Reklambyrå i Östergötland

Linköping  (1 st)
Mjölby  (1 st)

Topp 5 reklambyråer i Östergötland

• Johanna G
    Johanna G: Pålitliga, flexibla och snabba! Det är Promo Företagsreklam. Fortfarande lika nöjd efter flera års samarbete!
  • Ralf K
    Ralf K: Trevlig personal Har fixat företagets hemsida samt monterat reklam på mina företagsbilar vid ett flertal gånger.
  • Morten K
    Morten K: Jag är själv urdålig på data men Jimmy är en entreprenör som vet varför jag anlitar hjälp, därav använder han ett språk som jag förstår dessutom tar han sig tid att förklara tydligt detta gör att jag alltid får vad jag begär utan att det behöver göras om och detta gör honom mycket prisvärd, han stödjer mig även i hur sidan skall designas för att få ett modernt och snyggt utseende. Jimmy får med gott betyg fortsatt förtroende att sköta Rotrör´s hemsida
  • Louie
    Louie: Bra service och delar alltid med sig sina kunskaper för att göra kunden nöjd. Rekomenderas starkt när man vill ha det där lilla extra. Tack för ett bra samarbete.
  • Hanna P
    Hanna P: På gymnasiet drev jag och en kompis ett UF företag där vi i nära samarbete med ClaBris Reklam AB producerade vykort som vi sålde till allmänheten. Tack vare ett tillmötesgående och trevligt bemötande och ett väl fungerande samarbete, realiserade de vår vision på ett högst tillfredsställande sätt. Vi är supernöjda med resultatet och ClaBris reklam behandlade oss som riktiga företagare. Det är ett företag jag varmt kan rekommendera och som jag definitivt kommer att välja i framtida liknande uppdrag.