Mattor i Järfälla

3 rekommenderade mattaffärer i Järfälla kommun

• 27 omdömen
    Jay W
    Jay W: Har aldrig haft problem med Ikea och Barkarby är inget undantag! Jag är helnöjd med utbudet och priserna kan ingen väl klaga på?! Problemet med Ikea är att de har det så sabla trångt, det finns helt enkelt inga snabba köp på Ikea. Det är ett faktum.
  • Driver du mattor i Järfälla?

• Sue M
    Sue M: Vi har varit med från början! År 1994 då familjen Lindblom hade Vattensängspecialisten i Arninge. Vi såg Atlantis komma till och beundrade den hängivenhet som familjen med Johan Lindblom i spetsen lade ned på sängar! Kunskap, service, kundbemötande och inte minns kvalitén på alla sängar, gjorde att hela vår familj genom åren har införskaffat olika sängar från vattensängar till Ergo bed och flera däremellan och efter. Många tror att sängar är sängar, men det är så mycket mer än så. Atlantis bygger din säng efter din kropp när så behövs. Atlantis kontrollerar varje ryggkota, axlar och höfter så att du ligger rätt, annars justeras sängen. Det finns en säng för alla. Vi skulle aldrig tumma på sovkvalitén. Det är skillnad på sängar med 10 års garanti och sängar med 25 års garanti! Otroligt tacksamma kunder! Sue&Said
  • Driver du mattor i Järfälla?

• 9 omdömen