Maison Pierre Catering

4.5 i betyg av av 13 omdömen
Maison Pierre har funnits sedan 1917 i Stockholm. I början var Maison Pierre en gåsleverfabrik och levererade gåslever till kungahuset och dåtidens kräsna gäster. Med tiden började allt fler efterfråga inte bara gåslever utan hela menyer och verksamheten utökades till catering i olika former. Under en lång tid bestod Maison Pierres kunder endast av privatpersoner. Idag arbetar vi fortfarande med många privatpersoner men verksamheten har alltmer övergått till att leverera till företag som behöver högklassig catering i form av mottagningar, affärsluncher, tårtor eller arrangemang av olika slag. Maison Pierre låg länge på Grevgatan på Östermalm. Men lokalerna blev för opraktiska att arbeta i och under sommaren 2007 flyttade vi till helt nyrenoverade lokaler på Torsgatan 16. Där har vi även ett fullt utrustat bageri och konditori. Vi har dessutom en lunchmatsal (Pierres matsal), festvåning och möteslokaler.

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

13 omdömen om Maison Pierre Catering