingen för att jobba extra eller för att storhandla. Där finns det mesta under ett och samma tak!
  gillar detta
 • Johanna J
  Johanna J skrev om City Gross Sverige AB
  Perfekta stället när man som student ska storhandla, finns mkt gott att välja bland till mkt bra priser. även toppen för familjer då det säljs mkt i storpack!
  gillar detta
 • Eva W
  Eva W skrev om City Gross Sverige AB
  Kan vara mataffärernas mataffär med allt mellan himmel och jord, från assietter till grillkorv till storpack daimtårtor och femkilosburkar med majonäs. Här finns allt för den kräsne, till ett fint pris.
  gillar detta
 • LuckyLuke
  LuckyLuke skrev om City Gross Sverige AB
  Växjö´s kanske fräschaste stormarknad, med stort utbud av varor i varierande prissegment. Ett stort minus är att trots den stora parkeringen så fungerar den mycket dåligt. In och utfarter är dåligt planerade vilket ibland kan göra besöket till en plåga.
  gillar detta
 • Jacob k
  Jacob k skrev om City Gross Sverige AB
  Stor och rymlig butik med ett gigantiskt utbud av alla möjliga varor. Priserna är väldigt bra och de har oftast bra erbjudanden. Stor variation av märken inom samma sorts vara, vilket är ett stort plus. Väldigt fräsch miljö och man känner knappt av om det är mycket folk eftersom att butiken är så stor.
  gillar detta
 • Angelica H
  Angelica H skrev om City Gross Sverige AB
  Bästa matbutiken i växjö. trevlig peronal, många kassor och ett stort utbud med bra priser.
  gillar detta
 • Sofie G
  Sofie G skrev om City Gross Sverige AB
  Stor matbutik med bra utbud på såväl mat som porslin och utemöbler. Stor variation io matutbudet, de erbjuder såväl billiga som mer välkända märken. Köttdisken har ett bra utbud och är alltid fräsch.
  gillar detta
 • Olof R
  Olof R skrev om City Gross Sverige AB
  Fräschaste matbutiken i stan snyggt å rent och sjukt bra kött! vi gillar det skarpt.
  gillar detta
 • Robert H
  Robert H skrev om City Gross Sverige AB
  En av Sveriges mest fina och fräscha matbutik med ett stort och bra sortiment. Just denna butik i Växjö håller det snyggt och rent och det är därför alltid kul att handla i just denna butik. Blir man fikasugen så finns Hennings Konditori precis utanför kassorna, vilket också höjer poängen för City Gross i Växjö.
  Generellt sett så har City Gross alltid bra priser och erbjudanden, och dessutom vet de hur de ska få kunderna att trivas i butiken. Jag menar, de har plattskärmar som visar produkterna, de har en mysig inredning, och som sagt,,bra sortiment!
  gillar detta
 • Angelica H
  Angelica H skrev om City Gross Sverige AB
  City gross är den absolut bästa matbutiken i växjö. ett brett sortiment, bra priser. Sen har de inte bara mat, utan även massa annat. Allt man behöver finns på citygross. sen är personalen trevlig och de har många kassor vilket gör att det går fort att handla
  gillar detta
 • Max S
  Max S skrev om City Gross Sverige AB
  bra priser och ett fint utbud. stora variationer av märken, från billigare lite skräpigare till det lite dyra och lite finare
  gillar detta
 • Marie A
  Marie A skrev om City Gross Sverige AB
  Stor och billig matvaru affär. Med inslag av både heminredning och hästprylar. Här finns det mesta!
  gillar detta
 • Emilia R
  Emilia R skrev om City Gross Sverige AB
  Här är det stort och då menar jag verkligen STORT! Men det är i alla fall lätt att hitta det man behöver och vill ha. Dessutom är det ofta lite billigare här än på andra ställen. Detta kan verkligen klassificeras som ett storhandlingsställe, eftersom de allra flesta åker hit för att veckohandla eller handla inför en jättestor fest. Man kan se gamla som unga storhandla på detta ställe. ALla är vi lika glada i låga priser och alla är vi glada i låga priser på mat! :D
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sambandsvägen 4, 352 36 Växjö
Kategorier