Erik L:
Eliassons Tak utförde -Byte av takpanno, papp, läkt, takrännor, stuprör mm alltså totalrenovering av ett gammalt tak.
Vi är helnöjde med arbetet, priset, bemötandet, städningen efteråt, materielens kvalitet.
Eliasson upptäckte lite småskavanker som inte var med i anbudet de fixade detta utan problem och ingen EXTRAKOSTNADER tillkom (KANON) vi är helnöjda och kan starkt rekommendera företaget som vi uppfattar som professionellt, har konkurrensmässiga priser samt duktiga hantverkare som kan sin sak.
säger nöjd villaägare i Hyltorna
Bengt Håkan S:
Väldigt bra bemötande och sedan en tydlig och prisvärd offert. Takbytet utfördes på 2 dagar inklusive plåtjobb, och det var rent och snyggt efteråt. Ett jättefint jobb utfördes på ett proffsigt sätt. Haris höll mig uppdaterad hela vägen, och svarar alltid snabbt på samtal och frågor. Rekommenderas varmt!
Roger S:
Rivning av tak på tillbyggnad, bortforsling av material, uppsättning av ny råspont och plåtläggning på runt 25 kvm. Snabbt jobbat och av mycket hög kvalitet och dessutom för ett konkurrenskraftig pris! Lätta att ha att göra med, rak och tydlig kommunikation. Vi är supernöjda!
Peter A:
Snabb hjälp efter att ha anlitat klantiga takläggare. Supertrevlig plåtslagare som verkligen verkar kunna sitt jobb. Detta företaget rekommenderas verkligen!!! Jag har sparat deras telefonnummer. :)
Jimmy A:
Sämst!
Denna plåtfirman är oseriös och kan inte göra plåtjobb.
De har orsaka fukt skador mm hemma hos mig och fått göra om jobbet 4 gånger och ännu inte fått det bra.
De anställda slänger skräp över hela tomten (vassa plåtbitar) utan att städa upp efter sig.
En av de anställda stod en dag och urinera obekymrat helt öppet på vår gräsmatta och en annan dag efter en tillsägelse stod han på grannens infart och gjorde likadant.
Anlita inte denna firma om ni vill ha ett bra utfört arbete
Angelica G:
Inget kundvänligt företag. Ringde och ville ha ett jobb utfört på vårat hus i Blikstorp liggandes i Hjo kommun. De frågade vart vi bor o talade om att vi bor i Blikstorp. Då blev svaret: Nej då är det inte intressant.