Heidi A:
Snabba svar, alttid proffsig och hjälpsam personal. Och det viktigaste att maten ger fantastiska smakupplevelser som höjer stämningen och mättar alla gäster/kunder.
Alexander W:
Bra mat till bra pris! Gott om sittplatser och dessutom Buffé. Dom serverar vanlig husmanskost som smakar bra och hemlagat (förutom pannkakan som var till efterrätt).
Flera olika varmrätter att välja samt stort salladsbord!
Mattias C:
Jag vet inte mycket om restaurangen, men själva parken kan jag varmt rekommendera. Passar utmärkt för såväl en stillsam promenad som en rask joggingrunda. Det finns en liten kiosk där som serverar goda våfflor också.
David H:
Lunchrestauranger av personalmatskaraktär (som drivs av Sodexho, Fazer Amica eller som i det här fallet Sabis) riskerar att kännas just stora men stökiga, tråkiga och fantasilösa. Här är det dock betydligt bättre. Trevlig inredning, stor salladsbuffé och vänlig personal ger ett gott intryck. Det höga priset (85 kronor för lunch) och de små portionerna avskräcker dock lite.
Lena C:
Det här är säkert Lidingös dyraste matbutik, men jag är oerhört glad över att vi har en relativt välsorterad butik här ute på ön. Det är bra service och personalen känner igen en när man kommer in, kunde vara lite mer positiva men det kanske inte är så kul att jobba vad vet jag. Frukt och grönsaksdisken är inte alltid 100% fräsch, men man hittar ofta det man behöver de gånger det behöver kompletterings handlas. I det stora hela ger butiken en trevlig småstadskänsla.
Erik G:
Handlar inte längre på Sabis. Butiken känns helt opersonlig och sen delikatessdisken med skinka, fisk mm. inte finns kvar finns det inte ens en anledning att ströhandla ibland. Godis handlas på videobutiken och maten på Coop (handlar efter smak, inte plånbok).
Peter N:
Efter renoveringen så har de bytt ut personal och allt som var bra med detta lunchställe som jag en gång var stamgäst. Maten smakar fantasilöst, konserverat. Konstigt att höja på priset samtidigt som de sänker standarden.
Patrik R:
Har blivit sämre, det är "slafsigt" och oftast dålig kvalité på råvarorna.
Jag äter lunch här max en gång i veckan trots det rabatterade priset för anställda.
Daniel C:
Ganska ok och rymliga lokaler men maten är dessvärre under all kritik då den är mycket smaklös och serveras enligt löpande band-principen.
Det enda som är OK att äta här är pannkakorna på torsdagar, alla andra dagar bör detta ställe undvikas.
Det är inte värt de 70+ kr det kostar för en lunch här.
Roza M:
Helt OK vad gäller utbud men ack så trångt!!!!! Knappt två vagnar kan köra brevid.. Det är en labyrint därinne och rätt svårt att hitta det man behöver. Personalen är varierande. En del trevliga andra rätt sura!