Radio i Örebro

3 rekommenderade radiobutiker i Örebro kommun

• 3 omdömen
    Liselotte F
    Liselotte F: Vill rekommendera siba sådär då trevlig personal är jätteviktigt! Även personal till personal FRAMFÖR en kund. Fy för sura kassapersonal på aspholmen mot en annan personal som gjort ett fel.
  • Driver du radiokanal i Örebro?

• 2 omdömen
    Björn O
    Björn O: En stor besvikelse – Undvik att handla från Elgiganten Outlet Jag vill dela med mig av min extremt negativa upplevelse med Elgiganten Outlet, så att andra slipper gå igenom samma frustration. Jag beställde en DJI Mini 4K-drönare via Elgigantens Outlet, där den beskrevs som “nyskick”. När jag fick hem den visade det sig att detta absolut inte stämde – sex av åtta propellrar var trasiga, kameran hade rivmärken och stötmärken, och produkten var tydligt skadad. Jag kontaktade kundtjänsten direkt och fick veta att butiken som sålde drönaren skulle återkoppla till mig. Det dröjde flera dagar utan något svar, och när jag ringde igen fick jag bara beskedet att jag måste vänta. Till slut fick jag besked om att jag skulle returnera drönaren för att få en återbetalning. Elgiganten fixade en returfraktsedel åt mig, vilket de också bekräftade att jag skulle använda. Jag skickade tillbaka paketet enligt deras anvisningar, även om det innebar mer arbete och extra besvär för mig. När jag sedan spårade försändelsen såg jag att Elgiganten hade mottagit paketet – men jag fick ingen bekräftelse på att de tagit emot det, och ingen bekräftelse på att återbetalningen var på väg. Så jag kontaktade kundtjänsten igen. Då fick jag till min stora chock höra att jag hade skickat drönaren till fel adress – en adress som Elgiganten själva hade angett och gett mig en retursedel till!. Det var alltså Elgiganten och deras kundtjänst som gjort fel, men konsekvensen av detta blev att mitt paket nu ska skickas vidare till rätt butik innan de ens kan påbörja återbetalningsprocessen. Elgigantens stora misstag i hanteringen av mitt ärende - Sålde en vara i “nyskick” som i själva verket var trasig och skadad. - Lät mig vänta flera dagar utan besked från butiken. - Skapade en felaktig retursedel, vilket ledde till ännu längre väntan. - Har fortfarande inte återbetalat mina pengar, trots att de haft drönaren i flera dagar. - Jag har nu väntat i nästan två veckor på mina pengar – och de kan inte ens ge mig en exakt tidpunkt för när återbetalningen sker. Denna hantering är oacceptabel och en stor besvikelse. Jag valde att handla hos Elgiganten eftersom jag trodde att en stor kedja skulle ha en seriös hantering av reklamationer och kundtjänstärenden, men det visade sig vara raka motsatsen. Jag avråder starkt alla från att handla via Elgiganten Outlet, då de uppenbarligen inte har någon kontroll över sina varor eller sin kundservice. Om du värdesätter en smidig och pålitlig köpupplevelse, välj en annan återförsäljare. Jag kommer själv aldrig att handla här igen efter denna upplevelse.
  • Driver du radiokanal i Örebro?

• Jon S
    Jon S: Sämre service får man leta efter. Säger en sak men sen när dom har fel så säger dom att dom aldrig har sagt så