Britt-marie M:
Köpte ett spabad modell Spirit i november 2013. Nu ett år senare är vi fortfarande mycket nöjda med produkten. Det motsvarare mycket väl våra förväntningar. Vi fick mycket gott bemötande i butiken både i samband med köpet som nu efteråt när vi har några frågor eller vill köpa förbrukningsvaror. Vi kan varmt rekommendera Sköna Spa och Bad Butiken. Britt-Marie Magnusson, Höllviken
Annika Liselott J:
Enorm kunskap inom homeopati och örtkunskap. Hjälper både människor och djur. Har fått hjälp själv och mycket hjälp med mina hundar med allt från hotsopt till hälta och magproblem. Rekommenderas!
Elina E:
Viktväktarna hjälper folk över hela världen med att på ett hälsosamt sätt gå ner i vikt och få ett bättre liv och hälsa. Jag skulle aldrig klarat det så här bra utan min coach och de möten som hon håller i! Bästa beslutet jag någonsin tagit! Kommer för alltid vara en stolt viktväktare!!
Mia B:
rOINE ÄR FANTASTISKT DUKTIG!HAN HAR MASSERAT LANDSLAGEN COH ÄR EN OTROLIGT DUKTIG IDROTTSMASSÖR!LÅNG ERFARENHET OCH ALLTID ETT VÄNLIGT BEMÖTANDE!VÅR FAMILJ HAR GÅTT HOS DEM I ÖVER 20 ÅR.MVH MIA BENGTSSON
John G:
Otroligt kompetent och professionell massage och akupressör, har anlitat honom i över 10 år och även om han är mycket ute på stora företag så är det alltid lätt att få en tid i hans lokal. Bra och enkelt bokningssystem via hemsidan. +++++
Patrik A:
Ellinor är helt fantastisk. Hon har förmågan att se helheten och ge en exakt den behandling man behöver vare sig det gäller massage, akupunktur, näringsterapi eller en kombination av de tre. Hon har hjälpt mig enormt mycket bl.a. botat min "stressmage". Jag rekommenderar henne varmt.
Magnus S:
Helt fantastisk upplevelse! Efter min dag på spa så kände jag mig 10 år yngre, både fysiskt och psykiskt. Fantastiskt härlig personal som tar hand om dig och verkligen känns engagerade i din avkoppling. Åk dit och lämna som en ny människa!
Susanne A:
Super bra massage, unikt och brett utbud och stor lyhördhet.
Toppen!
Fel adressuppgifter här dock!!!
Aktuell adress är:
Tomtaholmsvägen 8
269 41 Östra Karup
www.massageochhalsa.com
Tanya K:
Jag är väldigt aktiv inom kampsport och har fått åka runt till en del massörer för mina ben och ryggbesvär. Men nu är det slut med mina resor i massördjungeln. Bäckahälsan är klart min favorit. Redan efter första behandlingen kände jag en stor positiv skillnad i mina muskler.
Christina Erika M:
Nettan är mycket kompetent och tar hand om helheten på ett fantastiskt inkännande och empatiskt sätt. Hon frågar vad du behöver men hittar också det du inte visste du behövde. Oavsett det är en massage för spända muskler, en nackspärr eller en healing för att lösa blockeringar i kroppen så har hon hög kompetens.
Jag har gått hos henne sedan mer än 20 år tillbaka, och ibland oftare och ibland längre tid såsom något år emellan. Var där igår, senast 3 år sedan, och hon har utvecklats. Fortfarande varma och helande händer men nu med hennes mediumutbildning så kommer hon djupare för att lösa och ta bort skräp i kroppen.
Rekommenderar henne varmt.
Sofia e:
På gymmet oasen hittar du alla sorters människor och behöver därför aldrig känna dej ensam el utlämnad. Miljön är mysig och luftig och öppettiderna är perfekta.
Fredrik B:
bra ställe, skön massage, rekommenderar detta starkt till alla som inte provat thai massage. Avkopplande och bra för trötta muskler. 4 av 5 toasters får de.
cecilia k:
En hel timmes underbar massage. Jag har kronisk värk i nacken, och hon visste verkligen var smärtan satt utan att jag behövde förklara. Jättebra ställe. Hit ska jag gå en gång i veckan nu under en tid framåt.