Mio Barkaby

Enköpingsvägen 29, 177 38 Järfälla — Visa karta

1.4 i betyg av av 5 omdömen
 

Läs vad 5 kunder tycker om Mio Barkaby

 • 2020-07-10

  Spontant omdöme
  SALAR F skrev om Mio Barkaby
  Absolut sämsta kundtjänst som är otrevlig och nedlåtande mot kunderna. Jag ville endast byta ett matbord mot ett annat och fick hela tiden nytt besked om hur det skulle kunna gå tillväga, beroende på vem man pratar med. Först säger kundtjänst att jag ska åka till närmaste Mio (Bromma) där så får jag höra att detta endast ska ske i Mio Barkarby. Efter flera samtal, olika besked och lång väntetid (då ingen i butik svarar) får jag höra att jag är jobbig för att jag ringer så många gånger. Det klart man ringer flera gånger när man får olika svar beroende på vem i Mio man pratar med. Aldrig har jag varit med om något liknade för att endast byta en vara, inte att returnera för pengar utan bara byta. ALDRIG MER! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Folkhemmet
  4.5 / 5 i betyg — 112 omdömen
  Badge2020
  "Beställde i slutet av maj utemöbler med tillhörande dynor. Stolarna kom direkt vilket givetvis var bra. Dynorna skulle komma strax efter mid"
  CHRISTIAN G
 • 2018-12-05

  Spontant omdöme
  Anders K skrev om Mio Barkaby
  Vad ni än gör, betala INGENTING förrän ni får varan. Vi köpte en soffa och betalade 8.000 kr. Fått många SMS att soffan kommer snart, den levereras tiden då mellan kl xx-xx.

  Vi har fortfarande ingen soffa.

  Efter mycket mailande så säger de att de avbeställt soffan, för de slutat tillverka den. Det är en modulsoffa, som är meningen man ska kunna bygga ut/om. De säljer den fortfarande.

  Jag begär förstås att pengarna skall betalas tillbaka, men det är tystnadskultur som råder. Verkar så onödigt att man ska behöva gå till Kronofogden.

  Jag har kontaktat mio centralt kundservice@mio.se , samma sak att de inte betalar. Läs mer
  Pari M gillar detta
 • 2011-03-16

  Spontant omdöme
  hans s skrev om Mio Barkaby
  Av 6 st varor så hade 3 kvalitetsproblem(lossnade skruvar, dåligt ditsatta delar, ojämna bordsben) en del av annan produkt felmärkt, delen väntar vi på nu efter mer än 2 veckor.
  Så två av sex produkter är vi nöjda med, och definitivt inte servicen, varken i butik eller efter. Läs mer
  Pari M gillar detta
 • 2009-06-02

  Spontant omdöme
  Joakim R skrev om Mio Barkaby
  Mio i barkarby är rörigt och personal är så långt ifrån serviceminded man kan komma.
  Jag och min sambo skulle köpa 6st stolar vi ville boka och betala dom för att hämta upp någon vecka senare.
  Svaret vi fick var att det inte går att boka varor eftersom deras lagerpersonal blir grinig då.
  Och dessa stolar skulle alltid vara lagervara och inget skulle ändras.
  Vi la därför ingen bokning på stolarna, när jag sen kommer för att köpa dom så finns dom inte på lager varken i butik eller centrallager.
  Dom har dessutom prishöjt stolarna med 500/stol med hänvisning att kronan tappat mot dollarn.
  Vi kontaktade då en ansvarig på mio i barkarby och blev lovade stolarna till priset som var satt från första början och hon skulle skicka hem papper på en bokning så att vi kunde betala handpenning.
  Papper på bokning skulle komma senast tisdagen efter, det har nu gått 2 veckor sedan det samtalet och vi har varken sett några papper eller fått något samtal från mio.
  Jag har aldrig blivit så illa bemött som kund någonstans.
  Att inte kunna lägga en bokning när man dessutom är villig att betala hela summan på en gång är förstås extremt dåligt, att dom sen lovar saker som dom inte kan hålla är ju också förstås extremt dåligt.
  Mio i barkarby borde nog se över både sin butik och sin personal.
  Handla ej här! Läs mer
  gillar detta
 • Tobias H

  2009-03-13

  Spontant omdöme
  Tobias H skrev om Mio Barkaby
  En av de mest röriga Mio-butikerna jag besökt. Alltid massa ouppackade varor i kartonger som kantar ens väg genom butiken. Vad värre är: Inte en låda som går stänga eller en dörr som hänger rakt på de möbler som visas upp i utställningen. Detta samtidigt som personalen står vid i klump vid informationsdisken och snackar hela dagen. Här tappar man helt enkelt sugen att handla något överhuvudtaget. Läs mer
  gillar detta
Kategorier