Anna Helena N:
Aldrig mer Gröna Lund!
Efter att ha besökt Grönan ett par gånger per år i ca 50 år så har jag nu varit där för sista gången. Otrevlig personal. Hutlösa priser. Jag blev tillsagd att jag inte fick framföra klagomål på det faktum att de tar ut extraavgifter om du inte själv bokar på nätet. Säkerhetsvakt tillkallades när jag inte ville acceptera svaret att ”det är bra för Gröna Lund att det är så här”. Säkerhetsvakten informerade mig om att ”även om jag så skulle bli Hustlad (lurad)” av personalen inne i parken hade jag inte rätt att klaga för annars skulle de inte släppa in mig. All glädje är borta från Grönan, kvar finns bara girighet! Jag hoppas att de går i konkurs!
Robert G:
We just took our 6 year old and 8 of her friends to Playland for her kalas. We'd never been there before. It was great. It was well organised by them via email in advance and everything went to plan on the day. The children loved both the food that was supplied and the playground itself..
Charlotte N:
Det negativa - en kö på ca tio personer tog 25 minuter att hantera. Vi pratar alltså inte om väntetider för att det var fullt eller så utan helt enkelt så att personalen inte lyckades improvisera och vara lite service minded när kassasystemet krånglade. Att vänta 25 minuter med en ivrig treåring och en hysterisk ettåring som bara vill springa in till leksakerna är ingen bra början. Att dessutom få neggiga svar som att "vi kan inte påverka hur lång tid det tar" gör inte saken bättre.
Men detta till trots, in kom vi och hade hur kul som helst. Konceptet är fantastiskt - stora ytor, klätterställningar, bollhav och branta rutschkanor. Att Waynes coffe ligger i samma lokal är ju så klart ett plus men har man ganska små men vilda barn kan man nog glömma att fika ändå. Har man däremot barn som är ca 4-5 år och uppåt och fattar grundläggande grejer som att man väntar på sin tur, åker en och en i rutschkanorna etc så borde man ha goda förutsättningar att faktiskt få fika i lugn och ro medan barnen lekar. Om man nu inte själv också tycker att det är roligare att leka, klättra och åka de riktigt läskiga rutschkanorna...
Vi kommer absolut att åka tillbaka hit med barnen. Med fördel gör man det nog tillsammans med andra barnfamiljer som man känner så att barnen kan leka ihop.
Linda K:
Jag var till Lekrymden idag med mina barn 3 år och 1,5 år. Dom hade fantastiskt trevligt! Det finns ett stort rymdmonster som barnen kan klättra upp i (in i munnen) och sen åka kana ut från (ut ur rumpan?!). Det finns också en trevånings klätterställning med rutschkanor mm. Vid fiket finns det en avdelning med saker för lite mindre barn med gunghästar, koja mm.
Att det bara blir fyra recosar är för att utbudet i fiket är lite sisådär... Lite frukt och mycket godis vilket leder till onödigt tjat om det inte är lördag...