Katarina B:
Vi är mycket nöjda med det arbete som HBM Karlstad AB utfört hos oss. Redan från första kontakten blev vi bemötta på ett trevligt, professionellt och respektfullt sätt. Adam återkopplade snabbt och höll oss löpande informerade genom hela processen, vilket skapade trygghet och förtroende.
Våra förväntningar var att få ett väl utfört arbete inom en tydlig tidsram, och HBM Karlstad AB levde verkligen upp till detta. Hantverkarna var skickliga, noggranna och lyhörda för våra önskemål. Tidsplanen hölls och kommunikationen var klar och tydlig från början till slut.
Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med både arbetet och servicen vi fick. HBM Karlstad AB är proffsiga, pålitliga och kundfokuserade. Vi kan varmt rekommendera dem till våra vänner och bekanta. Hälsningar Katarina och Magnus Bergström
George d:
nykroppa snickeri är ett utmärkt snickeri. Håkan som äger det gör allt med perfektion men ändå snabbt så om någon vill ha ett bord,skåp eller någon annan möbel kontakta Nykroppa snickeri!
Ni kan ju undra hur jag vet allt detta tjaaa... jag har praktiserat där och går i presterydsgymnasium och jag fann det mycket intressant på många sätt. så jag räkommenderar om ni har pengar i plånboken och är sugen på en fin möbel så kontakta honnom!
hans hämsida är http://www.nykroppasnickeri.se/index_s.htm så gör det rätta kontakta NYKROPPA SNICKERI!