Radio i Halland

Halmstad  (2 st)
Hylte  (1 st)

Topp 5 radiobutiker i Halland

• Joel B
    Joel B: Ska jag köpa elektronik i butik vänder jag mig oftast till ElGiganten. Deras butik i Halmstad har det mesta. Personalen är trevlig och serviceinriktad och det har aldrig varit några problem med att returnera eller byta varor.
  • Johan C
    Johan C: Mycket proffsig installatör som hjälpte mig med en parabolantenn! Mycket nöjd!
  • 1 omdöme
    Jonathan R
    Jonathan R: Köpte min TV här ifrån. Mycket god service och snabb leverans. Fyndbörsen var en av få som sålde den "svenska" versionen av min TV vilket betydde att jag fick mycket bättre garantivillkor och service än om jag hade köpt på exempelvis Elgiganten (som har gråimporterat från Tyskland/England). Dock fick jag betalade ett lite högre pris, något som jag tycker var värt det då jag om jag skulle få problem kan få en tekniker på plats i mitt hem som löser det.
  • Rosie L
    Rosie L: köpte en Router! det var fel på den! när jag skulle lämna tillbaka den (detta var inom 14 dagar) så får jag till svar att jag ska skicka den till Belkin?! för så gör dom på denna butik! kontaktade Belkin´s support o får då till svar att jag ska då definitivt inte skicka något till deras fabrik som dessutom är garanti på! detta påtalade jag för butiksägaren! men får då fortfarande till svar att det ska skickas till fabriken! efter många om och men bad jag supporten på belkin ringa vilket jag gjorde då jag stod utanför butiken i fråga, då han på Belikin talade med ägaren så fick jag helt plötsligt byta router! men fortfarande med orden "vi gör inte så här egentligen!" man ska skicka varan till fabriken! har inte handlat där sedan dess!
  • Emre A
    Emre A: Dålig kundservice! Jag som kund fick kämpa i 1vecka för att få status och återköp på varan jag skickat tillbaka! Snacka om bortkastad tid och pengar!